Bygga en växter Vs Zombies Planterjag hade denna gamla Nintendo GameCube som tog upp något utrymme inne i min garderob så jag bestämde mig att antingen kasta det eller använda den för något. Inte vill slösa något gick jag med det senare. Det kom ut ganska häftigt, om jag säger så själv, så jag tänkte jag skulle lägga upp riktningarna som min första Instructable. Jag hoppas du njuter!

Vad du behöver:
1 GameCube
1 gallon mjölkkanna
Krukväxtjord
Ett verktyg (jag använde helt enkelt en hacka sågklinga)
Diverse Philips head skruvmejslar
Gamebit 4,5 mm skruvmejsel (vi kan arbeta utan att det dock)
Rakblad
Limpistol
Favoritdrink

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en LEGO Yeti från Plants vs Zombies

Gott Nytt År! Bäst är YETI komma :)Om du spelar spelet "Plants Vs Zombies" på din iPad eller telefon kan du njuta av denna roliga handledning om hur man bygger en LEGO Yeti. Yeti, även känd som den avskyvärda snögubben, visas i spelet då och då....

Växter vs Zombie dyker

Växter vs. Zombies är mycket roligt att spela. Ringdiagram hålen är mycket roligt att äta. Allt är bättre på en pinne. Kombinera alla tre, och du får växter vs Zombie dyker!För att göra detta, behöver du:vanlig donut hålCandy melts - brunt, grönt och...

Växter vs Zombies solros Cake

Hur man gör växter vs Zombies solros kaka. Godkänd av Tallahassee från Zombieland!Steg 1: Samla materialUtöver grundläggande bakning utrustning såsom skålar, omrörning redskap, visp, etc. Du behöver1. 1,5 koppar mjölk choklad chips2. 1 chai tepåse3....

Växter VS Zombie Lanza ärtor med Hama pärlor DIY

Som för några dagar sedan visste ingenting om pärlor hama, denna gång beslutat att göra en spjut ärt växter vs zombie tillsammans med en paj regnbåge och en älskare emojin, så finns det 3 lätt och snabbt att göra små figurer, är dessa idéer speciellt...

Växter vs Zombies Epic skiss

i detta instructable jag visar dig hur du skapar din egen Plants vs Zombies skiss. Jag använde skiss boken pro 6 rättegång och några photoshop. Jag använde bara några olika borstar för lätt följande av handledningen! Kan komma igång.Steg 1: Grundlägg...

Växter vs Zombies kostymer

denna Halloween min son Peter gick som en Threepeater från spelet Plants vs Zombies med en kostym som jag gjorde med min fru Terri. Hans ärt skyttar sköt små gröna bollar och han samlade in godis i en plantern vi gjort, med integrerat ljus att se i m...

Växter vs zombies mynt bank från återvunnet leksaker

om din trött på att snubbla över hanteras som skräppost upp leksaker, men kan inte övertyga dig själv i kastar dem, så prova detta projekt. Slå några av din döda leksaker in i "Undead" "genom att ge dem ett nytt liv som en användbar mynt ba...

Växter Vs Zombies kostym

min son ville vara en conehead zombie för halloween. Vi beslutar att göra en mask och köpa kläder. Zombie händerna köptes från spirithalloween.Steg 1: Papper Mache Vi började med en childs quad hjälm och bildade hönsnät ovanpå för att få formen zombi...

Bygga en planter eftersom: ogräsrensning suger

Jag tog en eftermiddag att bygga min underbara mamma en tall planter så hon kunde ha avegetable trädgård på hennes däck. Trädgårdar är kända för ändlösa rotorkultivatorer och oräkneliga timmar dag in och dag ut böjd över i ryggen bryta arbete i den s...

Växter VS. Zombies

växter Vs. Zombies hemgjorda dräkter. Halloween 2012. Hoppas ni alla gillar dem....

Hur man rita (Plants vs Zombies) Zombie sitter i en pumpa.

Växter vs Zombies halloween ritning.Steg 1: Rita pumpa Starta genom att dra kanterna på pumpan. Lägg till baksidan av pumpa, och linjer på framsidan.Steg 2: Sila-NOLLA-Lykta Dra Jack-o-lantern ansikte och lägga till rader så att det ser 3d.Steg 3: Zo...

LEGO NXT 2.0 Robot Zombie-av Muchen Jiang

Tack alla för att rösta, detta instructable har vunnit tvåan pris för zombie tävlingen och även har varit med här.Steg 1: Steg 1 Hej där, har jag gjort en Lego NXT 2.0 växter vs zombies kon huvudet zombie: Ddenna zombie behöver inte programmering, me...

Begränsad upplaga Zombie Shooter Kit

Detta bygga är att göra "guns" för din virtuella verkligheten videospel! Vi använde en dodo fall VR.Steg 1: Steg 1 Om du inte redan, montera ditt VR dodo fall. Rita sedan din önskad pistol på ark kartong.Steg 2: Steg 2 Ta antingen en brytkniv, n...

Animerade LED Zombie plysch leksak

Hej alla! I den här guiden skapar vi en cool zombie med animerade ögon. Oroa dig inte.. .det ser skrämmande men zombie är helt ofarligt! Jag älskar verkligen den växter vs Zombies spel. Jag köpte en tjänsteman zombie plysch leksak av spelet en gång....

Caterpillar Condo och metamorfos Hut

Några av mina vänner och jag planterade milkweed tidigare i år som en del av ansträngningarna för att återställa livsmiljöer och avel ställen till Monarch butterfly. Mina växter tog inte så mycket som jag hade hoppats, men min väns växter blomstrade...

Introduktion till kretsloppsodling

När jag först hörde om kretsloppsodling, var jag ganska stoked. Det var ett främmande koncept på gång, att kunna växa fiskar och växter i harmoni. Det har tagit några år, men jag äntligen byggt ett system som uppfyller mina behov. Det var också masso...

"Highwayman Inn" (från Sketchup och 3DS till verkligheten)

I denna tutorial visar jag dig hur till digitalt design och bygga ett dockskåp med hjälp av laser skära material och harts-cast delar. Dessa tekniker gör att du kan reproducera dina delar för begränsad kör produktion om du så önskar. Lite back-story:...

Spiral trädgård med återvunna flaskor

Vill du ha några trädgårdsarbete plats i ditt hus och återanvända de flaskorna från förra festen?. Väl detta instructable kan vara precis vad du söker. Jag Förvara alltid flaskorna och de flesta saker som kommit över och bör inte vara spendable, elle...

DIY Mason Jar Garden

Vill starta trädgårdsarbete men inte säker på hur man? Här är en bra idé för nybörjare trädgårdsmästare. Men det är inget nytt, jag är säker på att du har sett många murare burk trädgårdar men lite hantverk aldrig bli gammal och du finner glädje varj...