Captain America eller Pirate Bootsså jag gick online, söka efter vilka skor Captain America bär bc jag ville göra en kostym att vara honom. Först hörde jag det var fallskärmsjägare stövlar, men då på en annan webbplats, jag läste var det gamla kriget stövlar. Oavsett, gick jag på en sökning för att köpa ett par bara för att upptäcka eventuella sval sett par var alldeles för dyrt att köpa bara för skojs skull. Så jag bestämde mig att försöka göra mitt eget. Jag visste jag faktiskt inte kunde bygga en full par stövlar från grunden, men jag hittade ett par urblekta grå/svart boots som var till salu på Khols för $25. De hade bara 2 par men lyckligtvis en av dem var min storlek. Jag tänkte jag skulle prova att sy ett par "damaskerna" att gå över toppen av dem att bygga dem upp till knät som han bär i filmen. Jag göra kostymer som en hobby så började sy spats, om materialet över stövlar och custom fitting dem att passa över boot och på mitt ben. Efter de syddes, jag fick min airbrush ut och började måla materialet. Jag försökte måla den som faux läder så gott som jag visste hur n hur tyget skulle acceptera färgen. Då jag la en kardborreknäppning i ryggen (spray målade den ska matcha) så det skulle vara en tight passform och jag gillade hur det blev. Jag vet att han har en röd nyans på dem men jag gillade kinda den väderbitna utseende dessa stövlar hade så jag höll det bara grå. Nu jag bara måste gå och hämta några handskar n måla dem på samma sätt att matcha och avsluta outfit.
Relaterade Ämnen

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Custom Made Captain America hjälm

Liksom många andra där ute bestämde jag mig att göra min egen Captain America hjälm. Jag faktiskt gjorde detta för Halloween, och har burit det komiska konventioner ett tag nu, så det är faktiskt gjort! Dessutom en liten bit av historien... Tidigare...

DIY Captain America USO tjej kostym-No Sew!

Captain America är en av mina favorit super hjältar och när jag såg de USO flickor komma ut, jag var bara tvungen att replikera kostym! Jag ville visa dig allt hur du kan göra en härlig dräkt för billigt som är anpassningsbara till dina mått och knap...

Flying Captain America sköld

Detta är en flygande Captain America sköld som du kan göra av silvertejp och kartong. Gör ett par av dessa och du kan slåss med dina vänner kapten Amerika-stil!Jag hade två mål i åtanke med detta projekt: 1) att den färdiga skölden kunde kastas runt...

Iggy Wrigley as Captain America

Steg 1: Skjorta:-Enklaste sak att göra är att få en hund skjorta eller tröja skapa dina ungefärliga mått på blå och röd och vit randigt tyg (Lägg en tum runt för sömnad).-Sedan mäta din hund för ärmarna och sy på resten av tröjan.-Slutligen måla stjä...

Captain America sköld

Hej. Idag vill jag dela projektet jag gjorde ganska länge sedan (hälften ett år eller så). Det är mitt sätt att göra Captain America sköld med bara ett fåtal material, som jag kör av tristess, när jag hade ledig dag med inget att göra.Steg 1: materia...

Klassiska Captain America sköld

Jag gjorde min egen klassiska WWII Captain America outfit för den nya filmen, en del av detta var att göra sin kite sköld. Jag gjorde är en nära den äkta varan som möjligt, med stål plåt för den.så ill Visa dig hur man gör en klassisk captain America...

Captain America Stealth hjälm

Så jag vet att det är lite sent att göra en stealth hjälm och jag har varit alltför långt borta från instructables. heehee ledsen killar. Så här är det för alla fan du flickor, fan pojkar, fan folk, töntar och geeksters, kapten Amerika Stealth hjälm!...

Hur man gör en Captain America sköld ur kartong och tejp!

Hej du! Jag ska visa dig hur man gör en kartong och tejp Captain America sköld. Jag glömde att ta bild på den början delen. Men du kan använda briciius Super hjältinna sköld tutorial för att få formen dome på skölden. Så låt oss komma igång.Steg 1: m...

Captain America/Iron Man Pocket mynt

I detta Instructable (min första!) Jag kommer att visa dig hur man gör en ficka mynt för kapten Amerika inbördeskrig. Du kan också göra enstaka symboler så om du vill göra det hoppa över steg 2.Steg 1: Att göra Pocket myntet Först skär ut längst ned...

Verkliga Captain America sköld

När jag först såg Captain America: Winter Soldier kort efter att den hade premiär på bio, jag var skräckslagen. Det var lätt den bästa Marvel filmen jag någonsin sett. Han hade alltid varit min favorit superhjälte, med sin äventyrliga historia, sin g...

Captain America VS. Flagga: Hur man skapar en Fandom parodi video:

1. komma med en idé som innebär tecken från din fandoM2. hitta din medium3. titta på Captain America parodi video jag gjordeSteg 1: Komma upp med och idéSå vill du göra en parodi på något du gillar? väl först måste du komma med en idé och skildringen...

Fru Captain America glöd kostym

Förvandla din vanliga Halloween kostym till en glödande display som lyser upp natten! Det är en stor hit i klubbar eller bara ut för natten. Om du är på att ändra en kostym för ditt barn, har det fördelen att synliggöra din trick-or-treater.Jag har s...

Zelda sköld och svärd (Captain America)

Okej, idag jag ska visa dig hur man gör en bra snygg Hylian Shield (+ svärd) från Zelda för mindre än 15$. Vi börjar med en titt på materialet att använda:2 skumplastskyddTuschpennaPapperExactoTung vikt (eller andra tunga föremål)FärgVattenSkruv caps...

Förvandla gamla Militärkängor till pirate boots!

Så nästa måndag, blir det "procent" (eller "persan" eller "père cent", väl den 100: e innan baccalauréat) i min high school, och jag beslöt att dölja mig själv som Guybrush Threepwood (en känd pirat från Monkey Island), som h...

Koppar och aluminium Captain America sköld

Captain America Shield:Aluminium bas med koppar och aluminium accenterAlla nitar är solid koppar eller aluminium, ställa in för hand20" innerdiameterRullade aluminium kanten att minska hakarJusterbar arm rem och handtagVäger ca 4 kg....

Captain America sköld av trä

Detta är steg för att göra en Captain America sköld av träSteg 1: Gör Captain America logotyp i uppfinnareDet första du måste göra 4 cirklar men de måste vara av samma längd apart. När du är klar har att göra 4 cirklar du att göra en 5 punkt stjärna....

Captain America Wing hår klipp

Du måste visa din Captain America stolthet några hur rätt?Steg 1: Samla material!1. vit filt2. svart eller marinblå filt3. små och stora saxar4. maskeringstejp5. tacky lim6. stark självhäftande som E6007. två stora hårspännen8. mönster (ovan, vingen...

Captain America sträng Art

Eftersom jag inte har kompetens att göra en faktiska metall- eller trähylla sköld, beslöt jag att göra sträng konst! Jag älskar Captain America och honeyandfitzgave mig inspiration med hennes dröm sträng konst. Det såg riktigt kul och det var inte så...