Bygga en Daft Punk hjälm med programmerbar LED displaydetta Instructable kommer detalj processen att skapa din alldeles egna Thomas Bangalter Daft Punk hjälm. Även denna handledning kan tyckas specifika för Thomas Bangalter hjälm i synnerhet, finns det många processer inom som kommer att vara till hjälp för alla som vill komma in i prototyp tillverkningen samt vissa elektroniska arbete.

Några varningar förväg: även de metoder jag använder här kunde förse mig med en färdig hjälm, jag är i något sätt att säga detta är absoluta sanningar! Till slut är de bästa processerna att följa de som du är mest bekväm att arbeta med, så om det finns något här som verkar lättare att göra på ditt eget sätt, för all del gärna ändra processen till din önskad smak av byggnaden.

Jag bör också notera att detta är en komplicerad och långvarig process. Det slutliga resultatet tog mig drygt 4 månader för att inse, så alla som vill följa en liknande väg, vara beredd att vara i det för lång tid! Som sagt, detta är bara min andra hjälm projekt. Om du är mer bekant med elektronik, gjutning, moldmaking, eller helt enkelt har mer fritid än mig, dina resultat kan variera. Detta projekt omfattar delar av skulptera, mögel making, gjutning, lödning, elektronisk design och massor av bra-gamla-gammaldags slipning.

Jag är att ange detta Instructable i 4: e Epilog utmaning eftersom, som ni ser, att ha en laserskärare för vissa steg i denna process skulle avsevärt förbättra produktiviteten hastigheten! Jag är en amatör propmaker av handel och, mer nyligen, att ha en laserskärare att utöka funktionerna i min studio yrke - skulle möjliggöra en hel uppsjö av nya möjligheter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Guy-Manuel Daft Punk hjälm med programmerbar LED-belysning

I detta Instructable, kommer du att bygga en Guy-Manuel de Homem-Christo Daft Punk hjälm med programmerbar LED belysning. Det är en lång projekt som kommer att ta flera tiotals timmar av arbete. Kompetensområden som kommer att hjälpa till med detta b...

Hur man bygger en Daft Punk tabell replika

tanken är att bygga en replika av Daft Punk bordet säljs på Habitat, mycket trevligt, men så länge jag vet inte säljs längre.Byggprocessen är inte särskilt komplicerat, svåraste är att bestämma allt din startpunkt är noll. Jag kunde få några idéer om...

Hur man gör två Daft Punk kläder med hjälmar

för min 30-årsdag bestämde jag mig att ha en D-tema maskerad, min flickvän Kylie och jag bestämde att vi skulle gå som Daft Punk. Kostymerna var ganska inblandade att göra, men vi hade kul och de såg bra!Vi använde en hel del resurser från internet,...

3D skrivare inhägnad med Arduino LED Display

Hej, har nyligen köpt en 3d-skrivare, och sedan dess då jag har utskrift nästan non stop. Men när jag tog skrivaren till skolan blev det en utmaning att skriva ut säkert i mitt lilla studentrum utan andas abs rök. Dess bredvid ett fönster så jag förs...

Arduino med MM5451 LED Display Driver

I ämnet här ansluter Arduino till en MM5451 LED-skärmdrivrutinen. Detta är skrivet i C Visa bitvis programmering och SKIFT registrera drift.Med endast två ingående stift (clock och data) för seriedatum input producerar 35 öppna avlopp utgångar. 35 ut...

Daft Punk LED Matrix Breakout styrelse

jag imponerades alltid av Daft Punk soffbordet. Att kunna lysa upp en massa lysdioder och flash dem i mönster har så många tillämpningar. Det var en av anledningarna till varför jag köpte en Arduino att se hur det kunde kontrollera en matris av LED-l...

Hur man gör en Daft Punk Outfit!

Under sommaren, jag var påslagen till några av de utmärkta och varierad musik jag någonsin hört; Daft Punk.Med sina dolda identiteter, som i princip lanserade deras världsomspännande framgång i musikbranschen, har många försökt att återskapa Thomas B...

