Bygga en elektronik kapslingom du någonsin har velat sätta ett gäng elektronik i en box tillsammans, eller gör en anpassad kontrollpanel detta instructable kan hjälpa. Jag kommer att visa dig hur jag monterat och trådbunden elektronik inuti en elektrisk låda samt hur jag monterat knappar, växlar och kopplingar på utsidan av lådan.

Allt detta kan göras med en enkel utomhus El-boxen från en järnaffär. Dessa är bra eftersom de har massor av tjock ännu mjuk plast som är lätt att arbeta med och de finns i många storlekar. I detta exempel använder jag en 8 "x 8"x4"låda.

Du kan göra allt detta med en standard dremel verktyg men några andra verktyg gör det enklare... så här är en grundläggande verktyg lista.

Krävs
-Dremel eller andra roterande verktyg
-Spray lim (3m super 77 rekommenderas, andra lim kan användas)
-Blå målare tape (3m rekommenderas)
-Metall- eller stand-offs för montering kretskort
-Alla elektroniska komponenter för ditt projekt
-Några ledningar, uttag eller anslutningar som behövs för ditt projekt

Rekommenderas
-Drill Press (rekommenderas starkt)
-Filer
-Skrivare (att skriva ut mallen)
-Gorilla lim (bra för vissa kontakter som behöver limmas)

Allt det här borde redan vara i ditt garage, om inte du kan hitta den på järnaffären.

Jag bygger en låda för att hålla en jäsning controller för öl. Här är en video av rutan färdiga arbete.


OK så kan komma igång.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO elektronik kapsling

du vet vad de säger om pojkar och deras leksaker. Medan mina leksaker har blivit lite mer avancerad, jag inte låta bli att spela med min LEGOs då och då. Jag har velat skapa en LEGO elektronik kapsling för lite tid och min senaste frekvens kontrar pr...

Hur du uppgraderar din ShapeOko 2 spindel och göra en elektronik kapsling

ShapeOko 2 är en stor låg kostnad CNC maskin i många sätt, men spindeln som medföljer satsen är bara... tillräcklig. Lyckligtvis spindeln kan uppdateras enkelt, och det finns massor av olika alternativ. I det här fallet beslutade jag att lugnt spinde...

Vakuum form en arduino/elektronik kapsling

om du har tillgång till ett vakuum tidigare, eller har konstruerat en DIY en att använda, helt enkelt vakuum bildar ett kompakt fall att hysa din fristående elektronik eller arduino projekt.Jag gjorde detta på techshop! www.Techshop.wsSteg 1: Styckli...

Anpassade elektronik kapsling

med 123D Circuits.io kan du skapa en anpassad låda för din PCB.Steg 1: Gör en PCB Först måste man utforma en PCB och lägga till borrhål. På dessa platser genererar verktyget stödpunkter i inneslutningen. Om du ändrar storlek på din PCB, inneslutninge...

Hur man bygger en elektronik laddningsstation

en av nackdelarna med alla elektroniska apparater som vi använder idag är att de leder till en massa fula laddning kablar liggandes. Här är ett sätt att åtgärda det här problemet och återställa platsorganisation till din laddningsprocessen....

Bygga en automatiserad Micro Brewery - Jack Daniels oberoende projekt

som många andra hem bryggerier, vi började brygga öl på köket spis. Vi snabbt växte ifrån köket och flyttade in i garaget. Vi renoverade en två-bil garage och byggde en 10-galla bryggning system från grunden. Vi svetsas, lödas, borras, knackade, wire...

Hur man bygger en elektriska Longboard med telefonen kontroll

Elektriska longboards är awsome!TESTET BILDER I VIDEON OVANHUR MAN BYGGER EN ELEKTRISKA LONGBOARD STYRS FRÅN EN TELEFON MED BLUETOOTHUppdatering #1: Grip tape installerat, några tweaks till hastighet controller har menade jag har fått mer fart ur sty...

Bygga en CNC router

detta instructable kommer att visa dig hur jag byggde min CNC router. Jag hoppas du kan dra några inspiration från min bygga och att detta instructable kommer att vara till hjälp för dina framtida projekt. Detta instructable visar alla steg jag gick...

Hexabot: Bygga en tunga sex ben robot!

Detta Instructable kommer att visa dig hur man bygger Hexabot, en stor sex ben robot plattform som kan bära en mänsklig passagerare! Roboten kan också göras helt självständigt med tillägg av några sensorer och lite omprogrammering.Jag konstruerade de...

Atari Combo Controller

jag tycker om att föra ut gamla atari 2600 för några klassiska Pacman eller Missile Command men jag kan inte spela min kopia av Breakout utan en paddel kontroller. För att lösa detta hemska dilemma som jag trodde skulle vara kul att göra en sedan Ata...

DIY bärbara Wedding Photo Booth

när man planerar för vårt bröllop bestämde vi oss att det skulle vara bra att använda en fotoautomat som vår gästbok. Efter att titta på hyreskostnader beslöt jag att ta det på mig att bygga min egen, och eftersom jag gillar projekt som detta jag tyc...

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

3D tryckta elektriska Longboard V2

Detta är min andra version av min 3d tryckta elektriska lång bräda. Du hittar den första versionen här.Jag såg dessa videor på internet med människor ridning elektriska skateboard och går riktigt fort. De praktiska tillämpningarna av dessa styrelser...

3D tryckt spruta Pump Rack

Detta instructable serverar att dokumentera att bygga en 3D tryckt spruta Pump Rack. Räcket består av 5 spruta pumpar, med denna uppsättning kan du ha 2 system som kontinuerligt flöde och en återstående pump (om du har den rätta slangen och ventiler)...

Farfar klockan Media Center

Jag har köpt en full storlek golvuret med avsikt att bygga en mediaserver. Att vara en Whovian och med tanke på det skulle bli en huvudlös personlig moln server; Jag döpte det Gallifrey. Disklagring själv är märkt Nebula.Efter att ha övervägt Linux o...

DIY 3D tryckta elektriska Skateboard med 1500W makt!

Jag såg dessa videor på internet med människor ridning elektriska skateboard och går riktigt fort. Tja, jag ville göra samma sak, men dessa styrelser var 1500 USD, för dyrt för mig. Min diy version bara kosta mig 150$ som är 10% av kostnaden för de k...

Enkel MIDI-flöjt/inspelare Controller (EWI)

Som barn (ca 30 år sedan) började jag min musiklektioner på flöjten (en domare att vara exakt) och nu vill jag ha en modern elektronisk version av detta instrument (en Electronic Wind Instrument som det kallas, förkortat EWI). De är tillgängliga, men...

Elektret mikrofonförförstärkare

Hej alla! Jag är tillbaka med en annan med en annan instructable. Här handlar om hur man gör en Elektret mikrofon förförstärkare. Med detta, kan vi covert låter energi till elektrisk energi och förstärka det lite med hjälp av preamplifer. Det fungera...

Rörelse aktiverat utomhusbelysning

belysning är en av de viktigaste aspekterna av ditt hem eller företag. Men att av och på hela tiden är jobbigt, för att inte nämna energin går till spillo när du, oundvikligen, glömmer att stänga av dem för natten. Det är därför rörelse aktiverat bel...