Bygga en anpassad materiel för Springfield M1Ajag är ett stort fan av M1A gevär i alla det är konfigurationer - det är korrekt, kul att skjuta, och tillförlitlig som städ (och nästan lika tung - lol)- men även det kan förbättras. Jag gillar också pistolgrepp lager - mest för att jag finner dem mer bekväm för den skytte jag vanligtvis gör. Frågan för mig är att medan det finns kommersiella gevär lager ute för M1A (Vltor, McMillan, etc), de är ganska långt från vad man skulle överväga att "billig" - varierar i pris från $500 till $900 dollar... så jag bestämde mig att bygga min egen.

Ett tag tillbaka jag plockade upp en handfull Vietnam-eran syntetiska överskottslager (1 trevlig en, 2 besegrad sådana) med idén att använda dem som utgångspunkt, och efter några experiment, kom med en teknik som jag tycker är värt att dela. Beroende på vilka material används, kan ett fint bestånd byggas för så lite som $150-$200. I detta Instructable, ska jag visa en teknik som jag brukade bygga 3 varianter av ett bekvämt och funktionellt bestånd.

Vad du behöver:

 • Givaren lager - detta kan vara en fin en, men det är bättre att använda ett strukturellt bra "mindre söt" som de fina syntet blir allt svårare att hitta- och mindre "estetiskt tilltalande" som är mycket billigare. Räkna med att betala omkring $20-30 för en solid kandidat.
 • Ett pistolgrepp stil buttstock. Jag har hittat eftermarknaden bestånden för Mossberg 500 serien hagelgevär verkar fungera bra och har om rätt form som en bra "knappa" yta.
 • Epoxi - jag använder en kvalitet 30-minuters epoxi. Jag hitta snabbare-inställning epoxies verkar inte lika stark och verkar inte bond-bara min åsikt, förstås.
 • En Tee-mutter som matchar buttstock montering bulten du tänker använda. 5/16" X18 x 7/8" i detta fall. Jag använde 3-håls versionen, inte den hullingförsedda versionen av tee-muttern.
 • Limpistol
 • Glasfiber tyg eller hackad glasfiber
 • Vaselin att agera som en avskeds sammansatta eller släppmedel
 • En skulpterande epoxi lera eller liknande (eventuellt fiber fyllda bondo, men jag gillar att använda liknande material för bättre bindning)
 • Paint - Duracoat i mitt fall, men skallra-kan måla skulle fungera, också.
 • En elektrisk handstycke, Foredom eller Dremel skulle vara till stor hjälp
 • Olika filer, sandpapper (våt/torr aluminium oxid), klämmor, bågfil eller sawzall, sander, etc
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en anpassad bildram

det verkar som om du vill Rama in en bild på konstverk, du fastnat med tre handlingslinjer:Hoppas att bilden är en "standardstorlek" och köpa en off-the-shelf ram, eller, ram sektioner...Få någon - om en butik eller en uttråkad släkting - att ra...

Bygga en anpassad Rifle Stock

Författarens anmärkning: det finns begrepp i detta instructable att gå bortom sin ansökan till gun lager - inklusive de allmänna woodoworking, skulptera och efterbehandling - så även om gun lager är inte din "sak" du kan fortfarande hitta något...

Bygga en anpassad sköld för Gangster gadgetplattformen Propeller

brödunderläggen kan vara snabb för att du provar ut en enkel krets, men de är verkligen klumpig när det gäller att faktiskt använda den kretsen.Så steg till nästa nivå av krets prototyper med en anpassad sköld som denna för Propeller-plattformen från...

Bygga en anpassad ben cykelställ med gjuten aluminium

så jag fick tag i en sena 80-talet modell GT modellen ram, jag äntligen beslutat att bygga upp. Jag använde äldre delar som jag hade och beordrade upp vissa nyare GT delar. Montering för de gamla skolan bromsarna lämnades nakna på grund av nyare stil...

