C.I.M.M. (CD, jag pod, Mp, musikalisk enhet) jackaen jacka som har hörlurar inbyggda i dem.. Det inte bara skyddar din musikaliska enhet i det regn, du kan också lyssna på dina favoritlåtar i regnet. Med hörlurarna i basen av jacka, och enkel tillgång till den musikaliska enheten du väljer är det en bra instructable.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Cool ny jag Pod fall gratis

-gamla fall kanske en prickig fallet med flyttbara prickar! -TejpSteg 1: välja Välj en färg av silvertejp och ditt ärendeSteg 2: Start Om du har valt den prickade man sorterar ut och sätta dem på en säker plats nu har du en jag pod fallet med hål i d...

Jag Pod står

Ok så jag vet att bilderna inte är perfekt men sjuk försöka mitt bästa. Den stötta (jag pod fallet) används i några bilder har samma storlek som din jag pod så oroa dig inte PS Detta är för jag pod 4: e generationen. När jag gjorde det hade jag mycke...

Jag pod stereo högtalare

du behöver1) thermocol box bit.2) 2 högtalare (Kina mobiltelefon ringer som låter högt).3) jag pod.4) stereo huvud telefonjack.5) huvud telefoner kabel..först av allt ta en bit av thermocol formad som en talare rutan som visas i figur (eller) som du...

Gör en Super musik från en gammal död jag Pod (med bordslampa)

Hej alla.Detta är Sahas chitlange åldrande 15 från Indien. Detta är min instructable visar dig hur du skapar ett super musiksystem från en gammal död jag Pod. Var och en älskar musik. Och nästan alla vill ha par av gamla döda jag pods liggande i låda...

Kort styrelsen jag pod klassiskt fall

Hej detta är en sak jag gjorde bara för styrelseledarmot saker jag inte ens har en jag pod så jag var tvungen att använda min bröder verkliga ipod fall skum thingie. Men inte orolig skummet är exakt samma storlek som en verklig jag pod. han ville int...

Jag-pod/mp3 tri vik plånbok

detta är en enkel snabb och enkel tri vik plånbok med i-pod/mp3 ficka.Allt du behöver är: papper (8,5-11), iPod nano eller andra små mp3 (jag har bara provat med Ipod), några tydliga paketet tape och nåt att skära ut knappen/skärm hålen. Fulla papper...

Hur rengör jag min R.O. enhet membran?

Hur rengör jag min R.O. enhet membran?"Totalt upplöst material (TDS) är den term som används för att beskriva de oorganiska salt och små mängder av organiskt material i vattenlösning, huvudbeståndsdelarna är oftast kalcium, Magnesium, natrium, kalium...

Jag pod / I telefon / jag Pad stylus

jag aldrig tröttnade på att spela med min i pod men jag tröttnar med mitt finger. Jag tittade upp Ipod stylus och hittade en för 30$! Vägen till dyra så jag bestämde mig att göra min egen jag experimenterat med aluminiumfolie för att människor använd...

Jag Pod projektor

Hey guys följa favorit och njuta av thi kartong projektor detta är min andra projektor. Jag har redan postat annan! :) Hej killar denna projektor är inget som min första en eftersom det kräver en medelstor till liten förstoringsglas lins som stora bl...

Jag Pod fall DT

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11:...

Hur till få en vattenmelon till laddning din jag Pod

få en medellång vattenmelon en skål, tvål och vatten, detta är verkligen lätt och kul Visa dina vännerSteg 1: Få skålen och fyll den med vatten krossa tvål i skålen får vattenmelon sätt det skål nästa kontakt din laddare i vattenmelon och ladda din i...

Hur jag Rack-monterade min Line 6 Pod Guitar Effects Processor

jag köpte en av de ursprungliga Line 6 POD-enheterna när de först kom ut tillbaka i 1998. Det lät fenomenalt tillbaka sedan och fortfarande låter bra idag - det enda problemet var sin form - för att uttrycka det tydligt, det ser fånigt. Viktigare, om...

Monster-Pod fallet

Dessa är fortfarande I-Pod fall som är lätt att göra och ett roligt sätt att bära din I-Pod runt i väskan. Jag gillar att använda crazy tyger för denna.Steg 1: Välj ditt material 1. material: Diverse tyger, broderi floss i olika färger, lim, sax, vic...

Jag telefon pocket innehavaren

Har du någonsin ben körning och behövs för att få telefonen eller jag pod men kan inte få det eftersom du sitter? Med pocket innehavaren du sätter telefonen i side innehavaren så du kan enkelt dra telefonen ut eller andra föremål såsom kreditkort, pe...

Så byggde jag en jätte 10ft lång entré för min skola dans

Så, jag är i ASB på min skola, och en dag bestämde jag mig att det skulle vara häftigt att bygga en ingång för alla att gå igenom för vår nästa dans. Efter att ha beslutat att bygga, jag fick arbeta, och i slutet, jag tror det blev bra.Delar:En hel d...

Hur jag övervinna Plug-It-i-detUs

vad är plug-it-i-detUs? Hur kan jag undvika stigmatisering? I denna korta artikel kommer jag försöka besvara dessa och andra frågor i dag.Först ska jag definiera vad plug-it-i-detUs är:Plug-it-i-detUs:Den rädsla eller fruktan för energigivande ett ny...

Hur jag gjorde en robot-D.S. (detaljerade steg för steg)

Detta är en uppföljning av min tidigare instructables. Kommentera gärna på sidan om du gillar mitt arbete.Att vara en robot hobby, efter att ha sett Robot tävlingen upp på instructables, bestämde jag mig att bygga en ny bot. Jag döpte denna bot D.S e...

POD - Recumbent databord V3.0

premiss:I tusentals år har våra arter används "Bord". Start, jag är säker med en platta av rock och framåt i snidade och skulpterade trä och metall, den grundläggande formen av bord/skrivbord har varit nästan oförändrat sedan starten. Med tillko...

Hur jag sörjer förlusten av en vän, och hedra hennes minne på samma gång.

Mars 8 2014 hade vi frukost, idag, pappret öppnas automatiskt till sidan dödsruna.Jag såg ett namn och ett ansikte, och mitt hjärta stannade för en sekund. Det var min vän. Hon är yngre än mig (var)Vi lärde på lokala kampsport skolan, och vi tränade...