Castle Crashers Partymin systersons nuvarande favorit är PS3 spelet Castle Crashers. Han älskar det och resten av familjen börjar fastna också.

När jag frågade först min brorson vilken typ av parti han ville för sin födelsedag, hoppades jag att han skulle säga något lätt. Men han sa direkt "Castle Crashers!" Så efter lite online forskning och spelar själva spelet, jag tänkte att jag kunde göra något roligt för honom. Jag hade alltid velat göra en piñata, så detta visade sig vara min dröm!

Men vad är Castle Crashers, säger ni?? Det är en awesome beroendeframkallande spel där du spelar en riddare som slåss den ultimata onda trollkarlen och rädda prinsessan.

Jag ska visa dig hur du gör din egen onda guiden piñata, Castle Crasher knight masker och affisch banners i temat för Castle Crashers.

Och om inte du är ett stort fan av spelet, kan du enkelt anpassa piñata till något annat ditt barn gillar. Jag hoppas denna tutorial är bra för dig som har huvudvärk av att planera ett barnkalas.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Festival Stage - Castle of Love

Stora scenen Dance festival slottet av kärlek.Castle väggen med vindbrygga är gjorda av frigolit isolering.Måtten är: 22 meter bred och 10 meter hög.Steg 1: Material som behövs -frigolit / isolering skum plåtar-järn rutnät-tyraps-layher-färgSteg 2: T...

CUPCAKES IN A FAIRY CASTLE

Jag hoppas att detta projekt kan hjälpa dig att göra enkla cupcakes något speciellt. Mini cupcakes är djävulen mat kakor.CASTLE CUPCAKE STATIVETCastle cupcake stativet är ca 3 fot lång. Det är ganska betydande och dramatiska. Det kan hålla regelbundn...

A Mad Tea-Party

detta år jag klädd som Alice från Alice i Underlandet (den ursprungliga 1951 Disney tecknad versionen). Jag älskar Halloween. Inte för godis eller galna fester, men eftersom det är den perfekta ursäkten för den lilla flickan inom mig att klä sig i en...

DIY Party brud Pin

Lär dig hur man gör en liten party hatt. Sedan steg gör en söt liten DIY Party brud Pin i bara några enkla i denna delen av gör det, med Madge! Vi gör det lätt att göra det fantastiska!Steg 1: Titta på videon!Steg 2: Du behöver:Du behöver:Tiny chickL...

Den perfekta Party tröjan

Detta är den perfekta parti skjortan. Iklädd en smoking rock eller mäns jacka det ser ut som om du bär en vanlig vit skjorta... bara du vet att du är en superhjälte eller ultimate party killen under din jacka. När du tar vet din jacka av alla!Jag gjo...

Söta Party väska

skär Party väskaSteg 1: material Origami papper/skrot remsorSjälvhäftande och tyg limLinjalenPennaPappersknivSaxDesign skärande saxHålslagHål guardFärgstarka satin bandSteg 2: Färgglada pappersremsor Ta olika färgglada origami papper skrot remsor av...

DIY: Tur VHS & kassetter till Party dekorationer

lära sig hur till upcycle din gamla tillbaka till framtiden VHS och Paula Abdul kassett band i pom pom part inredning! Ja, det stämmer. Är chansen att du har fått ett gäng gömmer sig på baksidan av din garderob med ingenstans att gå så låt oss sätta...

Vuxen ZOMBIE Party!

Ett par år sedan, jag kastade min man en överraskningsfest zombie. Jag sa till honom att jag bara med honom över på middag på hans födelsedag, men han väntade mig inte att ha mig öppna dörren, täckt av blod. Han trodde fortfarande något var konstigt,...

Babyfeet limpa Halloween Party Main maträtt

Här är receptet på en perfekt Halloween party huvudrätt måltid! BABY FEETLOAF! Superenkel att göra. Använd din favorit köttfärslimpa recept eller nedladdning, utskrift och använder min beprövade. Några strategiskt placerade skivor av lök, grönsaker o...

Färgad Sand hitta och söka Party burkar

Ett litet spel att göra för ett barn spela party med grundläggande basmaterial!Leveranser:Små burkar (dessa är barnmat)½ lb ACTÍVA färgad sand väskor i olika färgerSmå objekt att söka efter: ett gem, tackel, kärnaav majs, en pärla, penny, gummiband f...

Blue Castle

När jag läste om garn tävlingen, var den bild som kom att tänka på ett slott. Det första jag gjorde är att samla ihop en hög med material som eventuellt skulle kunna användas för byggnad. Har ingen klar uppfattning hur detta alla kommer att komma sam...

Adresserbara LED Party väska

ganska ofta, jag befinner mig på utställningar, fester och festivaler med ett behov av att bära med sig några några måste ha objekt, till exempel min plånbok, nycklar, telefon och sådant. Naturligtvis, kul kostym part kläder aldrig har fickor, så det...

Bambu spett Party/trädgård lampa

spett lampa är något jag hade i åtanke från ett tag och äntligen har jag gjort det. Detta projekt är mycket billig - ca 3$ och det är mycket trevligt för dess kostnad. Detta är en perfekt trädgård dekoration och med några färgglada lampor är det perf...

Castle Clash hacka IOS Android och iPhone 2014 Online uppdaterad

Hur man gratis hacka slottet Clash hacka IOS Android och iPhone 2014 Online uppdateradSteg 1: Castle konflikt hacka gratis nedladdning för mobila enheterCastle konflikt hacka gratis nedladdning för mobila enheter. Castle konflikt hacka gratis nedladd...

Magic halm Knut - Party Trick

Detta är hur man gör en magic halm knut...I denna video Magic halm Knut - Party Trick Visa jag dig hur du kan göra otroliga magiska halm Knut att imponera på dina vänner och familjemedlemmar.Det är helt fantastiskt hur enkelt och snabbt det är att lä...

Party klänning (kändis stil) utan sömnad.

Obs: Kanske mina bilder inte ser bra eftersom jag har ingen kamera jag använder min Nokia E5. Men ni kan förstå min idé är nog för me.whenever jag får min nya kamera som jag kommer att lägga bra bilder det är mitt löfte. :)Egentligen är jag en modede...

Block Party Blowout

Anil har hjälpt ordna hans block party i 15 år, men det har pågått i mer än 20. "Vi tror vi är det äldsta sammanhängande block party tillståndet i Chicago," säger han. Vad är hans motivation? "Det är ett sätt att få träffa människor som du...

Bachelor Party boll och kedja

I somras blev jag ombedd av en vän till mig (och andra instructra-builder) för att i sin bröllopsfest. Detta innebär ju att jag skulle gå på svensexan. Från att få gå, jag varnade honom att han bör förvänta sig en överraskning. Jag presentera dig, si...

Brudkläder dusch Tea Party

Steg 1: inbjudningar För inbjudningar vi köpte tomt invititations från dollar store (Ja, detta var en fest med en budget) och vi använde några tepåsar som vi hade redan i huset. Jag sydde filt hjärtan på taggarna som en söt liten touch.Steg 2: Bordsd...