Bygga en anpassad Cleaver handtag

Jag gjorde detta massivt trä handtag för min köttyxa att ersätta den ursprungliga rundade som var extremt slitna. När du arbetar med bestick är det bäst att täcka bladet och Linda in den ordentligt för att skydda dig. Också vara medveten om att hålla...

Bygga en anpassad krita innehavaren

är du eller någon du vet något om en biljardmästare? Väl har jag den instructable för dig! Detta är en stor gåva för biljard buff i ditt liv! Njut! Om du har rösta några frågor eller kommentarer vänligen fråga och om du gillar det. sedan! Tack.Steg 1...

Bygga en anpassad brett coaster hub cykel

här är några detaljer på att göra en bred bakre coaster hubb som den jag använde på denna cykel.Steg 1: detta är vad du behöver detta förutsätter att du förstår hur en dalbana hubb fungerar och vad det ser ut som inne.du behöver två navhylsor för en...

Bygga en anpassad lockigt körsbär matbord

[youtube]x9REs6wo5SM[/youtube]...

Bygga en Carbon Fibre bambu cykel från Scratch

Leta längre för en från frigående höns, ekologiska och glutenfri transportsätt! Bambu cyklar inte bara ser strålande, men de ger också fantastiska road vibrationer absorption, högre styrka förhållande till vikten än stål och liknande styvhet i alumin...

Enkel anpassad hylla

IntroDetta var min helg projekt. Jag montera inte bara dessa hyllor; Jag byggde dem med materiel hade vi sparkar på vinden.Varför ska du bry dig?Det viktigaste jag fick ut av det var väl inlärningen hur till använda Aluminium C-dubbar. Det är byggnad...

Bygga en dator

Någonsin undrat hur man bygger din egen dator?Många människor skriver det som "för svårt". Detta instructable visar dig hur enkelt det egentligen är! Jag tar dig genom hela processen i lätt klartext steg för steg och du kommer bli förvånad hur l...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!

Min idé!En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!Jag har utformat och byggt alla typer av maskiner i förflutnan.Jag konstruerade maskiner för Robot Wars och byggt över 30 elfordon och enheter. För närvarande jag konstruera oc...

Bygga en bakgård labyrint

min mamma har velat bygga en labyrint i vår bakgård under lång tid. Hon gick först i en labyrint många år sedan i en park och verkligen njöt av erfarenhet. Från den stunden var särskilt processen att gå en labyrint något som hon hade alltid velat åte...

Anpassade Arduino MIDI Controller

Hej och Välkommen till detta instructable om hur man bygger en anpassad, Billigt och enkelt USB MIDI-controller, baserat på Arduino. Den bästa nyheten: inget krångel med USB-till-MIDI-gränssnitt eller programvaruverktyg som Hårlösa MIDI, bara plug 'n...

Auto-genererade anpassade växthusgaser

Hej alla! Projektet kulminerar det arbete jag gjorde för Autodesk i min sista termin på college. Jag har varit lycklig nog att arbeta deltid för Autodesk genom deras Campus Expert program för de senaste månaderna. Detta inlägg kommer att gå igenom hu...

Bygga den platta bandsåg (AKA tabellen Jigsaw) | DIY Woodworking verktyg #6

Redan innan jag började träbearbetning, jag ville ha en av dessa små Cirkelsågar. Jag ville också ha en bandsåg. Tyvärr (som alltid), det var ganska dyrt, och jag kunde inte råd med dem.Men... Vad jag senare kom ihåg, är att jag hade ett pussel som m...

Steg för steg anpassade Old Skool Skateboard (Kaena Kruiser)

Min flicka födelsedag kommer upp så behövde jag hitta något speciellt att försöka toppa hennes present till mig för några månader sedan. Hon har visat intresse för att lära sig åka skridskor så jag beslöt att bygga en anpassad gamla skolan skateboard...

Hur man bygger en sköld för Linkit en

Hej världen! Rent kol här med en annan Instructable. Idag kommer jag visa dig hur man bygger en egen sköld för Linkit en styrelsen. Innan vi kommer in i det men jag måste berätta varför jag gick på detta arbete i första hand. Jag äger bara en sköld f...