C.Q.C.SMG (Close Quarters Combat)Whats up killar. Ben builder här med en kompatibel jag lovade att jag skulle lägga upp en liten stund sedan, detta är min SMG som heter jag inte hade riktigt ännu, tack till Lemonpickle för att hjälpa mig med ett namn, det tog mig ca 2 veckor till nära perfekt denna pistol, det enda problemet jag någonsin stött på med det var att varje nu och därefter ammunition skulle typ av "jam" , och sitta i mag med tändstiftet juuuust dess oåtkomligt, fann jag att om du knackar eller slå mag pådrivaren uppåt rundan skulle enkla "pop" ut och ner i pipan.
Nåväl, låt oss komma till det ^_^

Obs: där är nr PURPOSEFULLY BRUTNA kopplingar i detta INSTRUCTABLE, om inte anges annars.

FÖRDELAR:
-kompakt
-kraftfull fortfarande på 40 fot
-exakt upp till 25-26 fot
-ingen sylt, ingen slips, ingen röra ups OR skador från bränning stift, och om du blir skadad av det du ute efter för att få ont: / ledsen < 3
-bekväm
-den har en ny kick på "räcke" system
-sant trigger

NACKDELAR:
-mag var lite stel glider i
-cut/trasiga stavar för mag och handtag

Nu är över med, låter bygga: D

Se Steg
Relaterade Ämnen

En komplett Guide till Airsoft

jag har spelat Airsoft i ca 2 år nu och är beroende av denna sport. Och ja, är det en sport! Inte tillräckligt många människor känner igen det som en, så jag vill behålla det går, vet du. Jag älskar Airsoft eftersom den är konkurrenskraftig, det finn...

CQC handledning

väl de lär detta till dig i militären och jag tyckte alltid det var kallare än vissa andra medel för melee hand till hand bekämpa. Så om du vill se grunderna i det, Läs resten av detta Instructable. Och jag skulle uppskatta lite feedback på vad du ty...

Zombie Survival Kit Guide

det är Z-dag. Zombies är överallt. Som de tår i dig, undrar du varför du inte var beredd. Nu kan du vara! I den här guiden kommer jag visa dig hur man blir en oövervinnelig zombie dråpet survivor. Jag kommer att ta dig igenom alla nödvändigheter för...

Bijou: En K'nex gevär

Bijou, ett ord som betyder liten och elegant, beskriver detta gevär perfekt. Bijou är ett CQB (Close Quartes Combat) vapen. även om det ser lite stor, när de vilar kortare beståndet på din axel, har du en ganska nära-till-din-organ typ av vapen.Det b...

Paintball

denna guide gjordes av gemenskapens särskilda Ops Paintball. Jag lägga ut den eftersom jag har märkt att vissa människor inte inser vad paintball verkligen är.Detta konstaterades vid-http://forum.specialopspaintball.com/index.php?showtopic=58518Redig...

Ännu mer praktiskt Tricks: Volym 5

40 ännu mer praktiskt tricks!För att se ännu mer händig tricks, kolla in resten av sagan påoch femtio händig Tricks.och 40 mer händig Tricksoch australiska händig Tricksoch Guatemalas händig Tricksoch ännu mer behändig Tricksoch praktiskt Tricks sex!...

Lätt Lego SMG

Steg 1: Samla dina delar, Peeps JappSteg 2: Sedan du ganska mycket sätta ihop dem Easy right?Steg 3: gjort! Det finns din ganska lätt SMG. Jag tyckte det var en trevlig tjusig liten pistol för din minifigurer. Detta bör vara sist tråkig instructable....

Battlefield 4 - Combat Sniper

Jag gjorde denna video eftersom jag älskar Battlefield men jag hatar krypskyttar som sitter på en kulle och vägra att cap poäng. Så jag bestämde mig att vara en frontline "Combat Sniper". Resultaten, var som ni kan se, grand!...

Retrofit soft-close till nästan alla låda (Blumotion)

Redigera för 2014: denna artikel är nu nästan 4 år gammal, och numera finns det soft-close kit av Blumotion och andra att göra processen mycket enklare och billigare!I detta instructable jag lär du dig att eftermontera Blumotion soft-close låda syste...

K'nex Pistol och SMG

detta är en remake av darth acexxacer uzi nu om du vill ha mig att posta instruktioner bara Inkorgen mig eller lämna en kommentar och jag kommer gärna att lägga dem.Steg 1: PistolSteg 2: SmgSteg 3: tidskrifter...

Knex PPSH-41 (smg)

Detta är min Knex PPSH-41 (smg)Just nu dess inte skjuter mycket långt. Någon som har några idéer?Ska jag bokföra?...

K'nex SMG med flyttbara mag

Hej alla detta är min k'nex SMG med ett borttagbart magasin och det är otroligt. Det är främst tillägnad eller Linkin_J_Knex han är en riktigt cool kille och ni bör följa honom för mig. Så jag hoppas ni gillar det kommentera gärna, takt, prenumerera,...

Knex Smg: Imperfect Purity

This is my new smg!Dess en bit av en crossover mellan vissa smgs inklusive uzi,Det är en pre tystade 45 AVS smg med en integrerat greppoch oh detta är vad laddningen handtaget gör att din grön stavoch detta blir min första skicka för sedan knex tävli...

HVCSR 35-1 "Hög hastighet Combat Sniper Rifle"

Jag kan stolt presentera min senaste skapelse:HVCSR 35-1 "Hög hastighet Combat Sniper Rifle" efter otaliga timmar av planering och knorra, det är komplett och klar för användning.alla slags kommentarer tillåts förutsatt att det är konstruktivt....

K'ex kriget SMG.

Denna SMG jag gjort är för kriget. Den är liten, men svider! Det tog mig, ungefär 30 minuter. till 90 minuter. Här är dess pro's och con's:PRO - utbud är bra! (oftast)-Ram är lätt att dra tillbaka!-Ram böja inte medan drog tillbaka!-Bra mag pusher!-B...

K'nex SMG II kulsprutepistol

denna K'nex pistol är modellerad efter Heckler & Koch SMG II, ritad 1984. De är skräddarsydda och endast omkring 60 av dem är som finns i dag.Funktioner:fungerande bild (gör det mycket lättare att kuk och dubbel eldhastighet)sanna triggerLöstagbart m...

Knex Beretta MX4 SMG: instruktioner

detta är min MX4, jag inser jag sed 10 ppl behövs för att vill att jag ska bokföra b4 jag gjorde... men dess varit tillräckligt länge så im utstationering iaf... hoppas du kan följa med och njutaSteg 1: Kroppen In this step this it what u will b buil...

Knex Experimental SMG

Hey guys! Jag är tillbaka, igen vill jag be om ursäkt för att inte ladda upp mycket på senare tid. Jag har jobbat på en stor berg-och dalbana och har inte haft mycket tid att bråka med en pistol. Jag hade såg en ritning av en pistol och hade denna ko...

Knex K4MR SMG

detta är en knex smg med järn syn och flyttbara mag. Jag gjorde upp namnet....