Cassete Tape arrangörhar du gamla cassete band fall liggande som du inte behöver? Då detta är ett roligt sätt att återanvända dem! Att införa... Cassete Tape arrangör! Det kan ordna du anteckningar, håll dina pengar, och jag är säker på att du kan lista ut mycket mer saker också!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape arrangör/hängare

någonsin känna så oorganiserade i din arbetsplats? Har du tejp sticker över platsen och du vet bara inte vad jag ska göra? Tja, gjorde jag. Sedan skapade jag Duct Tape organisatören, garanteras att lösa alla dina oorganiserade band behöver. Enkel att...

MP #14: Utomhus Paracord & Tape arrangör Mk.IV

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka jag delar med du en version av min favorit sätt att organisera paracord (och silvertejp) för utomhusbruk.När ute jag bär oftast en bra längd på paracord (eller liknande starka linje) samt lite silvertejp. Båd...

Duct Tape arrangören dokument

har du en tendens att förlora saker även när du hade dem bara en sekund innan? Kanske söka samma väskor/fickor flera gånger innan du hittar vad du söker (som var, naturligtvis, i första hand du tittat)? Detta drag kan vara särskilt frustrerande när d...

Duct Tape arrangör

Silvertejp en av de bästa uppfinningarna till någon maker, och en av de bästa verktygen i Macgyver lager, favorit till Mythbusters också eftersom de gjorde två episoder bara baserat på detta.Eftersom det är stort så jag brukar ha olika sorter, silver...

Jenffer a jay's and how to fix broken cassette tapes

hi it's me jenffer a jay here again.denna gång kommer jag visa dig hur man fixar du gamla trasiga kassettJag har fastställande band av alla tpys över 35 år nuOK för du fixar göra du band följa stepsssteg ett... Tvätta händernasteg två... hitta någons...

Skrot/Tiny Wall gjord av Cassete Tape lådor ('; '

Aldrig mer glömma dina möten.Dina små saker kan du få så lätt...Detta skrot-tiny Wall är gjord av gamla band lådor.Återvinna och njuta av denna vackra tanke.Så låt oss pumpa!Tack för betyget och rösta här Instructable!Steg 1: Vad du behöver: -Kassett...

Paracord och Duct Tape Keeper

Hämta inspiration från MP #14: utomhus Paracord & Tape arrangör Mk.IV av Lets_Prep_Together som beslutat att göra en till mig själv.Jag kunde inte hitta PVC skum ark någonstans (Alex var fick du din?)Så jag tänkte göra mig av hardboard. Det kallas oc...

Retro Cassette hacka

Detta är en Retro Cassette Tape hacka för en stor Retro penna och penna innehavaren "Cool, rätt på" Detta är hur det vi gör den.MATERIAL:1. limpistol.2. limstift3. fyra kassettband4. en 3 1/2" disk5. vara Cool!Steg 1: Plocka ut KASSETTERNA...

Solar Minty Boost Amp/batteri Booster

jag trodde detta skulle göra ett riktigt häftigt projekt eftersom det är en enhet som jag skulle och använder dagligen. var jag arbetar jag skränande verkligen lyssna på hörlurar men denna lilla amp booster är den perfekta lilla medieenheten att spel...

Besatt lilla Monster

Detta besatt lilla monster kommer skrämma dina trick eller treaters när det kommer till liv & talar till dem. Jag gömmer honom runt hörnet från några buskar redo att skrämma intet ont anande offer när man säger "Hej, vill spela" och skrattar...

Duct Tape skrivbord arrangören filen

Hur man gör en cool arrangören fil för ditt skrivbord som har alla dina bitar och bobs på ett ställe! Jättelätt att göra, och jag önskar jag hade några coola färger och mönster av silvertejp, men jag har bara grå och svart. Njut!Steg 1: Vad du behöve...

Återvunnet Duct Tape rulle arrangör

Så jag hade en massa vänster över duct tape rullar från tidigare projekt och det kändes som att kasta bort den tomma rullar skulle vara en enorm vänta. I stället samlat jag dem tills jag hade nog att göra projektet du ser här framför er i dag. Så jag...

Duct Tape Glitter skönhet arrangör ♥

Denna skönhet arrangör innehar:Makeup pallar, läppstift, nagellack, smink borstar, smycken, stift bobby, ponytails, foundation, solglasögon, pannband, armbandsur, och ringar och silvertejp håller den ihop allt! ♥♥Steg 1: materialSteg 2: Öppna din box...

Kartong & Duct Tape verktyg arrangör

detta är ett lätt och billigt att organisera dina verktyg med bara kartong och tejp, denna instruktion visar hur, bara upprepa för olika grupper av verktyg som behövs.Steg 1: Samla material Samla ditt material:1. kartong blad eller om du vill skära n...

Duct Tape kosmetiska arrangörer

Uggh! Din makeup är flyter runt din makeup låda! Hur kan du ordna det? Silvertejp! Detta är bara något jag inte kan förklara... du gör två ark med silvertejp och stickit tillsammans beroende på vad du organiserar... storlek till exempel om du organis...

Anka Tape Nintendo DS (Phat) och spel innehavaren

A Nintendo DS (Phat) innehavaren av Duck Tape. Det har också fyra spel! Jag blev inspirerad av att se många andra Duck Tape uppfinningar på internet och att vara alltför menar att punga ut för en DS hållare.För detta instructable, du behöver;En rulle...

Allrengöringsmedel arrangör

Har du behöva ordna ditt skrivbord men vill ha en bekväm plats att gömma dina pennor? Jag har alltid funnit mig själv gräva igenom lådor försöka komma ihåg vart jag sätta en viss penna, men med All-Purpose arrangören visas alla mina pennor där jag ka...

Upcycled fönster stomme halsduk arrangör

så har du ett gammalt fönster och du inte vet vad man ska göra med det, men du vill göra något listig? Bra vänner, jag har en lösning för dig - upcycled fönster stomme halsduk, väska och tillbehör display! Läs vidare om du vill gå från att ha en gamm...

Hår tillbehör arrangör

Har du haft svårt att hitta rätt färg bobby pin eller favorit hästsvans innehavaren som verkar ha smugit utanför kanten av jorden? Om så är fallet, är det dags för en ny organisation metod. Brukade jag hålla min stift bobby löst i en låda, men jag ha...