Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljusInledning:

Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, processen innebär ett antal tekniker som kan användas på en mängd olika projekt som plan att göra, laserskärning, konstruktion, mögel making, gjutning, rotocasting, målning och grundläggande elektronik. Medan jag skulle placera detta bygga i intervallet hög svårighetsgrad, låt inte det avskräcka er från att använda dessa tekniker i din egen bygger, och eftersom det finns mer än en metod att ta itu med någon ansamling, känner mig inte som om du har att följa dessa instruktioner 100%. Använda oavsett metoder du är mest bekväm med.

Bakgrund:

I början av detta projekt hade jag byggt rekvisita professionellt i fyra år och som en hobby för tio. Jag har varit ett stort fan av Valves arbete ända sedan ladda ner Half-Life: Uplink från en spel demo webbplats tillbaka i 1999, sedan kör för att köpa hela spelet när du har sparat upp tillräckligt nickels och dimes. Jag hade övervägt en Gravity Gun bygga från min sann gaming besatthet, Half-Life 2, men tyckte det var för mycket av en koppla mellan den högupplösta spelare-view och låg upplösning världsbild modellen göra det prop utan betydande kompromisser, men lyckligtvis Orange Box medföljde en ny besatthet: Portal.

Det är svårt att ignorera likheterna mellan det Portal pistol och Gravity Gun; Om du njuta av en sannolikt du njuta av den andra. Med den världsbild och spelare-se skulle inte modeller visar en hel del konsekvens jag visste att det vara alltför svårt att hitta den medelväg utan betydande kompromisser.

Jag tillbringade några månader går igenom skärm skott, rippning modeller, kontrollera mätningar, forska material, skapa skisser, ritningar och planerar min attack innan jag började byggnaden. Konstruktion, gjutning, gjutning och slutligen komma till en färdig produkt tog nästan 6 månader. Det var viktigt för mig att om jag tog på bygga jag inte bara kopiera hur andra gjorde det tidigare, men kom med min egen metod som skulle förhoppningsvis sticker ut på en egen. På bländare göra vi allt i vår vetenskap från början. Ingen hand anläggning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen Aperture Science Portal pistol

fem månader sedan, två studenter fick den i huvudet börja bygga en kostym prop. Inte bara en kostym prop, märk väl – en kostym stötta för att styra alla andra kostym rekvisita och faktiskt, världen! Inte riktigt, men vi ville delta i GenCon Indy 2011...

LEGO Portal: Chell med Portal pistol

För min första instructable, beslöt jag att göra något från en av mina favorit TV-spel genom tiderna, Portal 2. I detta instructable är Chell och portal pistol, båda Lego de flesta kroppsdelar kan hittas i olika Indiana Jones anger. Allt annat bara s...

Budget Portal pistol från återvunnet material

försöker du ditt bästa för att föra fram frågan om vetenskap, men din CEO tillbringade all din finansiering på 70 miljoner dollar värt av moonen vaggar? Nu kan du fortsätta att testa med liten eller ingen budget med en portal pistol gjord helt av åte...

Portal pistol

start materiella beredningDet första steget är att förbereda församlingen för byggmaterial av kroppen av pistolen. Låt oss separata rören och markera med en penna de platser där vi måste minska. Se bilden nedan för delar ligger intill ursprungliga Po...

Minifigur-stora Lego Portal pistol

Välkommen, Lego och Portal fans! Detta är en enkel design att jag kom upp med medan sortering genom min Lego samling, och det verkade som en bra idé för min första Instructable. Njut!Steg 1: Samla "Ingredienserna" Finns egentligen inte många bit...

Portal pistol från Rick och Morty

Jag beslöt att göra en prop från Rick och Morty efter det mycket snabbt blev min favorit pågående TV-show. Om du inte vet, är Rick och Morty en stor science fiction animerade show. Det följer Rick, seriens bosatt Super geni och Morty, som är Rick min...

