Bygga egen Linuxkärna i Mint/Ubuntu/LMDEOm du inte bygger linux från början, är chansen att din GNU/Linux-distributioner använder en långsiktigt stöd distribution kärna, som som namnet antyder, är specifik för din distribution. Distribution-kärnor släpar efter den aktuella versionen avsevärt. dvs när detta skrevs, Linux Mint och Ubuntu användning distro versioner av linux 3.16, och den nuvarande stabila kärnan är linux 4.0.5. Kompilera en egen kärna är en snygg liten sak du kan göra till din dator, men är fortfarande inte för svårt. Du behöver bara kunna berätta din Assembler från ett hål i marken.

Fungerar även för Linux Mint Debian Edition, men jag vet inte om Debian själv. kan vara värt ett försök men :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en stjärna spår för din DSLR och göra din egen stjärnkartor!

Om du redan har en DSLR-kamera detta är en billig och effektiv metod tor brett fält astrofotografering.När du står inför norr och observera stjärnorna kommer du att märka att deras position roteras i öst-västlig riktning. Eftersom en full 360o jordro...

Bygga en stjärna golv

Där allt börjadeJag ville ha något lite nördiga för huset, och jag hittade fiberoptik! Använda dem är mycket enkelt, men resultaten kan vara bra - så när jag hade avslutat min stjärna golvet i badrummet jag fastnade, och du kommer att se i slutet av...

3D skriva ut din egen hjärna

Alltid velat ha din alldeles egna 3D ut hjärnan?Med modern teknik är det möjligt och gör-stånd för alla!De enda kostnader som du har är en av de 3D-utskriften.Vad du behöver:- Raw-data för en Mr-undersökning av hjärnan (T1 scan, men kanske T2 fungera...

Hur man bygger en hjärna Cap (TDC)

Steg 1: översikt Första instructable! Jag hoppas det är bra.I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör och använder en "hjärnan cap" en TDC enhet som kan bäras när det används. TDC står för transkraniell likström stimulering, en f...

Hur man bygger en Walk-In dusch (del 2: Wedi vägginstallation)

Detta är en episk tutorial...Jag lovar att du får lära dig hur man bygger en duschkabin i 1 timme eller mindre.Det är en allvarlig garanti men jag står bakom den.Varför?Vi gjorde det medvetet steg för steg så att någon kunde följa med.Tätskikt är vad...

Mekaniska Wind-Up stjärna Tracker för Astro-fotografering

Fråga: Varför skulle du behöva en stjärna tracker?Om du har någonsin fotograferat stjärnor, du kommer att märka ett irriterande problem som visas efter en minut eller två. Jorden kommer att rotera och orsaka stjärnorna till oskärpa i bilden. Ju längr...

Slutföra Tandem cykel bygga

detta är en sann tandem cykel bygga. Från två cyklar till en. Inga genvägar.Om detta är vad du har letat är för... här mitt tips, tricks, misstag och råd.Om detta inte verkar som din kopp te... överväga det ändå! Detta projekt är en stor möjlighet at...

Fiber Optic stjärna tak Panel med dag tid stjärnor

Jag ville skapa en stjärna tak, men eftersom vi för närvarande hyr, jag vill inte borra i själva taket. Så här gör du att skapa kan en bärbar stjärna tak du ta med dig. Den totala kostnaden för projektet är cirka USD $100Steg 1: Köp fiber optic drivr...

NYA PAPPA TAR EN STJÄRNA TAK TILL EN NY NIVÅ!

Jag blev inspirerad att bygga en stjärna tak efter att ha sett många människor skicka DIY artiklar online. Jag visste att det skulle vara en kul behandla för min nyfödda son, men jag ville sparka upp ett snäpp.Jag har listat dessa instruktioner i en...

Solar Driv LED tindrande stjärna i en burk

här är en tjusig liten julklapp jag gjorde upp för min dotter. Det går snabbt och lätt att slänga ihop och ser ganska bra ut. Det är ganska mycket en sun burk med ett par ändringar, jag använde en stjärna formad LED från en sträng av julbelysning, oc...

Bygga en polariserad beacon finder

Denna design är etablerad eller inspirerade av botchoy och robot rum.Varje år Atlanta Hobby robotics polyathlon hålls. Det måste du bygga en lite flexibel robot som kan göra sådana saker som hitta objekt och driva dem bort tabeller, följa linjer, död...

Nästan diskless stöveln från en webbserver.

Gpxe är ett steg över orginal etherboot format.Detta är instructable om för avancerade datoranvändare administration. Om du vill prova här behaga få en utbildad linux administratör för att hjälpa dig. Traditionellt om du ville göra diskless uppstart,...

Göra en Live USB att starta från en USB-enhet

En Live USB-låter dig köra ett operativsystem från en USB-enhet, så du kan prova ett operativsystem utan en partition, eller bära en favorit med dig eller har en nödsituation backup ifall datorn kraschar.I detta Instructable, kommer jag att visa dig...

Mjölner - bärbara datorn

Jag reser mycket och jag tar min media med mig. Men jag är sällan slut upp på platser med en stark Internetanslutning och jag gillar inte att ha till krok upp min laptop till TV. Så ett par månader sedan bestämde jag mig att bygga en bärbara dator, o...

BitRunner FPGA spelet

Skapa och spela upp egna bitars Runner spel. Ingen konsol eller biffiga dator krävs! Tryck på knappen dodge att undvika inkommande hinder för att uppnå högsta poäng! Detta projekt är hyggligt hårt, en utmaning för nybörjare men inte för experter.Dett...

APDuino på WiFi / 3G - workaround

många gånger det finns ingen bekväm trådlös anslutning möjlighet på önskad plats för automation. Som APDuinOS (från APDuino projektet) stöder endast kabelanslutna Ethernet från och med nu, kan följande lösning användas för att få ett trådlöst (WiFi e...

40 + hacks för dig (den urbana trädgårdsmästaren)

Så bor du i staden.Har du en upptagen jobb...Du är inte hemma mycket...Du gå ut på helgerna...Du har inget utrymme att starta en trädgård...Du har inte ens en gård...Detta är allt trädgårdsarbete storstadsproblem (och preventions från att ha en trädg...

Electronic LEGO Super Mario Starman

Detta är ett roligt och unikt projekt att jag inledningsvis började byggnaden strax efter utgivningen av min Elektroniska LEGO Star Wars DL-44 Blaster Pistol --vilket innebär naturligtvis särskilt projektet byggdes med hjälp av min förvärvade kunskap...

Linux tips II

Vi kommer att ta flera distributioner Visa web server setup inklusive installera och sedan lite andra tips.1 terminaler2. Debians net installera setup.3. debian-installationen.4. fedora netto installera setup5. fedora installation6. arch netto instal...