Captain America Stealth hjälmSå jag vet att det är lite sent att göra en stealth hjälm och jag har varit alltför långt borta från instructables. heehee ledsen killar. Så här är det för alla fan du flickor, fan pojkar, fan folk, töntar och geeksters, kapten Amerika Stealth hjälm!

Om ni vill se besöker mer av mig min Facebooksida FB.COM/ZURCO.ARMORY

Obs: Material som behövs är fördelade i stegen så du inte blir förvirrad vilka material används där. Och kommer ihåg att jag älskar dig till bitar! Låt oss förlora alla båtar som hell's kommer att bryta i morgon!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Captain America Stealth kostym

För alla som vill bygga en mycket prisvärd stealth passa.Steg 1: Captain America Stealth kostymHej alla,Detta är en extremt lätt och mycket billig kapten Amerika Stealth kostym. Jag tror hela dräkten kan ha kostat mig totalt $20. Nu förlåt snälla mig...

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Custom Made Captain America hjälm

Liksom många andra där ute bestämde jag mig att göra min egen Captain America hjälm. Jag faktiskt gjorde detta för Halloween, och har burit det komiska konventioner ett tag nu, så det är faktiskt gjort! Dessutom en liten bit av historien... Tidigare...

DIY Captain America USO tjej kostym-No Sew!

Captain America är en av mina favorit super hjältar och när jag såg de USO flickor komma ut, jag var bara tvungen att replikera kostym! Jag ville visa dig allt hur du kan göra en härlig dräkt för billigt som är anpassningsbara till dina mått och knap...

Flying Captain America sköld

Detta är en flygande Captain America sköld som du kan göra av silvertejp och kartong. Gör ett par av dessa och du kan slåss med dina vänner kapten Amerika-stil!Jag hade två mål i åtanke med detta projekt: 1) att den färdiga skölden kunde kastas runt...

Iggy Wrigley as Captain America

Steg 1: Skjorta:-Enklaste sak att göra är att få en hund skjorta eller tröja skapa dina ungefärliga mått på blå och röd och vit randigt tyg (Lägg en tum runt för sömnad).-Sedan mäta din hund för ärmarna och sy på resten av tröjan.-Slutligen måla stjä...

Captain America Shield and Helmet

Hello, here´s how the Captain America´s shield and Helmet were made for this halloween,Jag sak bilderna beskriver väldigt bra hur det gjordes.Jag använde glasfiber fot båda.Varje fråga fråga bara.Jag gjorde kostymen också, men jag kommer att ladda up...

Captain America sköld

Hej. Idag vill jag dela projektet jag gjorde ganska länge sedan (hälften ett år eller så). Det är mitt sätt att göra Captain America sköld med bara ett fåtal material, som jag kör av tristess, när jag hade ledig dag med inget att göra.Steg 1: materia...

Captain America eller Pirate Boots

så jag gick online, söka efter vilka skor Captain America bär bc jag ville göra en kostym att vara honom. Först hörde jag det var fallskärmsjägare stövlar, men då på en annan webbplats, jag läste var det gamla kriget stövlar. Oavsett, gick jag på en...

Klassiska Captain America sköld

Jag gjorde min egen klassiska WWII Captain America outfit för den nya filmen, en del av detta var att göra sin kite sköld. Jag gjorde är en nära den äkta varan som möjligt, med stål plåt för den.så ill Visa dig hur man gör en klassisk captain America...

Andra världskriget Captain America

detta är baserad på en serietidning version av Captain Americas WWII kostym med undantag för den sköld som är gjord efter filmen en eftersom det ser coolare. Dräkten är sydd från grunden med canvas och andra material som liknar vad som skulle ha anvä...

Frist Shield of captain america

i make thisFrist Shield of captain america for a captaine america friend's costume1 - vad gjorde du? (Berätta om vad du gjort och hur det fungerar. Varför använde du de verktyg och material du valt?)Jag gör denna första sköld kapten Amerika för en fi...

Hur man gör en Captain America sköld ur kartong och tejp!

Hej du! Jag ska visa dig hur man gör en kartong och tejp Captain America sköld. Jag glömde att ta bild på den början delen. Men du kan använda briciius Super hjältinna sköld tutorial för att få formen dome på skölden. Så låt oss komma igång.Steg 1: m...

Captain America sköld väggdekoration

Detta är en awesome kapten Amerika sköld väggdekoration som verkar har kastats in i väggen av Captain America själv! Det är en stor dekoration för Marvel fläktar och det ser fantastiskt! Jag fick idén från denna produkt. Njut!Steg 1: Vad du behöver-R...

Origami 3D Captain America

Min origami 3d captain america, 6 timmars arbete....

Captain America/Iron Man Pocket mynt

I detta Instructable (min första!) Jag kommer att visa dig hur man gör en ficka mynt för kapten Amerika inbördeskrig. Du kan också göra enstaka symboler så om du vill göra det hoppa över steg 2.Steg 1: Att göra Pocket myntet Först skär ut längst ned...

Verkliga Captain America sköld

När jag först såg Captain America: Winter Soldier kort efter att den hade premiär på bio, jag var skräckslagen. Det var lätt den bästa Marvel filmen jag någonsin sett. Han hade alltid varit min favorit superhjälte, med sin äventyrliga historia, sin g...

Captain America VS. Flagga: Hur man skapar en Fandom parodi video:

1. komma med en idé som innebär tecken från din fandoM2. hitta din medium3. titta på Captain America parodi video jag gjordeSteg 1: Komma upp med och idéSå vill du göra en parodi på något du gillar? väl först måste du komma med en idé och skildringen...

Fru Captain America glöd kostym

Förvandla din vanliga Halloween kostym till en glödande display som lyser upp natten! Det är en stor hit i klubbar eller bara ut för natten. Om du är på att ändra en kostym för ditt barn, har det fördelen att synliggöra din trick-or-treater.Jag har s...