Bygga en tv rack med en ikea brist på tabell [aka lackrack]min fru ville att jag skulle städa upp alla kablar och skräp runt min tv skåp. Efter några google-ning och en snabb tur till Ikea bygga jag detta.

Jag blev inspirerad av: http://wiki.eth-0.nl/index.php/LackRack

Jag använde det delar

IKEA brist på tabell: http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/40104270
Mid-Atlantic Förvaringshylla DC4: http://www.middleatlantic.com/rackac/storage/drawers.htm

Du ska vara klar på under 20 minuter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

20 enheter instrument rack från IKEAs bristen på tabeller

Om du äger rack utrustning vet du hur dyrt kan vara att köpa en fin rack för att stapla dem up...thats varför denna idé ledde till i mitt sinne... en rack med 20 enheter utrymme för min utrustning, med en trevlig trä utseende och för mindre än 30 spä...

PRINTTABLE prisvärt, attraktiva IKEA brist på Tabell Hack skapa en 3D-skrivare

I börjanAtt vara intresserad av 3D-skrivare sedan 2011 efter att köpa enBFB 3D Touch (nu 3D system med senaste modellen är kuben Pro kostar mer än £2000) jag ville bygga en stabil stor bygga plattform 3D-skrivare för en bråkdel av priset.Många entusi...

Krydda Rack med kasserade pall, kasserade sko rack aluminium stolpar och ikea S-krokar

Jag älskar att skapa nya saker med kasserade saker. Jag skräddarsydda denna krydda rack med kasseras pall, sko rack aluminium stolpar, kasserade tråd staffli och vissa öga krokar.Jag kan inte riktigt ge dig mätningarna men hoppas de idéer och design...

Bygga en Z-Rack Whiteboard

I denna kortfattade handledning visar vi dig hur man bygger en billig whiteboard med ett plagg rack, zipties och showerboard. Vi visar också några användbara tillbehör vi utformade i CAD och tryckt på våra Makerbot, inklusive en hållare för whiteboar...

Bygga en pot rack och uppdatera ditt kök för under $100

vi älskar utseendet på en hängande kruka hållare i köket, men eftersom vi har ett kök kök stil som är begränsad på utrymme och inte har en ö eller ett öppet område ovanför diskbänken eller spis, vi kom upp med en annan idé. Vi brukade ha en bar att j...

Flexy Rack (med MDF färgning tips)

jag tittar på att köpa ett rack för ett nytt ljud system jag sätter ihop för mitt hemmakontor, men kostnaden för "audiophile" rack gjorde mig kvävas. Jag var ute efter en snygg, anständig rack utan att bryta banken, och beslutade att bygga en. M...

Hur man bygger en tallrik Rack

bygga en monterad Förvaringshylla för att corral ditt porslin.Om du letar efter ett sätt att dramatiskt öka den charm och funktionalitet i ditt kök, överväga att lägga till en öppen plattan rack. Det monteras på väggen, lämnar räknare stilrena, och f...

IKEA brist på plus (ljus)

alla vet att tabellen eftersom det är Ikea: s filosofi kärnan för ett extremt lågt pris. Byggt från ingenting tål mer än 4 skruvar, luft och wood fibrer en hel del med tanke på hur bräcklig detta material är.Här är hur det görs:http://www.Wired.com/g...

Pall trä Coat Rack med Cubbyholes och svarta tavlan

I detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en bondgård style coat rack med cubbyholes och svarta tavlan med regenererade pall trä.Saker som behövsPall träMDF för den svarta tavlanTrälimSkruvarnaKlädkrokar x2Sprayfärg, grå primer och svarta...

Hur man bygger en Tire Rack

jag Autocross (och gör de enstaka tempolopp), har 2 lastbilar och 2 bilar och bor i södra Ohio. Detta innebär att jag har däck i olika stater i användning.Jag har nyligen köpt ett hus och nu jag har utrymme för att göra en tire rack i garaget.Steg 1:...

Pot Rack med ränder inlaga

Jag gör en hel del av matlagning, men det verkar alltid att jag har alldeles för mycket köksredskap än tillgängligt utrymme. Jag hatade att behöva skjuta tre krukor ur vägen att ta tag i den som jag ville från kök garderoben, och halvvägs genom matla...

Bygga en Smartphone projektor med en skokartong

Visste du att du kan omvandla en gammal skokartong och vissa kontorsmaterial till en Smartphone projektor? Ja kan du! Det är en rolig, enkel och lätt fysik experiment som du kan göra hemma. Lära sig och observera hur ljuset.Projektet har varit runt p...

Coat rack med hylla

detta är mitt första projekt på här. Jag sett en bild av en av en coat rack med en hylla ovanför och bestämde jag ville göra en.Jag gjorde detta av blandade mjukt trä virke1) 1 x 8 x 8'1) 1 x 6 x 8'1) 1 x 4 x 8'Verktyg jag användeChop sågScroll sawOr...

Bygga en 6s9p batteriet med hjälp av 18650 celler - Video Timelapse

i den här videon jag bygga en 6s9p batteriet med hjälp av 54 18650 li-ion celler. Ca 24.000 bilder användes för att generera denna timelapse.Material...

Bygga en lugged cykel med en CNC dirigeras Rama in jiggernaut

detta Instructable är presenteras av Mixed Media Engineering LLC och visar processen för att bygga en lugged cykelram med "The Jiggernaut" en CNC dirigeras, flat pack cykel ram jigg. Vi kommer att ge dig genom alla steg från prepping klackarna,...

Bygga en (OS) fackla (med simulerad brand)

i detta instructable kommer jag att visa hur jag bygga en (OS) ficklampa med en simulerad avfyra endast från hushållens material.Vår friidrott division kommer att delta i en show (50 årsdagen av vår största klubb) nästa vecka. Våra choreografie (tack...

Bygga en videoström med LinkIt Smart 7688 och se den överallt på cloud

Hej alla!Idag vill jag dela med dig hur man bygger en vidoe steeam med LinkIt Smart 7688 utveckling styrelsen och en gratis molntjänst för att använda och titta på video överallt på både webb och mobil.Gå till MediaTek Cloud sandlåda att registrera e...

Hur man bygger en låda med plast

denna video visar den mest grundläggande metoden att bygga en låda med plast. Det kommer inte att producera museum-produkter i kvalitet, men kommer att ge dig de färdigheter som behövs för att göra en grundläggande verktyg låda....

Hur man inte ska bygga en reflektion Pool med Galium

Hej!Detta är en introduktion i hur man inte ska bygga en reflektion pool med gallium!Den första par steg var att Visa början stegen men i slutet jag kommer att dokumentera de misstag jag har gjort och vad du inte bör göra.Den ursprungliga idén var at...