Bygga en diskmaskin från ScratchVisserligen var detta förmodligen inte det bästa första gång projektet. Vid den tiden började jag det, kunde inte jag hitta någon annan som hade försökt det. Så var det ganska en galen idé. Och min familj låter mig prova galna saker, p̶r̶o̶b̶a̶b̶l̶y̶ ̶b̶e̶c̶a̶u̶s̶e̶ ̶i̶t̶'̶s̶ ̶f̶u̶n̶ ̶t̶o̶ ̶w̶a̶t̶c̶h̶ ̶p̶e̶o̶p̶l̶e̶ ̶f̶a̶i̶l̶.

Varför en diskmaskin?

Utan en massa utrymme i köket, och med en tendens att göra en massa smutsig disk vid varje måltid, tar rätter ofta en timme eller mer (detta inkluderar torkning rätter som inte torka väl i hög luftfuktighet, torka räknare, deppa golvet om rören är läcker, etc.). Räkna 3 timmar per dag x 365 dagar = 1,095 timmar per år eller 45.6 dagar. Om du inte räknar timmar sovande, det är som tvätta rätter 12 timmar om dagen för tre månader i rad! Fasor! Så är det där hela den tiden kommer. Visst, diskmaskin inte kommer att spara alla då, men kanske lite av det? Det var min förhoppning när jag började detta projekt.

Naturligtvis bygga en diskmaskin tar lång tid, och resultatet kommer inte att vara lika bra som vad du kan köpa i handeln. Därför, om ditt mål är att spara tid, bara köpa en diskmaskin. Kommer DIY rutten kommer inte ge dig samma resultat, och kan inte rädda dig mycket, beroende på var du bor (jag såg inte mycket hårt, men de jag såg här i Kina kostar ungefär 10.000 ¥, eller $1,500, så jag siffra jag sparar pengar). Å andra sidan, om du känner dig äventyrlig och tror du är redo att anta utmaningen, kan då detta bara vara projektet för dig.

Banbrytande inom modern DIY diskmaskiner var utmanande, och jag gjorde en hel del misstag, som jag ska peka längs vägen. Jag har förslag till förbättringar, men det brukar vara helt "Följ mig" stegvis. Om du ska försöka den här, vara beredda att improvisera och komma med lösningar på de utmaningar du möter. Kommentera och ber om förslag är också en bra väg att gå.

Och nu, låt oss titta på hur denna maskin fungerar och vad den kan göra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en verkstad från scratch

efter att vara frustrerad av att inte ha tillräckligt med utrymme att arbeta, inte kunna hitta rätt verktyg och förnödenheter och spendera alldeles för mycket tid letar efter saker, bestämde vi oss att rensa ut en källare grovkök och bygga en verksta...

Bygga en Ukulele från scratch

Hej, detta är min första Instructable och det handlar om hur man gör egna individuella ukulele främst från vanligt trä, finns i en vanlig trä shop.Steg 1: Material listaFör att bygga din Uke behöver du främst trä, men även vissa andra, mekaniska, del...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

Virtuella graffiti

jag har sett några virtuella graffiti system på webben men kunde inte hitta någon information på hur man gör en (dock inte se sista länksidan). Jag trodde det skulle vara bra för min graffiti workshops, så jag gjorde en själv och har publicerat allt...

'Eleplant' inomhus hydroponiska planter

Någonsin tänkt på växande din egen salladsblad, kök örter eller mikro-gröna i en enkel och ren och bekväm väg? Eleplant är ett roligt sätt att göra detta endast med repurposed hushållens avfallsprodukter. Interaktiv natur i Ele-huvud pumpen kommer at...

Lära sig hur till göra en OS

An OS (arbetsdrift systemet) är grunden för varje dator. Den innehåller alla de program och filer som behövs för att datorn ska fungera. Operativsystem är gjorda av hundratusentals kodrader och vanligtvis programmeras i C, C++, och viktigast, församl...

Skrivbord till TV Hutch/hemmabio konvertering

problemet:Jag har en begränsad mängd utrymme i mitt rum, men eftersom jag tillbringar en majoritet av min tid här jag känner behov av att klämma in så mycket en möjlig i det. Bland dessa saker är en 47 tum platt skärm som dominerar 8.5X12 fot utrymme...

