Caotic virkad filtjag är beroende av ull filtar i virka, men var trött på regelbundna mönster.
När jag började detta visste jag inte hur det skulle kännas.
Jag samlade bara rester från andra verk, utan att uppmärksamma collors eller tjocklek och började crochetting
Et voilà, jag gillar det!
Relaterade Ämnen

Hur virkad

många av er har undrat hur man gör blommor och andra utsmyckningar för applikationer av virka. Tja, har titta längre, vi på Threadheads hittat ett bra sätt att göra dessa coola saker. Det är enkelt, roligt och dess ännu bättre om du kan återanvända g...

Hur man säljer på Etsy - Etsy SEO Tips för att få mer trafik

I denna tutorial kommer jag att dela min process om hur man kan få mer trafik till din Etsy butik med sökmotoroptimering. Du lär dig hur du får dina objekt till toppen av Etsy Sök som bör leda till ökad försäljning!Under åren har jag gjort många miss...

Modell magiska textur stämplar

Jag gav en gång min dagis studenter en liten boll av modell magi att experimentera med, och en av dem tryckte den mot en . Detta var inte vad jag hade i åtanke för verksamheten, men det visade sig vara ett underbart sätt för mina elever att utforska...

Hur man gör en blöja motorcykel Baby dusch Visa propp

tidigare, jag har gjort blöja kakor, där du rulla upp varje enskild blöja med ett gummiband, sätta dem i en cirkel form, dekorera med söt baby saker och presentera den för en mother-to-be med oohs och klägg från alla. En tidskrävande uppgift, jag res...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Baby filt

detta är Baby filt jag gjorde till min systers nya baby (som är på väg). Jag använde en mjuk akryl tvättbara garn och gjort den viktigaste blankie i afghanska stygn. Här används en super lång virknål. Jag virkade gränsen. Sedan broderade jag djuren p...

Robo filt: Virka en filt med ett korsstygn mönster.

jag gillar virkning. Jag har gjort det sedan jag var liten. Men nyligen har jag upptäckt hur man virka bilder. Nu ska jag visa dig hur.Du behöver:Garn i olika färger.En Cross Stitch mönsterEn virknål. (Jag använde storlek H)Du kan få korsstygn mönste...

Sandie snigel - filt brosch handledning

Glad påsk! Med en lång helg framför oss hoppas jag du hittar tid att göra Sandie - snigeln. Jag ville dekorera denna sockerrör väska jag köpte från Bali och när jag såg Nigels snigel skolprojekt, jag var bara tvungen att använda sin snigel som mall....

Pusslas stickad filt

denna filt är stickade av garn doneras till min skola för serviceprojekt; Det kommer, när jag lägger till en kantlinje för storlek, doneras till ett härbärge.Min filt är en baby filt storlek, men samma mönster kunde vara dimensionerade enkelt genom a...

Timmerstuga filt

Denna filt är inspirerad av timmerstuga quiltning och en familjehistoria av hemlagad stickade/virkade filtar från mormor och mostrar genom åren.Hela processen handlar om att göra fyrkanter som kan passa ihop. Detta gör projektet idealiskt för stickni...

Grön Granny Square filt

denna granny square filt består av 30 farmor rutor... 6 rutor var och en av 5 olika färgmönster. Jag som dem ute i en roterande sekvens och sedan dubbla virkade rutorna tillsammans. För att avsluta, virkade jag enda två gånger runt den yttre kanten a...

Söt rosa bonnet, tröja och filt

jag virkade detta för min stora systerdotter. Hon var på tiden, som var sent! Jag ville att hon skulle ha något som en suvenir och kanske använda på sitt barn. Jag har bara virkade filtar, detta är min första bonnet och tröja. Jag ändrade bonnet och...

Virkade Baby ugglor

Detta är ett grundläggande virka mönster till virkade Baby ugglor. Perfekt för söta presenter eller dekorationer. Njut!Om du vill köpa den här från mig, är här länken för att köpa dem:https://www.Etsy.com/Listing/258382064/crocheted-b...Steg 1: mater...

Lätt virkade miniatyr Granny Square Babyfilt

jag är medlem i en välgörenhetsorganisation som kallas Trådar av kärlek. Trådar av kärlek är en sömnad ministeriet tillgodose behoven hos små prematura barn och nyfödda som kämpar för att överleva eller som dör på grund av dödföddhet, missfall eller...

Ränder! Filt

är en av mina favorit saker om virkning att göra presenter till andra människor. Mina två skickats in afghaner och Tygkasse var presenter till vänner och familj. Tänkte jag, det är dags att göra mig något slut. Så jag bestämde mig att göra Lion varum...

Söt nallebjörn Tee virkad för alla hjärtans dag

överraskning ditt barn denna alla hjärtans dag med denna söta lilla virkade bära tee. Tee är enkelt att virka och lätt glider över björnens huvud-inga knappar eller fästelement till lura med.Steg 1: Steg 1: samla ditt material För detta projekt behöv...

Sy prästkragar Kaffe Fusion filt

Kaffe Fusion filt - av sömnad prästkragar"Gör det när du går längs" filten.Material:* 48 x Charm rutor (5 "x 5" bomullstyg)* Symaskin* Iron* Tråd* Virka garn / tjock tråd för filt sy* Garn* Krok (storlek lämplig för din valda garn)Virk...

Liten filt Box/hoppas att bröstet

Denna liten filt box/hoppas att bröstet är tillverkad av del av en gammal swing dörr och pall trä. Gångjärn och handtag är från ett Kina skåp som jag använder i andra projekt!Steg 1: Gammalt swing dörrar.... Skär sjunga dörrarna i 2: levered portion...