Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulelei detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att byggas från en vin inte en cigarrlåda, men vin Box Ukulele bara inte rullar av toungue också. Detta är en trä låda som höll två flaskor vin, inte en låda från en låda vin. Kartong bara skulle inte låter likadant (även om... med ett tapp på min ukulele kan vara något att tänka på till nästa gång...) Jag tror jag ska kalla detta en "Winolele" beroende på källan.

Cigar box instrument ursprung är i slutet av nittonde och tjugonde århundradena tidigt när kring tiden för inbördeskriget var det många som vill uttrycka sig genom musik men hade inte råd att köpa riktiga musikinstrument. Senare, byggt hem Cigar box instrument där särskilt viktigt i uppkomsten av deppigheten eftersom de gett en tillgängliga medel för att skapa bra musik. Instrument så enkelt som en ruta, kvast handtag och sträng nog för vissa människor att hitta inspiration och skapa bra musik på enkelt sätt.

Några av de stora pionjärerna rock n roll började med en enkel cigar box instrument, pionjärer av rock n' roll som Carl Perkins, blues storheter som Lightin' Hopkins, BB King, Blind Willie Johnson och Charlie Christian började med en Cigar Box gitarr. Den stora B.B. King starta inte med en Gibson men en hemmagjord cigar box gitarr som hans far gjorde för honom i sitt skjul.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cigar Box Ukulele

detta är först av förhoppningsvis många cigar box ukuleles.Steg 1: Ukulele demontering Helt enkelt, jag kunde ta försiktigt bort halsen från kroppen med en trevlig "skarpa" mejsel...Steg 2: Nick bitar... Höll bron och kunde ta bort detta lätt me...

Elektriska Cigar Box gitarr

Om än gitarr tillverkning har kommit långt under senaste hundra åren, det finns en lång historia att visa att du inte behöver mycket att göra en gitarr. Allt du behöver är en låda att genljuda ljud, en planka av skulle fungera som greppbrädan, några...

Bygga en billig Cigar Box gitarr hemma

Hej. Som en födelsedagspresent till min bror, jag bestämde mig att göra honom en fin cigarr box gitarr. Detta är den första jag någonsin gjort så det var lite av en lärorik erfarenhet.Innan gitarr, jag bestämde mig för att det ska göras från antingen...

Hur man gör ett elektriska Cigar Box gitarr för $25

Totala bygga (inte inklusive lim torr tid) tog ca 3 timmar för denna gitarr. Jag gjorde mitt bästa att använda den mest billiga delar möjligheten. De enda verktyg jag använder att hugga halsen är en kniv, hand såg och en vass yxa. Grön trä är det enk...

Hur man bygger en Cigar Box gitarr

detta är en video som beskriver hur jag byggde min Cigar Box gitarr. Jag gjorde halsen av poppel och greppbräda av rosewood. Greppbrädan är 14" och skallängd är 22,5 tum.Att blir detta projekt behöver du:Material-en cigarrlåda-en 1 x 4 poppel styrels...

Cigar Box förstärkare Case Mod

i detta Instructable, jag kommer att dokumentera bygga av min första batteridrivna, Cigar Box Amp att gå med Cigar Box Tenor Ukulele från en tidigare bygga. Detta kommer verkligen bli mer av en case mod, som jag kommer att vara rensning en gammal Fen...

Awesome Cigar Box hackbräde

växer upp i Appalacherna jag har sett min beskärda del av backwoods instrument men ingen är mer imponerande för mig än den cigarrlåda gitarrer. Kvar i arv är det som lockade mig att spela hackbräde, det var billigt och lätt att knäppa strängarna runt...

Cigar Box Stomp Box

En cigar box stomp box är en enkel slagverksinstrument som kan lägga till några riktigt awesome rytm i en solo prestation. Konstruktionen är lätt, så det är en stor nybörjare projekt för alla som spelar musik och vill arbeta sig in i sfären av DIY in...

Arduino Numitron Cigar Box personlighet testare

Detta är en Arduino-baserad personlighet testare som magiskt känner av din nuvarande humör/personlighetsdrag och lyfter fram det på ett LED-lit baksida. Testaren använder en rysk IV-9 numitron röret räknas ned under fjärranalys och en uppsättning av...

Cigar Box gitarr med dolda Whiskey mini Bar

cigarrlåda gitarrer (CBG) har blivit mycket populärt de senaste åren. Min teori är att det beror på två saker: den ekonomiska nedgången och uppkomsten av hipster kulturen. CBGS är mycket billiga att bygga. Och de är roliga att spela medan du smuttar...

Cigar Box fiol / Violin

Detta instructable kommer att visa dig min fusk, misstag, fixar och dårskaper i att skapa en cigar box fiol. I slutändan visade det sig mycket finare än jag trodde det skulle under de mörkare dagarna att bygga (jag gjorde massor av misstag). Du bör g...

Cigar Box gitarr

jag gjorde denna cigar box gitarr till min bror i julklapp. Skala är 23 inches. Greppbrädan är 14 inches. Det har klassisk gitarr strängar på den (DGBE). Så dess lik en baryton Ukulele....

Cigar Box Guitar Amp projekt

som en del av min pågående utmaning att ge mina barn saker att göra, jag gav min yngsta en cigar box amp Lödfritt kablaget till jul. Detta skulle bli hans första instructable. Ack, hade han andra projekt att göra...Verktyg-borra-borrkronor-4" hål såg...

Cigar box sitar (tamboura)

detta är en lätt variant av cigar box gitarren men med en surrande bro att göra ljud som påminner om en sitar drönare. En av de bästa sakerna med detta projekt är att det finns inga kritiska mätningar, nästan alla konfigurationen kommer att fungera a...

Järnaffär bandförsedda Cigar Box gitarr

En cigar box gitarr tutorial var första projektet video av detta slag jag någonsin filmats. Det var 4 år sedan. Jag har alltid velat bygga en bandad version från grunden upp, och för denna video jag fick äntligen runt den. Jag hoppas du njuter! Det m...

Nybörjare Cigar Box gitarr

detta är mer av en uninstructable än en instructable, men förhoppningsvis mina misstag kommer att gynna andra nybörjare beslutsfattare.Jag är del av en liten grupp av nybörjare beslutsfattare i Atlanta, GA kallas AHWIG. Vårt senaste möte, vi beslutat...

Cigar Box Amp!

Vad jag har gjort är en cigar box förstärkare. Denna amp är mycket enkel att göra och kul för att använda. Dess också en bra resa amp. hoppas du har kul byggnad!Steg 1: Steg 1: delar Samla material - Följ bild. Du måste också en lödkolv, lödtenn och...

Cigar Box MIDI-Controller

här är en DIY MIDI-controller som kan användas med Max/MSP, Ableton Live, och bara om någon annan musikprogramvara eller maskinvara som erbjuder MIDI i/o.Projektet använder MIDI-CPU, som kan användas som en MIDI "hjärna" för DIY projekt.Denna zi...

Gör din egen Cigar Box gitarr / Mp3 spelaren förstärkare

jag har velat skapa en Cigar Box gitarr och förstärkare för ganska länge och det verkar som den Instructable ljud hacka och batteridriven contestst var bara extra incitament jag behövde för att ge det ett försök.Detta Instructable visar hur man skapa...