Camoflage Converse Cash Caddyi detta Instructable kommer jag visa dig hur du sätter dina Converse Hi toppar till Chuck Taylors med en twist. Vad sägs om en camoflage blixtlås ficka, både snygga och funktionella. Perfekt för att hålla några tior praktiskt för dagens fartfyllda liv. Med em "du kan köra som vinden och betala din väg.

VARNING! Inte rev på dragkedjan!

För att göra dessa skor, behöver du

Ett par sax
En av din pappas gamla fiske hattar med en ficka på den
Ett par converse Hi toppar
En sy-kit eller superlim

Se Steg
Relaterade Ämnen

En okonventionell öl Caddy

En sak jag har märkt om öl caddies är att de ser mer eller mindre samma; som en mycket snyggare version av klassiska kartong six-pack transportören korsats med en vintage verktygslåda. Som fick mig att undra; finns det verkligen inget annat sätt att...

Electric Car Conversion 101 video 001

Electric Car Conversion 101 del 001 - de mest fantastiska hem videor är här första video i en ny serie som visar hur du konverterar en Dodge Neon till 300V AC elektriska bil.Denna video hoppar rakt in de hårda grejer först - bygga Adapterplatta för a...

Electric Car Conversion 101 video 002

Electric Car Conversion 101 del 002 - se Hur konvertera en Dodge Neon till 300v AC elektriska bil genom denna video serien.Del 2 fortsätter konstruktion och tillverkning av adapterplattan....

Mexikanska filt lappat och broderade Converse hög Top Sneakers

jag använde säljare prov mini mexikanska filtar och broderi floss att laga och reparera Converse sneakers. Allt detta gör en funky, en av ett slag par sneakers.Steg 1: Filtar och sneakers... en trevlig match jag har haft några "säljare prover" a...

Rosa Converse hög topp kostym

Följ tillsammans för att skapa dina Converse hög topp kostymSteg 1: Köp ditt material Köpa ditt material och få din sådd maskin.Steg 2: Skapa ditt mönster Skapa ditt mönster, fäster den till material och skär.Du kommer att behöva svepa materialet run...

Badkar Caddy

ett roligt, Billigt projekt till din älskade! Tro mig, om hon älskar bad, hon kommer att älska detta!Steg 1: mätningar För objektet ska fungera, måste det passform till ditt badkar. Så ta ditt band, penna och papper. Nu sitter i ditt badkar och bestä...

Baby Converse tossor

har fått flera förfrågningar på hur jag gjorde dessa Chuck T's, jag var tvungen att fess upp att de inte var min idé. Jag hittade den sötaste mönstret http://xalleykatx.livejournal.com/50196.html?mode=replyTyvärr, utan att inse att de skulle vara så...

Auto kroppen hammare Caddy

Jag har en hel del bilar har några bucklor vissa inte...Så, jag samlade en hel kropp hammare och kroppen trallor och och sortiment av olika auto body verktyg. Men har jag några favoriter som jag gillar att gå och dra. Jag använder dessa 4 bultar ut h...

DS spel vagn caddy

okej, så låt oss vara uppriktiga. Du har spenderat minst 500 dollar på denna handhållna spelsystem för ditt barn (s), och det är verkligen allt det/de behöver. Sluta försöka få tillbaka "spel" i bilen när Nintendo gjorde det för dig. Jag kom upp...

Origami viks örhänge Caddy

om du letar efter en snygg, praktisk, enkelt och ekonomiskt sätt att lagra dina örhängen, då Origami örhängen Caddy är vägen att gå! Du kan göra detta på mindre än 2 timmar. Jag garanterar att du inte kommer att göra bara en! Detta blir en bra presen...

Unik 5 minut Paintball Caddy

en enkel 5 minuters paintball caddie för alla de spelare som har ont om pengar och vill äga en paint caddie. Med denna kompatibel kan spelare enkelt göra detta effektivt färg caddy för om ingenting, orsaken är dessa är alla återvinningsbara material...

Konst Caddy från kartong (toalettpapper) rullar

detta caddy rymmer mer än 300 pennor pennor och markörer och är nästan ett år gammal. Det visar sig vara anmärkningsvärt hållbart och lätt att reparera.När min dotter började använda markörer och kritor, sprang vi in i ett problem: om behållaren håll...

Altoids Space Saver SD MMC caddy (1/5 utrymmet!)

göra en billigare, mindre skrymmande fall än någon du kan köpa eller göra (hittills)leveranser:PJÄS AV SKUM: 3/8 "X 7/8" 1 1/2 "skär i storformat, trim att passa(håller korten från skramlande)Neodymium skiva N42 tjocklek magnetiseras 1/2 &q...

BYOB-caddy - jag gjorde det på Techshop för min mans bday! (www.techshop.ws)

Så när vi är iväg till en kompis, jag trodde vi skulle gå i stil! Du vet jag allt om återvunnet material, men denna design. Jag kunde inte hitta något återvunnet och det var en present till min man.Så jag skulle splurg - men han ville fortfarande trä...

Dominion Caddy / kort Rack

När du spelar brädspel Dominion, kan tabellen lätt få oorganiserad, som spelare drar kort från 16 eller flera olika kortlekar.Jag har utformat en enkel, laserskurna "caddy" som håller de flesta av däck organiserade i ett estetiskt tilltalande ar...

Baksätet Caddy

väg resor är kul. Försöker att mata små barn från framsätet på en bil i rörelse, inte så mycket. Denna "caddy" ger en lätt rengöras mat bricka med mugghållare, att göra lunch på gå lite lättare.För mindre än 20 spänn och 20 minuter kan du ha en...

Snabb tandborste Caddy

Så det ser inte mycket ut, men denna lilla hotel rum hacka har visat sig vara mycket användbart och gjorde mig mycket glad. I min bok, som är en framgångsrik hacka!Vad är så bra med denna snabba tandborste caddy? Allt!Det håller min tandborste bort r...

Enkelt öl Caddy

Bygga en öl caddie är ett av de projekt som är både lätt att göra och kostnaden för material är låg. Du har dessutom många anpassningsalternativ, om du vill lägga till tecken till projektet, till exempel att lägga till en flasköppnare på ena sidan av...

Craft Beer Caddy

de flesta killar gillar öl. De flesta killar har hittat en ny kärlek för hantverk öl. Här är min första instructable på hur jag gör dessa trä caddy, öl transportföretag, för Boston runda storlek flaskorna.Steg 1: Trä Börjar med ett enda stycke 1 x 6,...