Byta avslutande arm bussningar på min honda civic!Min 1999 civic ek3 har haft sin avslutande arm Bussning knäckt för över ett decennium. Dags för byte!

Den Honda xtractor tool är obligatoriska för det här jobbet. För varje sida, togs 6 bultar bort. Uttag behövs 10mm för abs kabel, 12mm för handbromsen kabeln, 14mm för den övre länkarm och kompensator arm bultar, 17mm för bussningen bultar.

Ta bort gamla bussningarna var mycket lätt, att sätta i den nya var mycket knepigt men jag kommer att berätta hur jag fick det gjort!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersätta valve cover packningen på min Honda civic 1999 D15B motor.

Min honda civic motor i år har varit gråt olja. Det är en otäck syn men vanligt i många fordon. Jag beslutade att ersätta valve cover packningen för att stoppa denna olja sot.Steg 1: Ta bort bultarna. Spark lug ledningar, stöd parentes för ledningar...

Justera motor ventil klarering (på min Honda Civic 1999 D15B)

Ventil klarering på min Honda Civic motor behövs kontroll så enligt Honda manualen, jag gick vidare göra detta kritiska arbete.Säkerheten först som alltid. Handbroms upp, överföringen i neutral, styrningen vände helt till vänster. Det finns ingen anl...

Utbytning av map-sensorn på min honda civic 1999 D15B.

Som fortsatt driva att ersätta oem sensorerna på min 1999 civic, jag köpte en ny karta sensor från Amazon och gjorde att ersätta. Allt som allt tog det 25 minuter och det är en lätt uppgift att göra.Första steget var att ta bort min varm luft intag f...

Byta kamrem och vevaxel tätningen (Honda Civic 1999, D15B motor).

Igen med en irriterande oljeläckage vid basen av min kuggremmen täcka. Jag ändrade kamaxel tätningen men läckan återstod. Den återstående skyldige är vevaxel tätningen så jag gick om att ersätta det och kamrem. Det första jag gjorde var att ta bort;1...

Ersätta motorn monteras på min Honda civic 1999.

Den civic har dess ursprungliga fästen sedan 1999. Jag tror att det är hög tid för färska ersättare!Alla de nya fästen jag köpte av Amazon.com och de alla verkar vara bra kvalitet.Steg 1: Ta bort fästen enligt honda anvisningar. Den civic jag äger ha...

Om fastställande av bakre dörr lås manöverdonet på min Honda Civic

Detta är den absolut svåraste jobbet jag gjorde på min bil och jag har gjort allt utom kamrem och topplockspackning.Det första steget är ta bort dörren handtag omslag och dra ur växeln fönster. Två skruvar behöver komma ut här. Spärren handtaget behö...

Ersätta den servostyrning Pump i min Honda Civic 1999

Min gamla men funktionella Servostyrning pump hade en skev remskiva. Jag beställde en ny pump och remskiva och idag gjorde jag LastChangeout.Med 12mm bultarna uttag jag lossade två på pumpen. Också en chassi rem jag bort för att ge mig mer arbetsrum....

Ersätta AC tomgångsskivan på min Honda Civic 1999

Första har Servostyrning pump bälte som ska tas bort. Sten vakten måste också komma ner (lyfter vänstra hjulet är nödvändigt).Steg 1: Lossa gamla tomgångsskivan. Centrum muttern är 14mm och måste tas bort med sin bricka. Åtstramande bulten (10mm) mås...

Byte övre Control Arms (Honda Civic 1999 D15B).

Fabriksinstallerade övre kontroll armarna på min Honda Civic 1999 är ganska gamla och dess tid att göra en proaktiv ersättare.Det förberedande arbetet är:1. engagera handbroms, proppfulla bakre hjul, höja bilen och ta bort däcket.2. stöd sidan lyfte...

Byte främre dämparna (Honda Civic 1999 EK3)!

Min tio år stötar i min honda civic 1999 behövde omväxlar. Ritten var ojämn plus framsidan hade sjunkit ungefär 2 inches lägre för ca 6 år nu.Här är bilden av de gamla och nya chockerna. Först behövde jag ta den gamla.Steg 1: Säkerhet första! Handbro...

Ersätter motorns vattenpump och spännaren remskiva (Honda Civic D15B).

Här är hur jag ersatte vattenpump och spännaren remskiva i min Honda Civic 1999 D15B. Läs detta instructable först för alla som har problem att ta av vevaxelns remskiva bulten.På grund av längden på jobbet, har jag postat bara bilder relevanta för vi...

Ersätter ett bränslefilter (Honda Civic 1999 D15B).

Byta bränslefilter på min honda civic 1999 är en uppgift som jag fruktar. Det är en av de mest frustrerande jobb att göra på en väldesignad bil.Steg 1: Koppla ur botten kontakten. Ganska lätt att göra. Bensin kommer att naturligtvis komma ut men inte...

Exhaust manifold ersättning (Honda Civic 1999 D15B motor och EK3 chassi)!

Min honda civic 1999 D15B motor hade en lång spricka i dess avgasgrenrör. Jag läste detta är ett vanligt fel hos min fordonstyp.Dags att byta ut med en prestanda grenröret!Observera att i mitt land finns det ingen provning av avgasutsläpp. Denna inst...

Ersätta en kamaxel tätning (Honda Civic 1999, D15B).

För du Honda Civic ägare och DIYs, detta instructable är för dig! Det finns ingen anledning att ta bort vippan beväpnar församling, Ställ motorn i öd, ta bort kamremmen helt eller touch vevaxeln remskiva! Läs vidare för hur man gör det utan krångel!J...

DIY AUX Audio Jack till bil (Honda Civic 2006)

I detta Instructable kommer jag visa dig ett sätt att ansluta telefonen till din bil med en anpassad 3,5 mm TRS kabel (grundläggande ljudkabel) att använda AUX-funktionen på din bil.Det är möjligt att köpa en viss del för Honda Civic som kommer att g...

Ersätta fjädring bak övre kontroll armar (Honda Civic 1999 EK3).

Min honda civic 1999 har haft sina övre kontroll vapen i tjänst sedan 1999! Dags för en LastChangeout.Steg 1: Säkerhet första och ta bort däcket. Handbroms upp, hjul kastade, säkerhet stativ, bil upp, rullar bort. Lätt va?Jag använde power lube på al...

Handledning: Förändring 2008 Honda Civic främre bromsbelägg

Lär dig att byta bromsbelägg på en 2008 Honda Civic. Denna handledning kommer att vara samma för bara om någon Honda och de flesta bilar....

Handledning: Förändring 2008 Honda Civic tändstift

Lär dig att byta tändstift på en 2008 Honda Civic. Detta är i grunden densamma för de flesta Hondas och bilar i allmänhet med spole förpackningar....

Byta kamrem (Honda Civic 1999, D15B motor)

Kamrem på min JDM 1999 Civic (D15B motor) beror för ersättning. Min bil använder en 103 tand, 24mm brett bälte. Jag köpte en Gates 5409XS bälte från Amazon.De vanliga säkerhetsåtgärder tillämpas på jobbet:1. handbromsen engagerad och bakhjulen chocka...