Bygga den platta bandsåg (AKA tabellen Jigsaw) | DIY Woodworking verktyg #6Redan innan jag började träbearbetning, jag ville ha en av dessa små Cirkelsågar. Jag ville också ha en bandsåg. Tyvärr (som alltid), det var ganska dyrt, och jag kunde inte råd med dem.

Men... Vad jag senare kom ihåg, är att jag hade ett pussel som min pappa köpte nästan 10 år sedan. Jag beslutade att använda den.

Min plan var att montera Jigsaw under någon form av inhägnad. Det misslyckades ganska lite i början, men jag hittade sedan ett sätt att göra det. Här, ska jag visa dig hur jag bygga det!

Slutresultatet produceras en blandning av dem båda - jag kan använda den som en bandsåg, och om jag lägger till ett staket, kan jag också använda den som en tabell-såg!

En annan fördel med platta bandsåg är att det inte kan producera någon farlig retur provision, så det är bra för nybörjare, som mig!

Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den platta bandsåg (AKA tabellen Jigsaw) | DIY Woodworking verktyg #6

Redan innan jag började träbearbetning, jag ville ha en av dessa små Cirkelsågar. Jag ville också ha en bandsåg. Tyvärr (som alltid), det var ganska dyrt, och jag kunde inte råd med dem.Men... Vad jag senare kom ihåg, är att jag hade ett pussel som m...

Hur man gör den ultimata trä Vise | DIY Woodworking verktyg #3

Jag har behöva en annan vise ganska länge nu. Jag har ett skruvstäd, som är i mitt rum (mitt rum fungerar som en workshop). Ibland, när jag gör messier projekt, exempelvis sådana med mycket sågspån, föredrar jag gör dem i vår balkong. Eftersom jag ha...

Bygga denna Woodworker arbetsbänk Läs instickslås & Tenon Snickeri

som mitt intresse för träbearbetning utvecklat och mina projekt blev allt mer komplexa, jag insåg att det var dags att sätta mitt provisoriska arbetsyta (sawhorses och en gammal dörr) åt sidan och bygga en ordentlig woodworker arbetsbänk. Instructabl...

Hur man bygger den snabbaste Quadcopter i 3 timmar

Ungefär ett år sedan satt jag på min resa mot att bli en quadcopter pilot. Då, jag hade ingen aning vad jag gjorde. Jag trampar till nya territorier som jag hade aldrig byggt något lika betydande som förut. Jag tillbringade 5 månader forska; besöka o...

Bygga den föräldrar raket märke

detta instructable visar dig hur man bygger en av föräldrar raket märken. Märken är drivs av en Attiny85 och blinkar 10 bi färg lysdioder i olika mönster när du är klar.Steg 1: Montera material En lista över komponenterna måste du bygga raket märket...

Bygga "Den blodiga Hero" en Steampunk superhjälte marionett

Hej INSTRUCTABLES!!! Detta är min första post någonsin på denna webbplats. Jag har haft några goda vänner & kollegor från världen av film och TV prop gör inlägget saker här. Så, jag trodde jag skulle ge det ett försök!Mitt namn är Matt Ficner. Jag ha...

Dröm, Rita, och sedan bygga den.

Behövs en box att förvara delar när man tar något isär. De hade verkligen inte vad jag ville i butiken och jag ville inte spendera en massa pengar. Ihåg att vi hade några kvar över affisch styrelse. Det är biljetten. Jag beslutade då att följa min ma...

Hur man bygger den bästa gaming PC bygga-60 + FPS i 1080p

Hej alla det är Savannah och John här är hur man bygger den bästa $600 Gaming PC bygga - 60 + FPS i 1080P.Vi har även en lista lista av delar:CPU: Intel Core i5-4590 3.3 GHz Quad-Core ProcessorMotherboard: ASRock H97 årsdagen ATX LGA1150 minne: avgör...

Bygga den ultimata Larson Scanner!

jag har sett tillgången på hög effekt (> 10W) leds hoppa under det senaste året eller så och... sjunka i pris. Jag kom över några mycket billigt 10W vita lysdioder från Deal Extreme som var i intervallet $3 dollar och sätta ut 900lumens, vilket är me...

Hur man bygger den ultimata inomhus FPV quadcopter

VARNING - EFTER BYGGA DETTA KAN DU FINNA DIG BEROENDE AV FPV.Ja det stämmer. FPV är så mycket roligt du ska glömma vilken tid på dygnet det är, glömmer att äta, glömmer att hämta barnen från skolan. Till och med drömmen om att flyga FPV. Det är det p...

Hur man bygger den perfekta roboten

Detta är bara Tips och råd är detta bara täcka jag inte gjorde riktigt en men jag jobbar på en liknande den jag kommer snart gjort det på 2014.För att bygga den perfekta roboten måste du lära dig saker ger dig möjlighet att skapa det så första ärSteg...

Bygga en fyrkantsvåg Oscillator - del 1 av DIY modulära syntar

Synthesizers har blivit ett otroligt framträdande instrument i modern musik; Det är svårt att höra ett spår utan en längre! Tyvärr, många syntar är otroligt dyra och svåra att få, vilket gör det ganska svårt för hobby eller budget musiker att få någo...

Bygga denna sockel Block från platt lager och Crown Molding

ibland när du arbetar på gamla hus du hitta att hem leverans butiker inte har molding profilen du letar, eller något nära. Jag har funnit att du kan bygga egna gjutning av tar tillgängliga profiler, eller delar av profiler, av befintliga listerna skä...

Den platta stapling kokbok stativ

Helvetet har inget raseri som en kvinnas förakt för en kokbok liggande på ett bord som inte kommer att hålla öppet. Hon vänder sig till referens receptet som sidorna snap stänga som en bear trap. Vad var det sidnummer? Vet ingen... och det kommer att...

Bygga den enklaste Digital termometern!

Även om en elektronisk hobby sedan år, detta blir min första instructable över här!Detta projekt är inte som en permanent lösning för en digital termometer, men en snabb att bygga en ifall du inte hittar din dedikerade en eller om den slutar fungera....

Bygga den Borg Jack o ' Lantern

motstånd är Futile! Din tekniska och biologiska skillnader kommer att läggas till vår egen. Min familj är alla ivrig Trekkies. Efter att ha sett alla Nästa Gen, DS-9 mitt i Voyager och, det verkade uppenbart att använda en Borg tema för Halloween. Re...

Bygga den offentliga missiler XCalibur för HMC E80

bildmässigt skissera en PML XCalibur instruktioner, och alla ändringar krävs för E80, och endast en verklig misstag.* även är titeln fel, det är en XCalibur, men bilden nedan visar en phobos (jag inte har några bra XCalibur bilder), och jag tittade p...

Hur man bygger den ultimata överlevnad Shotgun

som en överlevnad och beredskap instruktör, jag tar min linje arbete mycket allvarlig – ibland alltför allvarligt. Ibland, men jag tar för överlevnad projekt bara ner rätt kul. Denna artikel belyser ett av dessa projekt.Jag är lyckligt lottad att jag...

Bygga denna microcontroller kontrollerade regnbåge flygande skiva - och sedan kasta den!

Hej alla och välkomna till denna super enkel och billig instructable.Om du gillar att kasta frisbee och du gillar blinkande lampor och du som nattetid - då detta instructable är för dig!Har du någonsin vinkade en ljus eller ficklampa runt och fann at...