Växthusgaser automationssystem (SAS)

I mitt land växthus är trädgårdsarbete utspridd. De metoder som människor använder för att odla grönsaker har emellertid inte utvecklat nyligen, därför för att skörda en anständig mängd grödor måste man arbeta tediously genom att ta hand av växter oc...

Gör din egen "Iron" tronen

drömmer du om att vara kung av återvändsgränden? Eller vad sägs om Sagan om gräsmattan? I så fall kommer du att behöva en tron! Vi byggde en spelet av troner inspirerad järn tronen för våra medeltida tema Halloween-fest. Det är inte på något sätt, et...

Hur man installerar senaste WordPress på Windows

Samtidigt söka via webben kunde jag inte hitta en detaljerad steg för steg monteringsanvisning av WordPress content management system (CMS), särskilt på den lokala värden. När jag installerade WordPress första gången, var jag trainee på Wordpress Int...

Scratch bygga dina egna quad-copter!

För detta instructable jag kommer att visa hur jag scratch byggt mina egna quad-copter!Steg 1: Vad skall man göra?Först trodde du måste tänka innan de ens köper ett enda material eller del är vad vill du göra? Vill du ha något som är kul att flyga? e...

Hur man bygger och Arm en skala modell slagskepp från Scratch

Välkommen till den fascinerande världen av R/C BIG GUN örlogsfartyg bekämpa. Så vad exakt är R/C örlogsfartyg bekämpa? Det är en hobby där skala modell krigsfartyg, beväpnade med lågt tryck CO2 kanoner eld små kullager på en motstående fartyget. När...

Mobile Robotics med repa: bygga en Arduino-baserad insekt-liknande Walker och programmera den med Scratch

Låt oss springa runt? Detta är en Arduino-baserad, lätt att bygga version av insekt-liknande walker med klädhängare tråd och ursprungligen skapades av Jerome Demers (se också detta instructable) och Gareth Branwyn. Det finns i två versioner:en fristå...

Scratch bygga en Radiostyrd bil med CAD och Rapid Prototyping

IntroduktionLänge har jag ville bygga en RC bil helt från scratch, men aldrig riktigt haft tillgång till alla de verktyg som krävs för att göra det för hand eller kunnat motivera kostnaden för att använda rapid prototyping metoder. Efter att ha delta...

Bygga en högtalare från Scratch

jag har alltid varit intresserad av ljud och musik av alla slag. Nyligen jag försökte min hand på att bygga en högtalare, och jag var ganska nöjd med resultatet. Chanserna är du har det mesta på ditt hus, och det tar bara ca en halvtimme. Det finns t...

Hur man bygger en Boba Fett Jetpack från Scratch

Låt oss inse det, $350 är en hel del pengar att kasta ner för att köpa en gjuten jetpack kit för att slutföra din Boba Fett kostym. Lyckligtvis är det inte omöjligt att sätta ihop en jetpack från början (åtminstone det är vad jag sa till mig när jag...

Bygga en Rainbow tabell från Scratch

Låt oss göra en Rainbow tabell från början...En medellång medelstora bit press styrelse, överblivna från några tidigare trä arbete, var ligger på vårt hem oanvända. Inledningsvis jag tänkte på att göra ett litet säng-side bord från denna pjäs, men se...

Hur man plantera en jordgubbe Patch: bygga en trädgård från Scratch Video serie: del 2

Plantera en ekologiska jordgubbar PatchOm du har massor av öppna ytor eller bor i stadsmiljö, är plantera en jordgubbe patch möjligt. Det första du behöver göra är beslutat där du kommer att plantera växterna. Till en bit mark, bygga en upphöjd bädd,...

Bygga en Carbon Fibre bambu cykel från Scratch

Leta längre för en från frigående höns, ekologiska och glutenfri transportsätt! Bambu cyklar inte bara ser strålande, men de ger också fantastiska road vibrationer absorption, högre styrka förhållande till vikten än stål och liknande styvhet i alumin...