Camille - anpassade virkade kittyjag fick i uppdrag att replikera en kära katt i min stil att virka. Jag var mailade bilder på katten, Camille, och sedan kommer de rätt garn typer och färger och virkade medan du tittar på hennes bilder. En annan nr mönstret, göra det som jag går, en av en slag virkade critter. Fyllda med polyfill.

Om du vill visa mer av min virkade critters, besök min Etsy shop eller min hemsida.

Relaterade Ämnen

Virkad Hello Kitty mössa

detta är hatten jag gjorde min syster till sin födelsedag, att hålla öronen varma upp i Alaska :) Jag använde en tjock, skrymmande garn som arbetade snabbt och gjorde hela mössan i ca 4 timmar. Eftersom garnet är tjock, se till att du hålla provning...

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

Hello Kitty barn kostym

min dotter ville vara Hello Kitty i år för Halloween.Jag tittade på nätet se vad var tillgänglig för Hello Kitty dräkter och blev chockad att se kostnaderna för till synes enkla Hello Kitty dräkter upp till $ 30 (helt nya).Som hon är fortfarande ung,...

Heta Kitty hat

enkelt virkad hatt med kitty öron kopplad och en tjusig virka lågan kant....

Gosiga kalikå kitty

För denna kalikå kitty använde jag några underbart mjuk och fluffig Patons gudomliga och JoAnn tyger förnimmelser varumärke garn. Jag som arbetar med dessa Garner eftersom slutprodukten knappt ser virkade--det ser mer ut som fuskpäls:) ögon och morrh...

Hur man gör Dubstep Kitty

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com). Dubstep Kitty uppfanns av mig, Justin Vincent Parker, i Herrens år, 2015.Vad är gör Dubstep Kitty?Detta är mitt projekt, med tit...

Anpassade monterade vintern Wrap Dress

jag aldrig låta lite kallt väder stoppa mig från att bära en klänning. I vintras hittade jag detta awesome tröja tyg (patten namnet är Kitty tydligen) till försäljning på min lokala tygaffär. Jag skrev denna tutorial för att göra en anpassad passform...

Anpassad Pocket Slim Gadget Stand

Första generationen prylar är spännande, men väntar på tillgängliga tillbehör är mycket frustrerande. I detta instructable, jag ska visa dig hur jag skapa anpassade monterade står för min nya prylar. De är pockatable, justerbar, och bäst av allt du k...

Anpassade CD klocka

om du surfar runt många gadget affärer, du har alltid sett CD-klockor till salu, oftast i $20 spänna, och tänkte, "skönt, men för mycket pengar". Eller, om du ofta minnessaker butiker ser du Elvis CD väggur. Dessa använder samma mekanism, men ha...

Anpassade klocka med foto händer

vissa människor är klockan Viktväktarna. Nu kan alla vara klockan.Andra projekt anpassa ansiktet av klockan. Här anpassar händerna på klockan.Det ser dyrt, men är mindre än $5 dollar, och ungefär 30 minuter per klockcykel. Perfekt för julklappar, Föd...

Köpa delar för en anpassad Gaming PC

Som denna guide är förFör alla guider om hur man bygger anpassade datorer, finns det mycket få om hur man väljer delar av kvalitet som uppfyller dina behov. Ännu färre är välskrivna. Varje steg (det finns ett steg per komponent) kan läsas oberoende a...

Anpassade Cupcake buketter Made Easy

om du någonsin velat göra en cupcake bukett men det verkade alltför svårt eller tidskrävande, då detta Instructable är för dig. Jag kom över samma problem när jag ville göra flera cupcake buketter som tabell höjdpunkten för min dotters födelsedag. Ja...

Skapa en tidningen fotoeffekt & anpassad rubrik i Photoshop!

Photoshop CC 2014 handledning visar hur man gör din bild ser ut som det var tryckt på framsidan av tidningen The New York Times och hur du lägger till dina egna anpassade tidningsrubrik!Få upp till 20% rabatt Photoshop + Lightroom! $7.99 p/månad!: ht...

Att skapa Hologram Illusion med anpassad grafik

Jag gjorde detta instructable efter att ha sett en liknande en här.Jag trodde att förutom visar hur man ställer in ett hologram illusiton jag kunde Visa människor hur att också skapa anpassade rörlig grafik för hologrammet.Jag provive en kort handled...

Anpassade Drone landning Pad

Min son älskar drönare, allt om dem. Han har en liten en, men han vill verkligen en stor en. Så en dag ber han om han kan få en landning pad för sin liten drönare. Tog lite och jag kom upp med en snabb design, skickade den att få tryckt och sytt.Han...

Anpassade Pi fallet

först gå till putacaseon.me. Klicka på starta du anpassad design nu. Klicka sedan på starta från grunden.Steg 1: enheterSedan klicka du vilken typ av enhet märke ut har. Det kommer att fungera för Apple, Samsung, blackberry, Sony och lg.Steg 2: Mer a...

Hämta & installera anpassade penslar - Photoshop Tutorial

I detta avsnitt lär vi dig att ladda ner & installera egna Penselförinställningar på Adobe Photoshop CC. Jag skulle personligen hämta från http://www.brusheezy.com eftersom de har ett brett urval av egna Penselförinställningar att välja mellan och lä...

Duct Tape Bow Tie - Kitty Cat Edition

jag har alltid älskat silvertejp. Att göra saker ut silvertejp var en hobby för mig tillbaka i skolan, och har fastnat hos mig i år att följa. När jag bestämde mig min katt Schrödinger behövs en fluga, var silvertejp det första materialet som kommer...

Anpassade chalkboard eraser gåva för en lärare

Läsåret närmar sig sitt slut. Här är ett enkelt sätt att visa din uppskattning till en favorit lärare i ditt liv med en anpassad present.Jag gjorde detta på TechShop.Steg 1: Samla materialVad du behöver för detta projekt:Ett suddgummi. Jag hittade en...