Bygga en tenor ukulele#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

Detta är en tenor ukulele som jag byggt från en StewMac kit. Det var ett mycket roligt projekt. Ukulele låter bra!

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till bygga en elektrisk Ukulele!

När jag såg telelele på tumblr, jag blev inspirerad att börja bygga en av mina egna. Jag hade aldrig byggt något instrument med innan och det lät som ett enkelt sätt att prep mig för att bygga mitt drömprojekt; en archtop/hollow body elgitarr. (möjli...

Hur man bygger en Tahitian Ukulele

Till skillnad från högteknologiska Hawaiian Ukulele används South Pacific tahitierna verktyg som finns att skapa ett helt annat instrument mer besläktade med Banjo än en gitarr. Denna 8 strängad Uke kan göras utan laminering eller trä-bockning. Det b...

Hur man bygger en sopran Ukulele

Inledning:Ukuleles kan vara dyrt; Därför byggde vi vår egen! Vem älskar inte en stor uke?Steg 1: Samla ditt material Bord sågMiner sågBälte/skiva sander4 köpta tuning pinnarKlämmorGorilla trälimElmer's wood fillerPlywood1 "x 2" block av furaTräs...

Segelbåt till ukulele

2006 byggde min son och jag var en jolle /sailboat från planer av Iain Oughtred en stor far och son projekt.Tyvärr faller som medan på släpvagnen på bakgården en stort träd lem föll på min sons båt ta ut större delen av en sida. Han tänkte att kanske...

Gör en ukulele med en fickkniv.

Du kan inte göra en ukulele med en fickkniv som de säger.Du behöver hundratals dollar värt av fancy verktyg och super speciella färdigheter och finare material som de säger.Väl kan du förpassa dessa åsikter till skrothögen historia. Denna uke kommer...

Pocket ukulele - hemgjorda Sopranino Ukulele från skrot trä

hur man gör en ficka storlek hemgjorda Sopranino Ukulele från en planka från frakt pall.Först hitta en träbit straitish Knut freeish ca 3 och en halv inches bred (90 mm) eller mer och en halv tum tjock eller mer och cirka 14 inches lång eller mer. Ja...

Göra en 8-strängad Ukulele från din normala Ukulele

Gör din normala (helst billigt) ukulele till en 8-strängad uke. En 8-strängad ukulele spelas precis som en normal ukulele, så du slipper du åter lära sig ackord eller något! Jag kallar detta "gizmo" modInnan vi börjar, du borde veta, för att gör...

Hemmet gjorde 5 strängad Banjo, låg budget byggd av delar och några skrot.

Detta projekt var att bygga min egen 5 strängad banjo å så låg en budget som möjligt, men ändå fortfarande att göra något som ser bra ut och låter bra.Jag har nyligen tagit upp Ukulele efter över 20 år av kämpar för att lära sig gitarr och inte efter...

Cigar Box förstärkare Case Mod

i detta Instructable, jag kommer att dokumentera bygga av min första batteridrivna, Cigar Box Amp att gå med Cigar Box Tenor Ukulele från en tidigare bygga. Detta kommer verkligen bli mer av en case mod, som jag kommer att vara rensning en gammal Fen...

Elektriska uke för omkring $40

innan jag börjar, jag måste appologise att min telefon är att vara mycket ovänlig och att sätta bilderna i fel mappar, så jag could'nt hitta ungefär hälften av bilderna jag tog. Jag väntar också fortfarande tuning pinnar som ska levereras, så finns d...

Cigar Box mini byrå smycken box thingie

Detta är en helg projekt att göra en liten öppen-ram "tabell" att hålla två cigarr lådor. Jag blev inspirerad för projektet vid rengöring upp min lilla källaren verkstad - alltför många saker liggandes - så jag beslutade att använda upp några sk...

Hur man gör en gitarr ägg shaker

olika attemps har gjorts av flera företag att utveckla något så enkelt som en shaker som ska användas när spela gitarr och därmed producerar rytm medan du spelar.Vi kan göra vår egen med enkla verktyg och använda återvunnet element på samma gång.Steg...

Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulele

i detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att b...

Att bygga laserskurna fällbara ukulele

denna vikning ukulele är en sopran-storlek instrument som kan vikas upp till ett paket som mäter cirka 9 inches lång max. Jag tar mig överallt! Här är en kort video på hur det fungerar:http://www.youtube.com/watch?v=8gaFRbOb6lw&feature=channel_video_...

Bygga en Ukulele från scratch

Hej, detta är min första Instructable och det handlar om hur man gör egna individuella ukulele främst från vanligt trä, finns i en vanlig trä shop.Steg 1: Material listaFör att bygga din Uke behöver du främst trä, men även vissa andra, mekaniska, del...

Candy Tin Ukulele

efter att ha sett vad Instructables gurus som bumpus, jwilson37 och freeza36 har gjort med Altoids tin "diddly bo" gitarrer, kom jag ihåg en gammal rektangulära godis tenn i mitt sovrum garderob, och tänkte att jag skulle prova att göra ett inst...

PVC Ukulele stå (förbättrat)

Jag har hopat ukuleles och bestämde det var dags att bygga en monter; Jag har ett stativ, en vikning som jag kan ta med mig till klasser och föreställningar, men jag ville ha en huvudsakligen för användning i hemmet. Jag bestämde mig att bygga den fr...

Laser skär Ukulele

Jag slår vad om du har varit plågade av den urgamla frågan, "vad inte kan jag göra med en laserskärare?" Tja jag är här att säga att svaret inte är definitivt en ukulele eftersom jag ska visa dig hur du använder en laserskärare för att göra en t...

Elektriska baryton ukulele

Detta projekt bars från en pågående tvist mellan mig och min tre år gamla dotter över ägandet av min akustiska sopran uke. Fördelarna med en elektrisk ukulele är:1) kan spela i den unplugged, så inte rubba alla i gatan2) min dotter kommer inte höra m...