BYGGA den andra generationen BÅGREAKTORNledsen för att hålla du väntar så länge. Detta är den andra bågreaktorn jag gjort. Jag kopiera inte helt stöttan i themovie. Jag skapade vissa nya konstruktioner.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga den Borg Jack o ' Lantern

motstånd är Futile! Din tekniska och biologiska skillnader kommer att läggas till vår egen. Min familj är alla ivrig Trekkies. Efter att ha sett alla Nästa Gen, DS-9 mitt i Voyager och, det verkade uppenbart att använda en Borg tema för Halloween. Re...

Bygga den perfekta treestativ

Det är 5:30 am öppnar på morgonen, du har väntat hela året för denna dag. Du har ställt in trail kameror, spårad hjort, höll mataren full, och nu är det dags att skjuta big buck. Du är din treestativ och väntan börjar. Du vänta, vänta och vänta, och...

Bygga den offentliga missiler XCalibur för HMC E80

bildmässigt skissera en PML XCalibur instruktioner, och alla ändringar krävs för E80, och endast en verklig misstag.* även är titeln fel, det är en XCalibur, men bilden nedan visar en phobos (jag inte har några bra XCalibur bilder), och jag tittade p...

Bygga den föräldrar raket märke

detta instructable visar dig hur man bygger en av föräldrar raket märken. Märken är drivs av en Attiny85 och blinkar 10 bi färg lysdioder i olika mönster när du är klar.Steg 1: Montera material En lista över komponenterna måste du bygga raket märket...

Bygga denna Woodworker arbetsbänk Läs instickslås & Tenon Snickeri

som mitt intresse för träbearbetning utvecklat och mina projekt blev allt mer komplexa, jag insåg att det var dags att sätta mitt provisoriska arbetsyta (sawhorses och en gammal dörr) åt sidan och bygga en ordentlig woodworker arbetsbänk. Instructabl...

Bygga den platta bandsåg (AKA tabellen Jigsaw) | DIY Woodworking verktyg #6

Redan innan jag började träbearbetning, jag ville ha en av dessa små Cirkelsågar. Jag ville också ha en bandsåg. Tyvärr (som alltid), det var ganska dyrt, och jag kunde inte råd med dem.Men... Vad jag senare kom ihåg, är att jag hade ett pussel som m...

Den andra mamman kostym

"Knappar? Gillar du dem?... Jag är din andra mamma dum!"En (eftersom man är aldrig nog!) av Halloween kostymer jag gjort i år var andra mor (i mitten av omformning) från filmen Coraline. Det är ganska kul att bära - vänder ut att ha knappar i di...

LUX II - den andra externa pc power knappen

född av lättja (och nu slarv)...LUX IILUX II används externt styra datorns energiläge genom att agera som om det vore din strömbrytaren - förutom att det är på ditt skrivbord!Det är den andra versionen av den populära LUX - med 43 k utsikt och 500 +...

Hur man bygger den ultimata överlevnad Shotgun

som en överlevnad och beredskap instruktör, jag tar min linje arbete mycket allvarlig – ibland alltför allvarligt. Ibland, men jag tar för överlevnad projekt bara ner rätt kul. Denna artikel belyser ett av dessa projekt.Jag är lyckligt lottad att jag...

Bygga denna microcontroller kontrollerade regnbåge flygande skiva - och sedan kasta den!

Hej alla och välkomna till denna super enkel och billig instructable.Om du gillar att kasta frisbee och du gillar blinkande lampor och du som nattetid - då detta instructable är för dig!Har du någonsin vinkade en ljus eller ficklampa runt och fann at...

Bygga den ultimata Larson Scanner!

jag har sett tillgången på hög effekt (> 10W) leds hoppa under det senaste året eller så och... sjunka i pris. Jag kom över några mycket billigt 10W vita lysdioder från Deal Extreme som var i intervallet $3 dollar och sätta ut 900lumens, vilket är me...

Hur man bygger den romerska akvedukten i Segovia, Spanien med garn

InspirationDenna Roman Aqueduct projekt är perfekt för alla som är bara att lära sig att virka och vill ha en hel del övning. Jag hatar efter mönster i virka, och är faktiskt väldigt, väldigt dålig på att göra min slingor även och enhetliga. För att...

Hur man bygger den ultimata inomhus FPV quadcopter

VARNING - EFTER BYGGA DETTA KAN DU FINNA DIG BEROENDE AV FPV.Ja det stämmer. FPV är så mycket roligt du ska glömma vilken tid på dygnet det är, glömmer att äta, glömmer att hämta barnen från skolan. Till och med drömmen om att flyga FPV. Det är det p...

Bygga denna fågelbordet och Chill ut fågelskådning

Medan du smuttar på vårt kaffe varje morgon, har min fru och jag njutit titta fåglar vid mataren för fler år än jag kan minnas. Fler sorter av fåglar som du ser, desto mer beroendeframkallande denna enkla nöjet blir. Så med våra gamla mataren behöver...

Hur man bygger den perfekta roboten

Detta är bara Tips och råd är detta bara täcka jag inte gjorde riktigt en men jag jobbar på en liknande den jag kommer snart gjort det på 2014.För att bygga den perfekta roboten måste du lära dig saker ger dig möjlighet att skapa det så första ärSteg...

Bygga den perfekta lemonadstånd med dina barn

Vem älskar inte en lemonadstånd på en varm sommardag?Lemonad står är mer än bara ett sätt att lära dina barn om pengar. Bygga alemonade stativ är kul sätt att lära sig några grunderna om konstruktion. Och om du tar tid att bygga en robust lemonadstån...

Hur man bygger den snabbaste Quadcopter i 3 timmar

Ungefär ett år sedan satt jag på min resa mot att bli en quadcopter pilot. Då, jag hade ingen aning vad jag gjorde. Jag trampar till nya territorier som jag hade aldrig byggt något lika betydande som förut. Jag tillbringade 5 månader forska; besöka o...

400 farad Super kondensator ficklampa. Bygga den här. Det är lätt.

Skulle inte du vilja ha en ficklampa som inte behöver batterier som varar livet ut? Vore det inte bra om du inte har att skaka den med några minuters mellanrum för att hålla den lyste upp? Sedan är vad du behöver en super kondensator ficklampa.Steg 1...

Bygga den perfekta alla hjärtans dag korg för mamma

alla hjärtans dag är bara 1 dag bort och vad är ett bättre sätt att visa någon du älskar dem genom att skicka en alla hjärtans dag present, kort, blommor eller låda med choklad. Alla hjärtans dag betraktas ofta som en kommersiell semester med ett syf...