Bygga en möbel kvalitet Laptop Stand och TV brickaen lätt att bygga och montera Laptop Stand/TV fack som ska bli en integrerad del av ditt vardagsrum. Med en justerbar lutning topp, kan justera för att rymma en bärbar dator till den perfekta att skriva vinkel, eller gå platt att hålla ett glas och plåt för en måltid framför tvn. Delarna är lätt tillgängliga på din lokala järnaffär, och bara några grundläggande verktyg gör att du kan slutföra projektet.

Jag valde denna design så att det skulle vara lätt att bygga av någon med kunskaper i grundläggande verktyg, och så kan anpassas enkelt.

Funktioner:
-PVC conduit passar perfekt över rören och färg matchas med en bas för en trevlig estetiskt tilltalande.
-A våren baserat tilt justering, som är både stark och flexibel så att du inte kommer att bang benet på den.
-Kan byggas med hjälp av använt material.

Videon nedan är för förtydligande och referens. För att bygga, Följ de mer detaljerade steg för steg instruktionerna på panelerna ovan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Laptop Stand och kylning Pad Mods

dessa är några lite mods på min laptop stand.Jag har tvärbalk som föreslagits av (Atlas), jag har ett annat alternativ om du inte har de speciella delarna för steg 2, och jag har också en mouse pad hållare som kommer att hålla en full sized musmatta!...

DIY, gratis Laptop Stand och svalare

lätt... Gratis bärbara stå och kylare (bara flyttbara och använda)Hej, mitt smeknamn är Sjostakovitj, det är ryska kompositörens namn.och jag gillar han...Hur som helst...nu... vi thinkng om att göra gratis notebook Stand och kylaremed hjälp av motor...

Laptop Stand (och MIDI-controller stand)

Jag fann att jag behövde en trevlig och studera stativ för uppträder live på en musik spelning. Min laptop är en ny MacBook 13" och för denna spelning jag utför med en Novation launchpad S.Detta projekt tog mig en lite mer än en timme.Steg 1: Leveran...

Knex Laptop Stand och kylning Pad

detta är en laptop står jag för min pappas laptop eftersom det alltid överhettningKolla in min modsSteg 1: Botten Base halv pic 1: what you are makingbild 2: göra kanten bitbild 3: sidovy visar kant bitarbild 4: gör en annan men 3-d kopplingarna vänd...

Ergonomiska Laptop Stand görs från en klädhängare

Hej mitt namn är Tully GehanJust nu jag bor i Peking och planerar att gå till Taiwan i några månader. Så är jag inte alltför intresserad av att köpa mycket mer möbler. Men jag märker att laptop-skärmen att vara ganska låg tenderar att göra mig puckel...

Billiga aluminium Laptop Stand

har du ville köpa en laptop stand men de är antingen för dyrt för don'y passar den stil du vill ha? Detta instructable visar dig hur man gör en billig bärbar dator stativ av aluminium för mindre än $20 i material.Åh, är jag inte ansvarig om du kungli...

PVC Laptop Stand

detta är en snabb, enkel och billig laptop står det tog mig 2 minuter att sätta ihop, jag kommer för en steampunk utseende, detta var ett litet projekt jag gjorde för min pappa som han behövde en laptop stand, och jag kommer att följa med andra små p...

Hur man gör en Laser Cut Laptop Stand

jag hade hämtat en laptop stand och skär ut runda TechShop Rock - Austin och det var extremt tunn. Jag tyckte inte detta. Jag designade denna laptop stand att passa min 15-tums Macbook Pro. Jag laddade upp den. AI fil så att du kan skala den sedan an...

En Laptop Stand... av Plywood!

Detta är en handledning för att göra en laptop står de fördelarna både du och din laptop!Om du vill veta alla titta detaljer på videon! Om du föredrar skriftliga instruktioner då fortsätta att det första steget nedan!.-Vissa detaljer och fördelarna m...

Laptop Stand med dolda arrangör

Denna laptop stand är helt gjort av kartong och har en bra arrangör som blir dold när den bärbara datorn är placerad ovanpå den. Det är perfekt att förvara alla dessa kablar och grejer som du kan behöva när du använder din dator.Jag behövde för att h...

Musik utrustning Rack/Laptop Stand/Desktop arrangör

detta Instructable visar dig hur du sätter en gammal dator ärende till en musik redskap rack, laptop stand och dator skrivbord organisk.Steg 1: Samla materialObs: Du kommer förmodligen inse att detta projekt kommer bara vara bra för grunt, lättare vi...

Enkel Metallic Laptop Stand

göra en snabb och enkel laptop stand som kommer att hålla din bärbara dator cool för under $10. Efter letar efter en bärbar dator stå för min nya macbook pro beslöt jag att skapa en själv av en metallisk dokument hållare köpte jag för $6. Det håller...

Wood Laptop Stand för skrivbordet med Fans och sånt

Tanken är att använda en kommersiell laptop stand med fans, för att bygga (lätt-sätt) en exklusiv stå för särskilda behov, som placerar med rätta främre datorn.Steg 1: Behöver vi... Stativ med Fan(s)Wood blad (12 x 32 tum) (30 x 80 cm)MåttbandSnickar...

Enkel och billig Laptop Stand

denna enkla och extremt billig laptop stand, som kan göras från poster du kan hitta på dig hem. Detta stativ kommer att lösa några lösningar. Först, det kommer att ta upp baksidan av du laptop att ge en bekväm klaviatur vinkel och tar displayen närma...

Trä laptop stand som ser snygga och moderna

DIY trä Laptop StandFull tutorial finns på YouTube härhttps://www.youtube.com/watch?v=nye3NRyQmj8Göra detta trä laptop stand att ser eleganta och moderna, denna video visar dig träbearbetning tekniker inklusive använder en router tabell och tillämpa...

Billigt och lätt laptop stand

min macbook är alltid varmt... så jag behöver en laptop stand. Så jag börja söka en på linjen men det var för dyrt och de är så frikin enkelt!Så gör jag min egen...Steg 1: Tänka på det... jag letar efter några användbara material i mitt kontor och så...

Laser cut och kartong gör laptop stand.

Steg 1: laser cut eller kartong gör laptop stand.Steg 2: Laser cut och kartong göra laptop stand....

Specialgjord laptop stand från regenererats woods.

Jag behövde något att ta upp min laptop skärm för att förbättra min hållning, så jag beslöt att göra en laptop stativ, och jag gick en extra steg längre genom att använda återvunnen woods och rensas elektroniska komponenter!Steg 1: Steg 1: utforma mo...

Kartong övning cykel Laptop Stand

surfa interwebs och få ditt hjärta att pumpa. Placera din laptop på din motionscykel. Du kan köpa dyra plast står, termoforma och lasercut egna plast modell, användning metallregeln lager att bygga en med pvc-rör för att göra en eller snickra rester...