Bygga ett gäng av tabell Top Tardisjag brukade vara i marinen, där jag lärde mig att flottan står aldrig igen volontär själv... Jag fortsätter glömma att när ett projekt kommer upp. Vissa neuron bränder och jag tror att "Jag kan bygga som". Och allt börjar över! Här är ett bra exempel:

En god vän till våra söner har en 13: e födelsedag och hans föräldrar ville göra en Dr Who tema fest. På något sätt fick jag frivilligt göra vissa Tardi (Plural av Tardis?) tabell center bitar. För er som inte vet vad en Tardis är, kolla här: Tardis. Min fru och jag gjorde lite brainstorming (hon var källan till våra frivilligverksamhet...) och beslutade att för en tabell center bit en 18" till 24" tall Tardis skulle vara perfekt. Något mindre och det skulle gå vilse på bordet och alla större till stora. Vi hade två andra designmål som fanns kommer att bli 20 av dem. Först minimera kostnad, andra minimera monteringstid. Men det skulle fortfarande vara cool och gjorde jag nämna vi berättade för våra vänner det skulle lysa upp? Här är vad vi kom upp med, tabell Top Tardis!

Jag gjorde lite forskning och hittade jag en liten kartong hål att du kan böja och trycka på ett par lappar i fack och du har en pop-up Tardis. Detta skulle vara bra om vi behövde bara små. Du hittar det här:det kan ritas om och skalas men, om du ska göra 20 av dessa, kommer det att få förvånansvärt dyrt. Om du vill ha 1000 eller mer är det en bra metod. Min fru hittade den perfekta lådan Uline. Det är 6 "X 6"X18"tall. Och mindre än en dollar varje. För ljus insida hade jag några en watt leds kvar från mitt kök skåp belysning-projektet. Dem, ett nio volt batteri, en 75 ohms motstånd och du har ljus. OK, nu till designen.

Jag drog sidorna av Tardis i inkscape så skulle kunna vara att skriva ut dem i färg på 11 X 17 papper. Jag hittade St Johns ambulans sida logotypen här:Jag kunde passa två sidor och extra "polisen offentliga samtal Box" banners på ett ark. Således två ark för varje Tardis. Jag tänkte att om vi cutout ett rektangulärt hål för fönsterytan, ljuset skulle Visa genom fönstren. Jag bestämde mig att skära ut "polisen offentliga samtal rutan" och lägga det på en liten bit av blå målade trä trim till lägga till en "Detta är inte bara en målad låda" utseende. För toppen vi försökte att komma med en överdel att matcha Tardis från Visa men kunde inte komma med något enkelt. Vi åkte med en kvadrat med mörka skum från Hobby Lobby. Detta skulle göra montering nio volt batteriet och ledde med dubbelhäftande tejp en mycket enkel process. Att tillåta batteriet och LED att passa vi behövde göra en öppning i toppen av den vanliga rutan. För att förenkla detta klipp jag viftar med topp så att när de viks över finns det en lucka. Den här arbetat precis rätt. Jag experimenterade på ett par av rutorna innan vi kom fram till vår sista metoden i församlingen. Vi var illa till för lite försöka hitta ett enkelt sätt att göra en bas för att montera rutorna på. Om du tejpa längst ned som du skulle om du vill paketera något, kommer inte rutan stå rak. Min fru kom upp med idén att trycka viftar med botten i lådan och det fungerade bra. Kom ihåg att vi var tvungna att göra 20 och något som lägger till 5 minuter av arbetskraft kommer att lägga över en och en halv timme till hela projektet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tabell Top Arcade Center

Av Nathan BlaylockVåren 2016Essens uttalande:Live arcade upplevelsen med ditt eget spel hemma.Beskrivning:Denna tabell topp arcade center kommer att göras med trä och blir komplett med en inbyggd iskärm och dator, högtalare, joystick och knappar som...

Tabell Top ugn vakuum tidigare

Hej alla hör min instructable för att bygga en enkel vakuum tidigareUngefär ett år sedan bestämde jag mig för jag ville ha enBete båt för fiske och bestämde sig för att göra min egen från glasfiber en kolla min instructable för rod donkey bete båt mk...

Bygg ett träpussel från endast ett foto...

Detta instructable är mindre om man själva konstruktionen av OCC träpussel (jag fick reda på efter att jag började detta arbete som är vad de kallas, och du kan hitta planer för dem på instructables och andra ställen), och mer om hur jag gick från at...

Tabell Top akvarium

har min fru ville ha en tabell top akvarium för en lång tid nu. Då kom jag ihåg att jag älskar instructables och detta skulle vara en bra idé att spara pengar och bygga! totala kostnaden att bygga var $250 inklusive tank och tillbehör.Helt nya bara b...