Daft Punk tabell replika Graphics Controller

detta instructable presenterar en grafik controller kort för något som Daft Punk tabell repliken. Detta bör användas tillsammans med en förare ombord (output expander) som denna, som kommer att driva de höga laster presenteras av tabellen. Detta är e...

Daft Punk tabell replika förare ombord

detta instructable presenterar en utgång expander kort för något som Daft Punk tabell repliken. Detta är ett pågående arbete och samarbeten på detta instructable är välkommen."Grafikkort" är bara en utgång expander. Bara tre microcontroller stif...

RGB + W/UV LED Strip tvätta ljus med LED-Display

Detta projekt har NLED 4 kanaler DMX tvätta Controller med LED-Display. Perfekt för att bygga din egen DIY LED tvätta/översvämning ljus. Registeransvarige har många funktioner, inklusive en extern 3-siffriga blå LED-display för att justera konfigurat...

Daft Punk Guy-Manuel Full kostym bygga

Jag är ingalunda en professionell. Jag gör detta eftersom jag älskar att bygga saker, inte för att jag är bra på den. Ärligt talat, de flesta av detta projekt var fixa problem på grund av saker jag gjorde att jag hade ingen aning om hur man gör. Som...

Daft Punk hjälmar och kompletta kostymer utan att använda en vacuumformad-form

gjort i 4 månader, för ca $50 per hel kostym, inklusive hjälmen.Först av allt, dessa är inte exakta repliker, de har inte programmerade lysdioder, och ingen vacuumformad-bildade visir. Jag var försökande till gör den här för så billigt som möjligt, o...

Hur man gör en Daft Punk Guy Manuel hjälm och kostym!

Så, sedan min senaste bygga Isaac Clarke, det har varit en passion växer i mig för att göra rekvisita, därför bestämde jag mig att ta itu med ett projekt av högre magnitud och så valde jag att göra Guy Manuel hjälm från Daft Punk, så jag kommer att s...

DAFT PUNK TRON hjälm (GUY-MANUEL)

Hej killarJag ska försöka visa er hur jag gjorde min Daft Punk hjälm och passar från filmen Tron.Vi går till en festival varje år det är främst maskeraddräkter och i år hade vi en episka uppdrag att dessa passar. Min hjälm var hederliga från Boba Fet...

Daft Punk Thomas Bangalter Helmet!

Med Guy Manuel hjälmen å, och titta på Volpins fantastiska arbete, jag började arbeta på en Thomas Bangalter Helmet, varför inte ha dem båda? ^-^Om du har sett min tidigare instructables, ni förstår processen mycket lättare, men jag uppmuntrar dig at...

Snabb 5 timmars Daft Punk Cosplay

det först började när jag fick reda på hade jag en VJ prestanda på min College. Sedan tänkte jag, Hej, jag har alltid velat få på scenen som DJ. Varför gör inte en handling, som bära något fint för att visa rätt? Sedan tänkte jag, DAFT PUNK. Oh trodd...

Hur man skapar en Daft Punk hyllning scenshow

Har du någonsin velat vara Daft Punk? Ja är detta en medelstor budget sätt att skapa en snygg bar storlek hyllning Visa. Jag kommer inte att få alla fina detaljer av kostymer och sådant eftersom det finns redan stora Instructables på detta så jag kom...

Lätt och billig Daft Punk (Thomas) hjälm

Hej allaHär är ett billigt och snabbt sätt att göra en Daft Punk (Thomas) hjälm.Liksom många av er hade jag mina ambitioner att bygga en perfekt pepakura, lägga fiber glas harts, bondo, att göra en mögel och bygga en hjälm för alla jag känner... Men...

Thomas Bangalter Daft Punk hjälm

uppmärksamhet: LäsINTE BARA ATT HOPPA ÖVER DENNA PUNKT! Om du verkligen vill göra en Thomas Bangalter Daft Punk hjälm, kommer det att ta mycket tid och tålamod. Vill du bara en av dessa hjälmar snabbt med några ansträngningar, gå shop på eBay eller n...