Candy stativ med repurposed plastflaskorjag har ingen aning var inspirationen till denna godis stand kom ifrån... Jag har en hög med skurna plastflaskor som jag spelar regelbundet med för att tänka ut idéer att använda dem, och detta en bara dök in i mitt huvud. Jag tycker det skulle vara perfekt för en part tabell eller ett speciellt tillfälle, och kunde användas till att Visa godis eller snacks.

Om du vill ha mer återvinning projekt, pop på www.Home-Dzine.co.za att se den senaste återvinning hantverk och idéer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

TV-stativ med LED-belysning

I detta instructable jag lägger ut alla material och verktyg du behöver för att bygga din egen TV-ställ. Jag också lista steg för steg hur man sätter ihop bordet och hur man ska avsluta det av färgning stativet. Slutligen förklara jag hur du lägger t...

DIY Ultimate stativ med kameran Boom

I denna tutorial får du lära dig att tillverka ett händer gratis webcam stativ med en tålig och professionell letar teleskoputskjut arm och universella kamerafästet. Boom-arm kan enkelt tas bort från det basen stativet, komprimerat till en liten stor...

Reparera The ben lås på din 728B Manfrotto stativ med 3D tryckta delar

nyligen fick jag ett Manfrotto 728B stativ som var i ganska grov form. Det verkar cam verkande benet lås på denna modell är benägna att knäcka. Om du tittar noga kan du se plast är mycket tunn på vissa områden och med cam lås att sätta en hög lite av...

5 idéer med återvunna plastflaskor #4

https://www.youtube.com/watch?v=s6RkSksS2bs&feature=youtu.beSteg 1: 1 idé! I dagens instructables ska jag visa den fjärde upplagan av mina videor om vilka DIY projekt kan göras från plastflaskor hemma.Steg 2: 2 idé! Låt mig upprepa mig det finns mass...

Justerbar värmeljus bunsenbrännare stativ med valfri kolv hållare

Som en homeschool familj utför vi ofta kemiska experiment. En traditionell laboratorium stil gas bunsenbrännare är inte alltid tillgängliga eller bekvämt. Alkohol-brännare är ett alternativ, men vi verkar aldrig ha alkoholen till hands. Ofta räcker e...

123D praktiska laptop kylning stativ med högtalare

jag gillar verkligen lyssnar på musik och oftast ta den bärbara datorn med mig, när jag reser, så jag bestämde mig att designa ett laptop-stativ som har ett kylsystem och högtalare. Denna konstruktion kan bli riktigt practicle till människorna som mi...

TV-stativ med sladdförvaring & planer!

Detta är ett projekt som jag Ursprungligen postat på min blogg woodshopmike.com. Förbi någon gång och kolla in mina andra projekt & verktyg recensioner. Nu, på handledningen!Innan du kommer för långt in i projektet, ta den TV stå planer från min sida...

Tog upp örtagård med Repurposed material

Repurposed material lista:ceder fence paneler (sidorna byggs två paneler tjocka kompensera med 1/2 en panel).1/3 av en futon ram (detta gjorde sängen av trädgården)2x4s från ett tidigare projekt (att ytterligare stärka futon ram)svart plast att rada...

Göra en mikrofon stativ--med ett stativ

jag ville ha en mikrofon stativ att använda när du spelar in ljud till datorn, men att vara den låga budgeten cheapskate som jag är, jag bestämde mig att göra en.I stället för att göra en helt anpassade stå, byggde jag en hållare som fäster vid ett k...

Dubbla stativ med bollen-head

Det finns en hel del stativ där ute som inte kostar mycket. Emellertid behov en händig person kommer att göra sin egen och justera den för sina egna.I mitt fall jag ville ha ett stativ som skulle ge mig flexibilitet ta (stadig) bilder står rakt eller...

Hur man gör en mini stativ med en rakhyvel

Steg 1. Skär en triangel av trä skrivbord. Sidorna i denna triangel måste utbuktning av rakhyvel kanten.Steg 2. Borra ett hål i centrum av triangeln, och passerar en bult genom detta hål.Steg 3. Sticka rakblad.Twist i bulten till installera kameran.S...

K'nex stativ med fyra ben - hopfällbar!

Detta är en instructable för en fyra legged stativ, en Quadrupod eller något. Det speciella med det, är dock att det kollapsar från 50 centimeter till något högre än en grå spö. Och, kan du göra den så lång som du vill, du behöver bara följa mönstret...

Hur man gör en mini Death Star med ett stativ med blender

I detta instructable, jag kommer att lära dig alla hur man gör en mini död stjärniga komplett med stativ och namnskylt. Vi kommer att använda mixer.Steg 1: Steg 1: att göra basen och stativet För att göra basen, kan du använda en kub och Använd skala...

Tips för smidig panorering skott utan stativ-med en stekpanna eller en kruka

Tycker du det är svårt att göra smidig panorering skott när du fotograferar?Denna kamera knep visar dig hur man gör det smidigt med "redskap" du redan har--en stekpanna eller en kruka! Du kan göra perfekt panorering skott med en panna eller en k...

Hur man gör en solglasögon/smycken stativ med hjälp av en återvunnen kartong rör

jag gör vinyl dekaler och har försökt att komma med något re-nyttigt att göra med Tom kartong rullar som vinyl kommer på. Detta är min första idé som jag trodde var lätt och användbar. Detta är också min allra första instructable... var försiktig! Ho...

Renoverade hopfällbar gräsmatta stol med repurposed material

det är bara en timme från slutet av en tävling på Instructables. Det betyder att jag plugga som en förstaårselev elev att försöka få mitt projekt gjort. Konstigt, det är den första och endast inledningen det jag planerat på att skriva för detta proje...

Hur man gör ett tyg roller skugga med repurposed material

vid flyttar in i vårt nya hem, upptäckte jag gamla gulnade vinyl rulle nyanser på alla fönster. Min första instinkt var att slita dem alla bort... men sen då? Vi behövde fönster beläggningar. Jag tittade på nätet och gick till de lokala blind butiker...

Mobilt stativ med Pepsi Tin

detta är min första Instructable.Jag har använt en pepsi tin för att göra mobil ställning.De saker du behöver är:1. Pepsi tenn2. band3. svamparSteg 1: Skär tenn för placering Först botten av pepsi burken, och styckade som form som anges i bilden. Glö...

DIY nautiska Tote med Repurposed läderremmar

Jag är särskilt entusiastiska över detta inlägg eftersom jag kunde återanvända ett objekt för att göra denna tote. Som skära ner på den tid det tog för att göra detta projekt. Jag erkänner jag är en otålig avlopp som älskar att sy.Steg 1: leveranserA...