Bygga Lego MP3-spelarejag såg ett par USB-enheter med Lego hölje och tänkte jag skulle ge det en chans. På mitt sökande efter en billig enhet att hacka öppen fann jag denna mycket billiga MP3-spelare och tänkte djärvt, "Wow, som ska bli ännu bättre!"

Skiljer sig från flash-enheter, detta behövs knappar och ett uttag för hörlurar. Plus en irriterande stort batteri.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konstruera och bygga en MP3 spelare fallet med spelkort

eftersom min MP3-spelare visade sig inte för att vara en populär en, få företag gjorde fall för det och inte njuta av mina val, jag bestämde mig att göra min egen. Efter några dåliga idéer, goda idéer, massor av misslyckades och halvfärdiga fall jag...

Hur du ladda din mp3 spelare med Lego mindstroms NXT

jag har sett många saker (inte bara Instructables) på generera ström med gamla Mindstorms lego set. Men har man inga nya. Eftersom jag inte kunde hitta instruktioner om hur att ta ut en mp3-spelare med den nya uppsättningen, iväg jag för att göra det...

Bygga en krets som kan ändra färg på en LED med ljudet släpps ut ur en MP3-spelare.

Hur man bygger en krets som kan ändra färg på en LED med ljudet släpps ut ur en MP3-spelare. Vi kommer att använda en färg orgel och en förstärkare.Steg 1: Reservdelslista1 - 8 Ohm transformator1 - LM324 integrerad krets1 - RGB gemensam katod LED3-1k...

Anpassade inbyggd MP3 spelare vagga

min Archos Jukebox 6000 kom inte med en dockningsstation. Jag ville bygga en så jag kunde integrera den i ett större projekt som jag har i åtanke: en dockning/laddning station för all min bärbar elektronik. Många portabel elektronik kommer inte med d...

Viktorianska ljud-röret... En Steampunk Mp3-spelare

Victorian ljud-röret är en Steampunk Mp3 spelare med motoriserad innehav vapen och ljud till ljus kontroll. Röret ligger på en hållare och två armar av mässing håller röret från båda sidor. Placera en växel och armarna separat röret.Steg 1: Lets go.....

Compaq EVO T20 tunn klient som en MP3-spelare (Network kontrollerbar)

i arbetet behöver vi bakgrund musik i väntrummet och efter ett tag är 5CD på en CD-spelare får en liten predicatble och en lokal radiostation vi kan ta emot är bara irriterande. Så vad jag skapade med en låg specifikation (lägsta NTe Evo T20 tunn kli...

Hur man mäter en kondensator eller en induktor med mp3-spelare

Här är en enkel teknik som kan användas för att mäta just kapacitans och induktans av en kondensator och induktor utan dyr utrustning. Mätmetod är bas på balanserad bridge, och kan enkelt byggas från billig motstånd. Denna mätmetod mäta mer än bara k...

Ersätta Sansa MP3-spelare Poly batteri med uppladdningsbara piggyback. C200, C250, klipp, Visa

jag hade nyligen en Sansa C250 mp3-spelare med ett batteri går ut. När jag letade efter en ersättare Poly Ion batteri, var jag chockad hur mycket ens en tredje part batteri kostar. Det var ungefär hälften så mycket som jag hade betalat för hela spela...

Rådjur avskräckande / repeller för din trädgård med en sol drivs mp3-spelare att spela en person talar

Jag minns som barn att se en radio under en hink i min mor-och farföräldrar trädgård. Detta var deras beprövad metod för att avskräcka rådjur... och det fungerade! Jag har använt denna metod själv och jag har haft några folk frågar mig var fick jag m...

Solar Driv Mp3 spelare-strålkastare Combo för cyklar

Det finns redan flera liknande produkter på marknaden som kombinerar en mp3-spelare och en strålkastare, nästan alla är gjorda i Kina, de är oftast bra men väldigt dyrt. En modell säljs för 95€ uros här.Å andra sidan, finns det många strålkastare, ha...

TV KONTROLLERBAR fjärrdatorn MP3 spelare använder ARDUINO och bearbetning

Hej var och en. här visar jag min projekt TV kontrollerbar fjärrdatorn MP3 spelare med bearbetning programvara och arduino ombord. Denna projektidé är baserad på att kontrollera datorn med TV-fjärrkontrollen. I detta projekt skapade jag egna MP3-spel...

Rutan Barbie: ett kamouflerat fall / boom box för din mp3-spelare

detta är en vadderad skyddande väska för din mp3-spelare som också konverterar hörlursuttaget till fjärdedel tum, kan fungera som en bergsprängare på luckan en strömbrytare, och döljer din mp3-spelare som en början av nittiotalet bandspelare eller li...

DIY förstärkt högtalare för MP3-spelare

det finns en hel del instructables ute på att göra dina egna högtalare för mp3-spelare... och de flesta av dem inte använder en förstärkare! Utan en förstärkare kommer du knappt kunna höra musik från högtalarna.Här kommer jag visa dig hur man gör egn...

Steampunkers Pocket maskin- eller en viktoriansk MP3 spelare

kära Steampunkers ute, kära anhängareJag skulle vilja presentera dig denna tid något steampunky som bygger på en liten maskin som vi använde för några år sedan, innan vi fick vår smarttelefoner. Under en av mina expeditioner thrue skräp varv i min st...

Den Steampunk MP3-spelare

kära Steampunkers, kära anhängare och vännerDet finns inget mer speciellt än att göra en expedition i Steampunk stil och att sova i tält ute i skogen. Och när du sitter tillsammans med levande ljus och en lägereld kan du vill lyssna på några låtar ti...

Automatisk MP3-spelare

Det började som ett sätt att hälsningen trick-or-treaters med ett skrämmande scream eller goulish stön. Det finns enheter som kommer att slå på en enhet som en bergsprängare ansluten till en 110 outletbased på en utlösare från en rörelsedetektor. Men...

Kassett MP3-spelare

I detta instructable jag ska visa dig hur att hysa en MP3-spelare i ett kassettband. Jag fick idén att bygga detta ganska länge sedan, men medan jag väntade fortfarande delar att anländer, instructable medlem lonesoulsurfer postat hans version här.Så...

Hörlurar och MP3-spelare hållare för uppvisar god konst

Vid beslut att göra en sund konstprojekt som del av min hemvist på piren 9, jag var tvungen att räkna ut hur jag skulle visa den på bryggan när det var gjort. Att inte nämna, kändes det ganska så att jag bör ni vet faktiskt något fysiskt.Detta instru...

Annikken Andee MP3-spelare - spela din musik på Arduino via Smart telefon

Detta instructable är att bygga en enkel MP3-spelare med en Sparkfun MP3 sköld som ansluter till Arduino.Annikken Andee sköld kommer att anslutas till en Android eller iOS-enhet kan användas som en styrenhet för MP3-spelaren.MP3-spelaren kommer att k...