Bygga en VAWT från cykelhjul

detta är min första Video på Instructables.
Jag byggde denna VAWT från skrot liggandes.
Jag hoppas du kan göra vad jag säger OK.
Vissa ord kommer inte genom bra.
Nästa behöver jag få ett bälte och lägga till en generator.
Relaterade Ämnen

Grön LED lampa (kontrolleras med ett blinkande led)

några år sedan läste jag en artikel på belysning i utvecklingsländerna, det berättade att 1,6 miljarder människor har inte tillgång till el och en tillförlitlig källa för belysning är ett stort problem för dem. Ett kanadensiskt företag tillverkar och...

Bygga en Savonius VAWT att göra El 2012 Update

en gång skrev jag en instructable om detta ämne och det har förändrat mitt liv. Allteftersom saker har gått mycket långsamt, till några kan ha framkom det att jag ramlade av planeten. De som känner mig, har det varit en svår och krävande men givande...

Bygga din egen Savonius VAWT (vertikala vertikalaxlad turbin)

bygga en billig VAWT från en kvast, 4 lager, 2 hinkar och några rör.Steg 1: Få några 25mm ID / 50 OD mm kullager Gå få minst 2, eller helst 4 kullager med en inre diameter på 25mm (1 tum), och en yttre diameter på 50mm (2 tum). Jag köpte min för aout...

@TechShop Menlo Park: bygga ett cykelhjul

arbetade jag i Cykelaffärer genom high school och college. Under den tiden jag lärde mig att bygga cykelhjul. Vissa människor tycker idén att bygga en hjulet hotfull men det är inte så svårt. Jag ska visa dig hur man bygger ett hjul som har ett radie...

Bygga en vertikal axel Wind Turbine (VAWT)

när man bygger denna turbin kommer vi att använda några powertools.Om du inte är van att arbeta med powertools fråga någon som vet hur man använder dem.Efter bygga denna turbin fortfarande måste du fingrar så.DU VARA FÖRSIKTIG!Steg 1: Verktyg och del...

Bygga ett precision cykelhjul truing stativ för mindre än femtio spänn

på allvar, det blir så exakt som alla high-end stativ. Vi tar en billig men solid Performance Spin Doctor truing stå och lägga till gängade indikatorer för att göra det mycket effektivare - snabbare att använda, mer hållbara och light-years mer exakt...

Bygga en delta kite från ett paraply

först och jag måste erkänna, att när jag började arbeta på detta projekt, jag drevs främst av mitt ego. Jag skulle uppskatta om någon av mina idéer blir värdefullt för någon.Så, varför skulle någon bygga en drake från ett paraply?Tyget används i vanl...

Cykelhjul truing stand

detta är en enkel truing står för cykelhjul. Det är inga krusiduller så det inte kan överklaga till professionell cykel mekaniker men det är perfekt för fritids cyklister som bara kan bygga några hjul per år. Den är gjord av bara några bitar av stål...

En annan Soap box derby bygga

detta är en annan bygga för Trowbridge soap box derby. Dessa min son och jag byggde dessa för 1: a Westbury Cub ScoutsMaterial220 liter plast trumma4 cykelhjul (14"- 20" är perfekt)En hög med virke3 stycken 1metre lång4 bitar 75mm längre än hjul...

Lätt-bygga Cykelkärra

Med tanke på jag har ett litet barn hemma och tid är inte gott, jag hade några huvudsakliga filosofier/mål att uppnå i att bygga denna cykel:Det hade att göra för nästan ingenting eller gratisDet måste att göras med minst av verktyg - ingen svetsning...

V8 vawt, savonius, vertikal axel, relaterade, ametek)

http://www.vawt.tk efter att göra den V10 insåg jag att från hyllan, Billigt dc Motor kräver en hel del RPM, jag vill inte att något av så lätt material som det inte har massan att upprätthålla rotationen, så jag bestämde mig att designa och bygga en...

VAWT (vertikalaxlad turbin)

En VAWT (vertikala vertikalaxlad turbin) är en turbin som fångar vinden och producerar el. De material du behöver är en generator, 6' av PVC-rör, 10 L formade parentes, kablaget för generatorn, gummi bälte, en gamla cykeldäck, 4 små skivor av plywood...

VAWT Lenz typ. Steg 1. Konvertera vindkraft till roterande rörelse.

Uppdatera April 2012Det först och främst måste jag säga är att Edwin Lenz förtjänar varje bit i kredit för denna turbin design. Kolla in hans hemsida nedan, detta bygga baserades på hans design även om jag lagt min egen utanför rutan stil tänker bygg...

Minskad dra VAWT från återvinningsbart material

detta instructable är en post i 2012 göra den riktiga tävlingen.Målet med detta instructable är att skapa en nedsatt dra VAWT (vertikal axiell vindkraftverk) från hushåll material.Observera att detta inte är hela motorn för att generera elektricitet,...

Bygga en cykel sidovagn

denna sidvagn byggdes för att transportera min 3 åriga son på de lokala cykelvägar.Det byggdes från en stål vinkel ram, med en trä karosseri och plast skärm.Den var avsedd att pivotera mot cykelramen så kurvtagning och ridning var mindre påverkas av...

Bygga en trehjuling eller quad

Jag har letat i utformningen av en trike med två hjul framtill, det har varit en lärorik erfarenhet. Vill här jag spara lite tid, frustration och blåmärken genom att ge dig en heads up om styrning en tre eller fyra hjul cykel. Jag ska beskriva proble...

Vindkraftverk med cykelhjul

detta instructable använder cykelhjul för att skapa ett vindkraftverk. Vissa konstruktion idéer kommer från A hem kraftverk - Wind Power Generator revideradeav bhunter736Att göra en enkel Savonius vindkraftverkhttp://www.macarthurmusic.com/johnkwilso...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Design. Test Print. Bygga. En aerodynamisk RC plan (självstudie)

Nyligen såg jag några 3d tryckt RC flygplan på internet, sedan skriva ut plan kropp och delar är låg kostnad och lappar är utbytbara det är ett bra val att bygga ett RC plan, men många av dessa plan hade 3D tryckta delar som grundstruktur av planet i...