Caldo Verde (AKA bonde soppa)Det är på vintern i New England vilket innebär att det är dags att börja göra soppa att skaka av vinterkylan. Jag är lite lat under veckan, så jag prepping en stor pott med soppa på söndag eftermiddag så jag kan ha en skål varje kväll när jag kommer hem från jobbet.

Kommer från en portugisisk är bakgrund en av mina favorit soppor Caldo Verde, även känd som Bonde soppa. Det är en läcker soppa full av varma smaker av portugisiska Chourico, vitlök och olivolja. Om du gillar Zuppa Tuscana, kan du titta på detta som den portugisiska versionen av det.

Det bästa av allt är att det kallas bonde soppa av en anledning. Det kostar bara $5 att göra en stor gryta med soppa, vilket ger 12 portioner. Det är endast $0,41 en servering! Campbell's ain't got ingenting på mig, yo!

Se Steg
Relaterade Ämnen

00 livsuppehållande System - A 3 del modulära överlevnad/Travel Kit

inte bara för att överleva men för livet.* Detta är i vara beredd tävlingen, om du gillar vad du ser ger det en omröstning!Systemkomponenter1. EDC2. ultralight 00 väska3. komplett G.O.O.D. väska (få av Dodge) kommer aka hem väska, BobEfter bra feedba...

EDC fordonet bag

detta är min väska som jag håller i min bil så jag har den med mig när jag går från huset. Jag använder denna väska utöver min EDC artiklar som jag bär i mina fickor.Saker jag aldrig hemifrån utan... liten 7 LED blixtljus, mobiltelefon, pocket multiv...

Belgiska Duvel witloofcikoria soppa!

Witlof & Duvel soppaJag gjorde detta gudomliga silkeslen slät witlof & Duvel soppa, det är vegan & ooh så gott också. Denna soppa är en belgisk specialitet. I soppa använda vi brukar blondin aka vitöl, vilken öl som du väljer är upp till dig!...

Caldo De Marisco (skaldjurssoppa)

detta recept har förts vidare från min familj som sträcker sig över 4 generationer. Det är min familjer personliga version av en mexikansk favorit "skaldjurssoppa (Caldo de marisco eller sopa de marisco)".Steg 1: Inköpslistan 1 onion1 vitlök1 på...

Caldo Gallego-ish

Växer upp i Puerto Rico älskat jag alltid att äta denna Galiciska buljongen eller "Caldo Gallego".Detta är min tolkning av det med hjälp av lokalt hittade ingredienser för att återskapa de smaker jag minns från som vi använder för att äta på &qu...

Sabre de Luz verde gör Luke Skywalker

Olá. Este é o meu primeiro Instructables, então escolhi algo que considero rättsliga para este primeiro post: O sabre de luz verde gör Luke Skywalker (Episódio VI). En primeira foto acima é o modelo que queremos construir. Na foto mais abaixo, nossa...

Plantera biologi - rot soppa

jag är allt om hands-on science. En av de bästa sätten att engagera eleverna i deras naturvetenskaplig utbildning är genom att använda mat som ett läromedel. Vi avslutar vår enhet på växter med mycket enkel rot soppa projektet. Det binder direkt till...

Ultimate vegetabiliska "EarthBox" för billigt! :) TeraHydro lådor (aka TetraHydro Box) DIY HEMGJORD

EARTHBOX hemsidaATT.! Om du gillar denna guide Vänligen Betygsätt det med en 1-5 stjärnklassificering till höger om denna text och lämna kommentarer med konstruktiv kritik :) Tack :)Intro:Det här är en guide till att bygga en 2 olika stora "EarthBox&...

Grönkål och vita bönor soppa

här är en rejäl vinter vegan soppa som ger även de ivrigaste Köttätaren en tillfällig respit från bacon. Jag vet "Vem skulle vilja det?" säger du. Väl ingen jag känner, jag bara sprang ut bacon.Steg 1: Här är vad du behöver. Här är vad du behöve...

HomeRun Wonton soppa

hela vintern lång jag har varit sly och ducka förkylningar och influensor. Men den här gången, tack vare min gubbe, jag har fått influensa bad och det är dags att slå det i det egna spelet med något varmt och naturligtvis välsmakande. Så kommer vi at...

Hur man gör "West Lake" tjocka kött soppa

Gillar du kinesisk mat? Vill du lära dig hur man gör kinesisk mat? Om du sagt ja, skulle jag rekommendera dig en tjock soppa. Anledningen till att jag rekommenderar den till du är eftersom det är verkligen lätt att göra. "West Lake" tjocka kött...

Alfabetet soppa Cupcakes

detta är tid på året som din köksbänkarna kan se ut lite som min och bokstavligen hopar sig med färska tomater från trädgården. När du har gjort pastasås, ketchup, BBQ-sås, burktomater och vad allt annat - kanske du vill prova något lite annorlunda.....

Ett botemedel för halsont eller hosta - päron socker soppa

för detta instructable, skulle jag vilja presentera ett recept för människor som har en hosta eller halsont. Päron är verkligen en bra typ av frukt att bota hosta eller ont i halsen, men jag fann att vissa människor inte gillar äta päron. Päron socke...

Bootleg Fallout 4 T-Shirts med en vinyl fräs. aka gun runner skjortor

Så jag är alldeles för upphetsad om fallout 4 kommer ut... Det kommer att bli så häftigt kan jag smaka.Iaf, jag tänkte på hur man använder Silhouette porträttet för den senaste #buildnight och då slog det mig.Göra fallout 4 t-shirts. Visst jag skulle...

Kartong båt kostym AKA Chick magneten

IntroduktionEn vacker dag vår tech lärare Ms. Green tilldelat oss en skrämmande uppgift... bygga en kostym helt från kartong, men vänta det inte är allt! Också denna kostym var tvungen att använda slitsade konstruktion vilket innebär att papp inte ka...

DIY katt kostym: Soppa knödel!

Katter kan se ut så många aptitretande objekt, limpor bröd, muffins och vila kycklingar med päls. Så många kostymer att inse.För denna särskilda inspirerade katten kostym. En dag jag såg över på den dräll felin och såg inget mindre än en soppa knödel...

James Bond hund kostym

han har en licens till hund, och han är inte rädd för att använda det! Denna outfit fungerar särskilt bra om din hund är en basenji, eftersom de har byggt i smoking. (Extra bonuspoäng för svarta och vita basenjis.)Här är vad du behöver för outfit:Flu...

Gröna tak - Teto Verde

systemet består av:1. en takträdgård, med ett avloppssystem med konventionell PVC rör;2. en cistern, att fånga regnvatten;3. en pump, för att göra vattnet höja en vattentank;4. en automatiserade bevattningssystem, med hjälp av insamlade vatten.Min ch...

Bris lätt Cheesy kyckling Verde Enchiladas

en explosion av matens goda insvept i en tortilla, kvävd i Chile Verde och toppad med töntiga godhet!Steg 1: Du behöver; ~Skinn och benfria kycklingbröst~ 3 1/2 dl Chile Verde sås~ Vit majstortillas~ 3 msk tärnad grön chili~ 1 grädde kvarter "o färsk...