Tabell Top Gaming Table Top

Jag byggde en 37 1/2 ' x 37 1/2' gaming bordsskiva, detta är för miniatyr spel, brädspel, och något som kan kräva att du behöver flytta den ur vägen att använda tabellen för måltider.En är möbel som jag skulle älska att få / göra en gaming tabell som...

Bygga ett soffbord idegran

Jag bestämde mig för att jag skulle bygga ett soffbord som jag har gjort lite av träslöjd under det senaste året, främst smycken lådor och vissa grundläggande hyllor, och trodde det skulle bli ett bra projekt att utveckla mina kunskaper. Jag hade urs...

Hur man bygger ett ackord på Piano

Steg 1: Bygga ett ackord på piano är mycket intressant. Massor av människor tror dess utmanande, men inte om du öva! Först behöver du naturligtvis en piano eller tangentbordet för att spela på.Steg 2: Nästa steg är att hitta en nyckel att bygga din a...

Bygga ett släp bakom en motorcykel eller liten bil Trailer

Detta är min första "vänners kompatibla så låt mig veta om allt fungerar eller du vill ha info jag glömde eller inte täckte!HUR MAN BYGGER ETT SLÄP BAKOM EN MOTORCYKEL ELLER BIL LITEN SLÄPVAGNVi byggde denna lilla dra bakom 3 år sedan så jag har inte...

Bygga ett akvarium som ser bra ut på alla vardagsrum

Varning: Först och främst varnas att detta är en lång instructable! Ca 1 timme av läsning. Kanske är det mer "lättsmälta" genom att bara ha en blick på bilder och senare återkomma till läsa lite historia bakom det och några tips på delarna du är...

30 andra tabell Top Dolly

Om du fotograferar en småskalig bordsskiva video, och vill ha en billig 'n lätt * sätt att spåra horisontell rörelse, denna 30 andra tabell top dolly idé är en snabb och smutsig (bara lite) sätt att få slät spårning skott med hjälp av saker du förmod...

Justerbar tabell Top bok Rack

du vill ha en cool helg projekt?? Vad sägs om en helg projekt att göra med dina barn, att introducera dem till roliga värld av träbearbetning? Intresserad av?Här är en cool tabell top bok rack som är bra att hålla alla dessa böcker organiserad på bor...

Att bygga ett fartyg i en flaska.

Hej, bygga ett fartyg i en flaska var en gammal form av maritima konst. Sjömännen av tidigare skulle ofta skapa saker på sin fritid. De också har inte mycket utrymme för stora hobbies, och från detta kom gamla skatter såsom SCRIM sniderier och fartyg...

Hur man gör en återvunnen tungan & Groove tabell Top

Verktyg/tillbehör:-Gummiklubba, mejsel, trälim, stora metall bar klämmor, Shop trasor, Panel eller skicklighet såg, Compound geringssåg (tillval), Orbital eller bälte Sander / Sand papper 80, 120, 220, Wood filler och metall spatel (I MADE MINE på TE...

Att göra i tabell top fontän

att göra i tabell top fontän är inte ett lätt jobb men kan du få en idé om att göra det genom att följa mina steg.Du behöver:1) m sigill2) 12v motor (används i bandspelare)3) plast runt med mössan4) plast hjul (för att fixa i fläkten)väl här är m sea...

Hur man bygger ett garage från marken

behöver lite verkstad utrymme, en fästning av ensamhet eller en plats att hysa din öl kylskåp? Ett nytt rymligt garage är svaret, och detta är Instructable att göra det möjligt. Som nya husägare och ivrig DIY typ kille var jag upp mot en stor utmanin...

Hur man bygger ett fort

ett fort är en mycket rolig och enkel privat bas som någon kan konstruera vilken tillåt dem till vara sektioneras bort från resten av världen. Även om forts verka enkelt att bygga, kräver de ofta minst några tips för att bygga dem till deras fulla po...

Bygga ett tidningsställ

Bygga ett tidningsställ, detta är en enkel woodworking projektSteg 1: Upp rättigheterJag började detta projekt genom att bygga de två stolparna av står först.Mitt val av material för detta var 3/4 tum tjock ek.Först ritade jag mitt mönster med hjälp...

Hur man bygger ett pingisbord

projektet beskriver byggandet av ett Ping Pong bord dimensionerade att landslagsspelare standardstorlekar.Det är ett lätt jobb: alla människor kan vara kunna göra det.Endast enkla material används (trä främst), och är nödvändig endast enkla verktyg f...

Bygga ett trädäck över en konkret en

så vi har haft denna mycket robust men extremt vanligt söker konkreta verandan på baksidan av huset, och vi har alltid velat göra det varmare och mer inbjudande. Den självklara lösningen, för oss, var att ersätta den med en trä. Trä är klart varmare...