Bygga en justerbar Rock Band mikrofon stativbehöver en mikrofon stativ för alla ditt rockband-behov? Vill du inte spendera en massa pengar för en verklig? I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en av material som finns på din lokala Home Depot/Lowe's / solutionhubs/vadsomhelst för under $10.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Billig mikrofon stativ

detta är en instructable att göra en två billiga mic stativ. Det inspirerades på den "bygga en justerbar Rock Band mikrofonen stå" instructable, men med en twist, i hopp gör det ut pro och lättare att justera.Förresten, är detta min första instr...

Enkel mikrofon stativ

byggt detta enklare mikrofon stativ av PVC för användning med våra Rock Band mikrofon. Förhoppningsvis ganska självförklarande från bilder.Vi skär det övre vertikala röret på en diagonal och sedan lindade sandpapper runt mic innehavaren att slipa kor...

Gör din verkliga Drum Kit arbeta med Rock Band på Playstation 3

detta är en steg för steg handledning om hur du ställer in Rock Band 1 och 2 till Playstation 3 till en riktig trumset.Vad du behöver:5 piece trumset (vi använde en Dixon Demon)PlayStation 3 (eller 2)RockBand 2 (eller ursprungliga RB)Rock Band mikrof...

DIY Rock Band/Guitar Hero World Tour mikrofon adapter

om, som jag, du köpte instrumenten för Rock Band och Guitar Hero World Tour, du kommer utan tvekan insett att använda xbox live headset inte jämföra med en riktig mikrofon. Men jag var inte villiga att punga ut USB-mikrofon, när jag hade vanlig karao...

Hur konvertera en Rock Band USB-mikrofon till en 1/4" mono ansluter mikrofonen

bara så du vet, detta är min första Instructable, så om dess verkligen bud upp, tyvärr. Också, mina bilder är tagna på min ipod så de kan se ut i sidled.Vad du behöver:-ett Rock Band mic-ett 1/4" monouttag ($4 för en förpackning med 2 en radio shack)...

OpenChord.org V0 - bygga en riktig gitarr gitarr hjälte/Rock Band Controller

vi alla älskar Guitar Hero och Rock Band. Vi vet också att vi aldrig lär dig spela gitarr spelar på dessa spel. Men vad händer om vi åtminstone kunde bygga en Guitar Hero controller som låt oss använda en riktig gitarr? Det är vad vi här på OpenChord...

DIY mikrofon stativ

om du här, betyder det att du försöker bygga din egen mikrofon stativ. Den kollektiva visheten av internet kommer bara berätta för dig att silvertejp din mic till en kvast och lutar det mot en stol. LYSSNA INTE PÅ DEM. Det finns en miljon bättre sätt...

PVC gitarr står för Guitar Hero och Rock Band

The Guitar Hero och Rock Band-serien har gett oss massor av musik, men de har också gett oss något annat... många plast gitarrerna i olika stilar, former och färger. Efter ett tag, flytta dessa gitarrer runt hela tiden blir frustrerande och de faller...

Hur man blir en Rock Bander och Guitar Hero: UPPFÖLJAREN!

Är alla att fragmentering fortfarande inte impressin' motsatt kön? Kanske behöver du skrika och bang några gummi kuddar! Detta är del 2 av min Rock Band täckning. Om detta inte imponera på någon, kanske är det dags att spela ett verkligt instrument.S...

$12 mikrofon stativ

mina vänner och familj är tragiskt beroende av Rock Band. Vid många tillfällen, har vår stam av vänner fått ihop på en av flera hus och bränt hela natten (och grannarna sanity) med våra ofta off-knappen återgivningar av många bra låtar.Vi har alla le...

Billigt-ass-klädhängare mikrofon stativ

Nödvändighet slog till igen när min USB headset för Skype gav upp andan. Inte vilja spendera en hel del pengar på en ny om jag tittade på min Rock Band kringutrustning, men jag äger inte en mikrofon stativ och hålla mikrofonen medan räder är oöverkom...

Andra användningsområden för Rock Band instrument

så någonsin tänkt, man jag vill vara som dessa killar. Jag vill spela min rockband trummor som riktiga trummor. Jag vill sjunga till flera av mina favorit låtar! Tja, nu kan du. Idag, kommer att du hitta om några freeware program som du inte kanske h...

DIY Rock Band Drum kit 8" Mesh huvud Mod

DIY Rock Band Drum kit 8" Mesh huvud falländrings-TutorialSteg 1: jag skär 4 trumma stöd ur en bit av paneler med trumman styrenheten som mall och målade det svart. Jag såg till varje cirkel var samma storlek som den 8" mesh trummor jag använder...

Lätt 5 minut XBOX Rock Band gitarr ner Strum Fix

detta är min första instructable någonsin, så vänligen vara trevligt!Min kompis var för lat för att leta på nätet efter lösningar, och faktiskt fixa sin rock band gitarr - så jag stal den, spelet, hans andra gitarr och hans mikrofon. Det skulle inte...

Trådlös MIDI för Rock Band Keytar

Jag har haft en Rock Band keytar controller på hyllan i min dungeon ett tag som jag hittade för några tior på en möbler utlopp av alla ställen. Av någon anledning, ger regelbunden MIDI förutom att vara en spelenhet - att ansluta bara en sladd från 5-...

Rack din yxa: en låg kostnad Gitarrställ för Rock Band

The Rock Band produkt har utvecklats av musiker/ingenjörer. Varken grupp känd för deras känslighet till rummet inredning. Således är konsumenten lämnade utan en skyddad plats att lagra den ömtåliga musikinstrumentet. Du behöver inte sätta din gitarr...

Rock band trumset (utan MIDI): D

ion idm02, [eller någon trumset som använder 1/8 mono triggers, inte dubbla utlöser detta inte fungerar med dubbel utlösare] förvandlats till rock band drum kit utan midi, så u behöver inte installera allt genom en dator varje gång du vill spela rock...

Gitarr mikrofon stativ

Hej där, detta är en gitarr mikrofon stativ jag byggt för en icke vinstdrivande organisation för att Lotta ut. Jag gjorde det av allt återvunnet material. Vissa delar är från Seattle Space Needle; som doneras till mig att bygga två 6 fot hög Space Ne...

Hur du sätter en mikrofon stativ till en Cymbal stativ

efter att ha avslutat min hi-hat stativ framgångsrikt, jag behövde ett stativ för min crash cymbal. Vi råkar ha samlat en hel del mic stativ (och, ironiskt nog, inga mikrofoner), så jag tänkte det enklaste sak att göra skulle vara att återanvända ett...