CARDSTOCK tryffel/present BOXJag kan inte vänta med att visa dig hur man gör en candy box i 6 enkla steg och sedan följa upp det med några box dekoration idéer och Smaskiga recept! Jag är beroende av att göra dessa lätt ännu bedårande hemlagad lådor och du kan vara alltför när du ser hur lätt det är. Detta är min gå till lärare gåva i år eftersom min dotter är i högstadiet och har många lärare som vi skulle vilja tacka för alla deras underbara lektioner och stöd i år. Detta är också en perfekt present för alla helgdagar, värdinnor, födelsedagar, tänka på yous och tack yous så låter komma igång...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en perfekt Presentation Box för en perfekt present (inklusive de saker som Martha Stewart glömt att berätta!)

Har du någonsin gjort något så häftigt för någon att du visste att du inte bara hålla den i ett vadderat kuvert och skickas ut till dem?jag vandrade från Breckenridge till Aspen med min sedan 14 månader gammal på min rygg i sena augusti för 2015. Jag...

DIY jul kartong present Box - papperskonst

DIY jul kartong present Box - papperskonstVälkommen till vår kanal serie där vi visar dig hur du använder papperskonst att göra några häftiga saker som du kan sälja dem, ge dem som en gåva och mer. Njut av:)Martha Stewart Crafts Scoring Board och kuv...

Alla hjärtans present Box

alla hjärtans dag är runt hörnet! Så är här en vacker låda att packa, med alla slags fina godsaker. Hembakade kakor, godis och handgjorda presenter. Rutan kan göras för andra saker, kan du göra det med våra med båge, jag har några jag hålla min hantv...

Papercraft hjärtans present Box

Ett kul litet projekt som kan vara färdiga i ungefär en timme. Jag hittade mönstret på freeprintable.com. De har flera andra gåva rutan mönster.Steg 1: Installera, hitta och skriva ut ditt mönster Jag behövde en glas styrelse för kapning på, en liten...

Laser graverad flöjter och lasered presentation box

jag ville göra en dusch gåva till min systerdotter. Jag bestämde mig för att jag ville göra en uppsättning av fyra graverade kampanj flöjter.På grund av cool "Z" stjälken, jag ville se till att justeringen var korrekt för design. Jag tänker inte...

Vin/sprit/presentation box, från gamla dreser

Detta är en mycket gammal byrå. Den har mycket tunn ek laminat på den. Handtaget var låda dra. Det kan användas på många olika sätt. Jag vet inte om dig, men jag tar ungefär 35-36 piller om dagen. Det kan vara ett piller box sprit box, hand pistol lå...

Explosion Box Mini Album

Explosion lådor göra söta lilla klippböcker och presenter för alla tillfällen.Steg 1: Leveranser jag använde:* 2 ark 12 x 12 vit Cardstock (för Box)* 1 ark 12 x 12 rosa Cardstock (för Box)* 1 ark 12 x 12 vit Cardstock (för lock)* Self självhäftande s...

DIY lätt ytterkartong: Hur man gör handgjorda papper Gift Box på 5 minuter!

Hej min kollega Instructable älskare! Denna gång jag ge för dig en vacker att titta på och lätt att göra DIY lätt papper Box idé som gör för en bedårandesteg för steg komplett handledning om hur man gör en handgjorda papper presentförpackning i 5 min...

LASER skär BOKTRYCK typ

Här är en snabbgenomgång av olika slag för alla som har tillgång till en laserskärare och vill skapa sin egen boktryck trä typ.Steg 1: Skär typ Först och främst inte gör vad jag gör varje gång jag gör typ som är laser skär dem tryckta sidan, med andr...

DIY Vintage inspirerade presentkartong

Jag är beroende av cardstock crafting dessa dagar. Jag har gjort kort mestadels. Men dessa gåva lådor vände ut riktigt bra och jag var så upphetsad att dela handledning. Det tar inte mycket tid eller kostar mycket att göra en och ser bra ut.Följ denn...

Halva ursprungliga presentkartong

en liten stund sedan, skickade jag denna presentförpackning till cerebrate min bästa vän som bara har ett barn.Jag hittade bara måla på en randome tom ruta gör det ser lite lite special.Sätt något unikt inne, wrap med papper, och överraska någon två...

Bärnsten Ring

Förra året när julen närmade sig, yttrade jag frasen jag är säker många av användarna av denna webbplats har framför mig:"Jag kommer att göra alla mina julklappar i år!"När det kom till min andra större, krävdes något speciellt. Jag beslöt att g...

Hand skål

här är en liten skål som jag gjort från samverkande lager av björkplywood. Jag utformade den med Poser, mixer och Autodesk 123D göra, sedan använde en laserskärare att just klippa alla 40 bitar.Bunken står på ungefär en fot i höjd och trots att mycke...

Heliga Hand Grenade av Antiochia kakan

som inte gillar den heliga Hand Grenade av Antiochia1 och vad bättre form än i en kaka? Men innan vi få baka låt oss säga tillsammans en läsning från boken rustningar:Sedan tog han upp på hög den heliga Hand Grenade Antiochia säger "välsigna detta, O...

Att göra guld & Silver Leaf choklad

detta instructable är lite sent för både Valentines och mors dag (för de makar som ger fina saker till sina fruar) men det är alltid bra att vara mycket beredda för följande år.På ett speciellt tillfälle, visst kan du gå till affären och köpa de posh...

Kid skjorta storleksrutan

Letar du efter en presentförpackning för dessa små babykläder? Eller kanske du bara behöver 1 låda och allt du kan hitta är 1/2 av en låda? Inga problem, bara två minuter kan du ta det udda present box botten och vända det till 1 halv storlek gift bo...

Julkort Display och Stow-Away

Det är vanligt att ha överblivna presentpapper efter semester, liksom ett överflöd av presentförpackning. Tunn-grade kartong av kläder lådor i synnerhet kan utföra precis som ek tag, och utan en mycket belagda, märkesvaror finish, kan de vara lika br...

Stämplat Valentine halsband

denna handgjorda halsband som säger allt! Enkel och lätt att anpassa. Idén kom från del forskning jag gjorde om hur bläck effekter lera. Uppenbarligen vissa, tryckfärger kan blöda eller pärla upp över tid. Jag ville göra något som var fet också efter...

Fancy Footwork projekt

Brukar måla med en pensel eller med våra händer är en sak, men måla med våra fötter är definitivt en annan. Du kanske tror det är en rörig uppgift, men i slutändan, det är en målning teknik som är rolig och lätt att göra! Prova detta fotavtryck pappe...