Bygga en anpassad brett coaster hub cykel
här är några detaljer på att göra en bred bakre coaster hubb som den jag använde på denna cykel.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en anpassad bildram

det verkar som om du vill Rama in en bild på konstverk, du fastnat med tre handlingslinjer:Hoppas att bilden är en "standardstorlek" och köpa en off-the-shelf ram, eller, ram sektioner...Få någon - om en butik eller en uttråkad släkting - att ra...

Anpassade 3D tryckt kolfiber cykel ram

om du är verkligen i cykling och finns på denna webbplats, chanserna är att under åren har du åtminstone lekte med idén att göra en egen ram. Det finns något verkligt speciell och djupt givande om ridning något som du har byggt själv och att kunna vä...

Bygga en massiv snöskoter Tank cykel

efter att bli inspirerad av det sista avsnittet av American Choppers och sedan se mina grannar som kör runt på sina snöskotrar, jag bestämde sig för att göra en galen kombination av två som en pedal-drivna monster. Jag konstruerat och tillverkat denn...

Bygga en anpassad ben cykelställ med gjuten aluminium

så jag fick tag i en sena 80-talet modell GT modellen ram, jag äntligen beslutat att bygga upp. Jag använde äldre delar som jag hade och beordrade upp vissa nyare GT delar. Montering för de gamla skolan bromsarna lämnades nakna på grund av nyare stil...

Bygga en anpassad sköld för Gangster gadgetplattformen Propeller

brödunderläggen kan vara snabb för att du provar ut en enkel krets, men de är verkligen klumpig när det gäller att faktiskt använda den kretsen.Så steg till nästa nivå av krets prototyper med en anpassad sköld som denna för Propeller-plattformen från...

Bygga en anpassad Rifle Stock

Författarens anmärkning: det finns begrepp i detta instructable att gå bortom sin ansökan till gun lager - inklusive de allmänna woodoworking, skulptera och efterbehandling - så även om gun lager är inte din "sak" du kan fortfarande hitta något...

Bygga en bättre lång cykel

hur man bygger en lång cykel, som du kan stoppa ett säkert sätt, och som kunde tolkas som gatan juridiskt på de flesta ställen. Med denna metod, du kommer att kunna stå över cykeln, så att du kan hoppa ner lätt, har två bromsar, en full komplettera a...

Bygga en anpassad Cleaver handtag

Jag gjorde detta massivt trä handtag för min köttyxa att ersätta den ursprungliga rundade som var extremt slitna. När du arbetar med bestick är det bäst att täcka bladet och Linda in den ordentligt för att skydda dig. Också vara medveten om att hålla...

Bygga en anpassad krita innehavaren

är du eller någon du vet något om en biljardmästare? Väl har jag den instructable för dig! Detta är en stor gåva för biljard buff i ditt liv! Njut! Om du har rösta några frågor eller kommentarer vänligen fråga och om du gillar det. sedan! Tack.Steg 1...

Bygga en anpassad materiel för Springfield M1A

jag är ett stort fan av M1A gevär i alla det är konfigurationer - det är korrekt, kul att skjuta, och tillförlitlig som städ (och nästan lika tung - lol)- men även det kan förbättras. Jag gillar också pistolgrepp lager - mest för att jag finner dem m...

Hur man bygger en marmor Roller Coaster

marmor bergochdalbanor är roligt och enkelt att bygga. Detta projekt har några saker som hjälper detta arbete. En av dem är en av Newtons lagar i rörelse som säger att ett föremål i rörelse kommer att bo i rörelse och ett föremål i vila kommer att bo...

Hur man bygger en bra stor lång cykel.

Hej, här är min stora stora lång cykel.Jag fick massor av delar av cyklar och eftersom som ingen av dem var någon bra eller komplett beslutat att användningsområden upp alla delar som jag kunde för att göra något vackert.Jag använde två mountain cyke...

Bygga en anpassad lockigt körsbär matbord

[youtube]x9REs6wo5SM[/youtube]...

Bygga en cykel Boom Box

hur det började: jag rida min cykel i gemenskapen skjuts varje vecka, och folk det ville ha något sätt att njuta av musik på ridturen. Jag försökte en regelbunden bergsprängare, men den är bara inte gjord för cykel montering. Att vara en ingenjör, be...

Bygga en Carbon Fibre bambu cykel från Scratch

Leta längre för en från frigående höns, ekologiska och glutenfri transportsätt! Bambu cyklar inte bara ser strålande, men de ger också fantastiska road vibrationer absorption, högre styrka förhållande till vikten än stål och liknande styvhet i alumin...

Anpassade glöd cykel

Jag var ute efter en helg projekt att göra med min son, och klåda att prova Plasti-Dip glöd färg. Jag hade alltid velat anpassade måla en cykel, eller en bil, eller en flygande ninja robot! Jag kände cykeln var det bästa stället att börja...Det börja...

Hur man bygger en last cykel

tre år sedan köpte jag en släpvagn för att få min son att vår badplats eller trevlig lekplats som är lite mer långväga än den lilla runt hörnet. allt är bra med att släp, men jag har alltid någon form av otrygga känslor:-trailern är ganska låg och äv...

79cc motoriserad cykel från Scratch

Hej igen alla! I detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en 79cc, 4 stroke motoriserad cykel från grunden (inte en kit motor). Cykeln kommer vi att bygga är vida överlägsen kit motors i stort sett alla områden, inklusive hastighet (...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...