Rick och Morty portal pistol

Så du vill bygga en portal pistol, vara väl du bättre redo att spendera en timme och 10 dollar.Steg 1: materialOK, är första sak du kommer att behöva en stark önskan att bygga en portal pistol.För övrigt allt du behöver är:En två fot bit 1/4 tum PVC-...

Lätt att göra en portal pistol

jag har alltid velat göra de riktigt cool och detaljerad projekt, ovetande att de kräver avancerad teknik, avancerade verktyg, eller massor av pengar.i detta instructable jag kommer att visa dig en steg för steg handledning om hur man gör en portal p...

Hur man gör 3D tryckt portal pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 3D portal pistol och en animation att gå med den.Steg 1:Saker du behöver:3D-skrivareBläck skrivareStatyettModellering lera16 gauge hårdvara tråd20 gauge hårdvara trådSak plastfolieEpoxy liml...

Steampunk Portal pistol

detta är steampunk inspirerade Portal pistol jag gjorde för Anime North 2013. Jag var på en stram budget och slutade med att konvertera en off varumärke Nerf gun. Det är delvis sol drivs....

K'nex "Ganska stark 1" mycket stark pistol med tidningen

jag har gjort en ny ganska stark pistol med ett utbud av ± 60 ft och:-5 ladda mag.-ingen sann trigger-ganska hanteraReservdelslista:Anslutningar:Mörkgrå - 14Grå (två slot) - 2Orange - 11Röd - 3Grön - 4gul - 18speciella blå - 2vit - 12y-kontakt - 14St...

Enkla knex pistol med nya triger

det är en enkel knex pistol med nya triger ledsen för små bilder jag använde min telefonSteg 1: fat bara sätta 11 röda kontakterna på en röd stavSteg 2: trigger se bara här 2 orange anslutningar på en vit stavSteg 3: hantera! utan detta du inte kunde...

LEGO Portal pistol 1,0 w / ljus

Hey guys, jamex123789 här. Detta är min första instructable någonsin så... ja jag bara lära sig hur man gör detta.Hur som helst, detta är en LEGO portal pistol jag gjort från början, även om jag fick lite inspiration från andra bygger. Lyser upp del...

3D utskrivbara gummiband pistol (med upptåg läge!)

* Detta är en tävlingsformulär: Vänligen rösta om du tycker denna design är värd att vinna en 3D-skrivare (Makerbot Replicator 2), jag blir verkligen tacksam, tack *Detta är min 3: e posten efter TriStand QR 3D tryckta iPhone fall (en iPhone fall med...

Metall Portal pistol

Detta är mitt första inlägg på Instructables!Detta är inte riktigt en instructable, bara en presentation av vad jag byggt.Så, i sommar jag bestämde mig för jag var tvungen att bygga en portal pistol, och det kunde inte byggas av plast.Skalet är gjord...

Replika portal pistol (gör om)

detta är min nya modell portal enhet som du kanske har sett, min förbi portal pistol såg ut som fullkomlig crapola och jag vet ikow jag sa "om det ser ut som skit gör inte kul men det var skit min nya man ser mer som i spel med sladdar logoing och en...

Bygg en fjärrkontroll Tank på molnet med LinkIt 7688

Hej alla!Har du någonsin velat bygga och köra runt en tank som byggdes av dig själv? Jag slår vad ja.Utan en hel del skicklighet och utrustning krävs, låt oss börja att bygga en dag och ansluta den till molnet och styra den från någonstans.Steg 1: Sa...

Hur man gör en halvautomatisk gummiband pistol med en LASER sikte - handledning

https://www.youtube.com/watch?v=zSdHBbzvkf4&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en semi-automatisk gummiband pistol med ett LASERSIKTE du behöver! I dagens video ska jag visa dig en bra idé att min vän delade med mig och han bad mig att visa det i m...

Hur man gör en Mini pistol med egna händer

https://youtu.be/am6SdwaAxzsSteg 1: för beredning av mini pistol behöver vi: För beredning av mini pistol med egna händer behöver vi vissa elektronik - piezoelektriska element - att vara mer exakt. 1 - bar av trä2 - piezoelektriska element för tändar...