C4.1 Lego halvautomatiska armborstThe C4.1 halvautomatiska armborst har ett antal förbättringar över den ursprungliga C4, såsom:

-Kapaciteten har ökat från 4 rundor till 6 rundor
-Tidning täcke har förbättrats för att vara mer robust
-Trigger handtag har ändrats för att vara mer bekväm
-Ett lager har lagts till.

WEBBPLATS: http://sites.google.com/site/bblegobrickworks/Home

OBS: FÖR ATT BYGGA DENNA MOD, DU MÅSTE BYGGA C4 ARMBORST FÖRST ***

Armborsts sortimentet fortfarande 35 + fötter, och det är fortfarande kraftfull och exakt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lego C4 halvautomatiska armborst

The C4 halvautomatiska armborst är den första halvautomatiska armborst som är lika kraftfull som en vanlig lego armborst. Armborst kan avfyra 35 fot eller mer, och har en 4 runda kapacitet. Jag kom upp med idén till en halvautomatisk lego armborst nä...

LEGO Medium armborst

i detta instructable jag kommer att berätta hur man gör en medellång armborst finns inga redskap av något slag och endast 5 technic stycken.Steg 1: kropp Steg 2: Bränning mekanism Steg 3: Besträngning gummiband och bränning...

D3 Lego halvautomatisk pistol

detta är den andra halvautomatisk pistol som jag har byggt, och eftersom denna pistol är större än en pistol, men mindre än ett gevär, jag har kallat det en "pistol". Vapnet har en 30 + fot (beroende på rbs används), och har bra kraft och precis...

A1.2 Mini Lego Assault armborst

detta är den andra ändringen av A1, och förmodligen den mest betydande. Denna nya armborst kan demonteras i 5 bitar, och sedan ihop till armborst i under 30 sekunder (mitt rekord är 27 sekunder ändå). Det finns också en ny typ av utlösare: en modifie...

D3.1 Lego halvautomatisk pistol Mod

detta är den första mod av den min tidigare D3 semi-auto pistol. Det finns några förbättringar har jag gjort i denna mod, såsom:-Det har nu en 7 runda kapacitet (det fanns en 6 runda kapacitet i D3)-Förbättrad tidningen design (kraftigare)-Tidningen...

LEGO penna armborst

jag gjorde detta i 30 minuter. verry acurate.Jag satte en spricka i fönstret med detta, så var sensable.Jag tar inget ansvar för eventuella stuf-ups på design eller användning....

C-2 hög driv Lego armborst

jag har lagt till stegen för C-2.1 addons också (steg 7-10). Dessa inkluderar en bipod (stativ), förbättrad syn, ammo innehavare och lager.Detta är andra armborst jag har gjort i C-serien. Det är mycket kraftfull och har många förbättringar över den...

A-1 kraftfulla Mini Lego armborst

detta är min senaste armborst, A-1 ljuset. Denna armborst är ganska liten, men det är extremt kraftfull för sin storlek, beroende på vad du använder gummiband. Jag fick en 2 x 2 lego tegel att gå 30 fot! Armborst är bara ungefär 8 inches lång. Det kr...

LEGO armborst

detta är en enkel armborst med trigger, gjorda med legoklossar, drivs av ett gummiband. Det kan avfyra en Lego stråle.Steg 1: Delar krävsSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11:Steg 12:Steg 13:Steg 14:Steg 15:Steg 16:S...

LEGO:: ARMBORST projekt: Sniper

i denna anvisning ska jag visa dig hur man bygger en av mitt armborst. Detta är första armborst jag har byggt. Det är en blå Sniper-liknande armborst med bionicle räckvidd. Njuta av det!Steg 1: LEGO:: ARMBORST projekt: Sniper: behövs delar Här är de...

LEGO A2 kraftfulla Mini armborst

detta är uppföljaren till min mindre A1 armborst. Denna armborst är mycket mer kraftfull, eftersom den kan skjuta 30 + fötter (beroende på rbs), kan buckla kartong (kom ihåg, detta är lego, inte slipas knex), och är mycket exakt. Den enda nackdelen ä...

LEGO armborst kanon

Hi!, axiys zx här du min lego armborst kanon,det skjuter en stor lego technic bult ca 75 + fötter, med en sträng av 3 nummer 64: s bindas ihop,och det är 16 dubbar brett och bränning banan är 4 dubbar brett, jag kan lägga ut om enugh pepolegillar det...

Full storlek Lego gevär med Mini arbetar armborst

jag gjorde detta lego gevär när jag var ca 10. Jag har precis lagt mini armborst för skojs skull.Steg 1: lager Beståndet veck fram och tillbaka. Jag använder 1 x 2 x 4 tunna square på både toppen och botten för att hålla det på plats.Steg 2: Red Dot...

Mini vikbara Lego armborst Mk. 2

detta är min första omdesign av min MFLC (Mini vikbara Lego Crossbow). Här måste också inprovement, men den är avsedd att koppla till min dolda blad. Jag tycker det är alltför skrymmande, och kommer att fortsätta arbeta på den.Steg 1: Den huvudsaklig...

Kraftfulla lego armborst

den andra dagen jag fick tag i en massa Legos och gummi bands.so beslutat att göra en awesome armborst. det skjuter på 15 miles per timme. Det är mycket kraftfullt och hyfsat korrekt. Det gjordes med hjälp av min vän....

Lego C3.1 Shotgun-armborst

detta är den första lego hagelgevär som faktiskt bränder en innesluten själv skal som frigör textstycken när sparken. Den bygger till stor del av min C3 design, eftersom skalen kräver en stor mängd kraft för att avskilja, som jag bara kan replikera m...

C3.3 dödliga Armor-Piercing Lego armborst

detta är den tredje (och sista) mod av C3 armborst, och är den mest kraftfulla jag någonsin gjort. Denna armborst skott vässade knex bultar eller pennor, vid höga hastigheter. Armborst kan avfyra 60 + fötter och har 9 gummiband hopbundna i 3 uppsättn...

Mini vikbara Lego armborst

armborst har definitivt utrymme för förbättringar, men jag ville skriva något på min första dag som en medlem. Jag gjorde detta när du försöker hitta ett sätt att skapa en Phantom blad, så det inte kan vara länge. Det kan vara frustrerande, men det t...

Kraftfull kompakt Lego armborst

detta är min första instructable.Detta kallas kompakt armborst eftersom det är lätt, kraftfull och lättmanövreradJag skulle älska att se några mods för detta, men se till att ge mig kredit för den ursprungliga idén.proffsenflyttbara syn30 + foten spä...