CCFL monitor till LED!



Hej! Detta är min första instructable! Du kan säga min HELLO WORLD inctructable vara så trevligt jag ska göra mitt bästa för att visa dig mitt arbete.

Mitt största problem var min bildskärm som jag använder för min bänk (dator reparation bänk). Det var en gammal en och cirka 10 år gammal, Philips 170c modell.

Problemet med skärmen var lätt att förstå. Min rygg ligth går bort efter 3 SEK och det är därför en av "förrätter" för CCFL lampan misslyckas.

Innan fortsätta läsningen måste jag varna dig att CCFL skärmar är mycket NUVARNADE!!! HÖGSPÄNNING krets!

Så om du är bara en hobbist, ta en stor omsorg! Inte koppla touch kondensatorer och aldrig exponera det HV med styrelsen om du inte ur för minst 5 minuter!

jag ta nr ansvar Om du blir CHOCKAD eller DÖDAD ... så snälla titta ut för att inte skada dig själv. :-)

Först av allt.. ta isär din bildskärm och ta bort panelen TFT... Ta stora bekymmer eftersom det är mycket bräcklig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LCD-TV-bakgrundsbelysning reparation från CCFL till LED

Vid läsning och surfar instructables om Arduinio CNC och relaterade ämnen, kom jag över med en instructables som fångade min uppmärksamhet. Detta ersätter den "LED bakgrundsbelysning för en LCD bildskärm eller TV" med LED Strip. Jag har en gamma...

Projektor lampa konvertering till LED

fick jag en projektor från en vän December 2010. Det är en kraftig D100U från 1997. Det hade inte den ursprungliga glödlampan, men allt annat fungerade bra. Jag gjorde lite efterforskningar på nätet för att se om jag kunde få en lampa för det och fic...

Lägg till LED varselljus på Scion XB

Jag äger en 2010 Scion XB. Dessa bilar har plasttäckning över potentiella intag områdena på främre stötfångare. Den nya modellen XBs har dagtid köra belysning (DRN) fabriken installerat i utrymmet för de falska intag. Jag ville lägga till detta till...

Lägg till leds till din dator Fans

gillar de fans med ljus i dem? Idag ska jag visa dig hur enkelt det är att lägga till LED-belysning till dina fans. Detta kommer att vara kort eftersom det är ett riktigt enkelt projekt. Ta en titt på din fan. Du kan bli förvånad över att finna att d...

Lägga till led ögon i din packman gost

jag gjorde det på Techshop! www.Techshop.ws på Shopbot CNC router. Alla gjorde en i klassen SBU. Men jag sätter LED ögon i min. Här är hur.Steg 1: leveranser1. gost (min var tillverkade av MDF)2. LED julbelysningen3. platta litiumbatteri4. högtalarka...

Lägg till LED på din borrmaskin

Installationen är mycket enkel med få komponenter:-R470-R100-Zener diod 5.1V-Kondensator 470µf 10V-Vit LED-Pcb prototyper-Tråd-KrympslangSteg 1: Löda komponenterna på pcb och innan till krympt Krymplang, göra ett test med batteriet.Kondensatorn låt h...

Lysrör till LED konvertering: Stealth före & efter

En hacka bör inte kräva någon tanke när det väl är på plats, det ska vara enkelt. Detta är en sann hacka, eftersom inget verkar ändra, men "under huven" det finns en stor skillnad. Med detta instructable, den efter verkar vara samma som den tidi...

Konvertera skador lampa till LED lampa

Du kan konvertera din skada lampa till LED-lampa som video visarSteg 1:Thancks...

Uppgradera din switch till LED

lyser upp din switch med LED!Byta glödlampa inuti med LED och använda den med 3V kretsar!Det finns också gott om fördelarna med att använda LED i växeln.Gå och kolla första steget!Steg 1: Delar måste du konvertera din switch och varför du vill göra d...

Konvertera en bordslampa till LED för billigt!

Hur vill du konvertera en bordslampa LED funktion mycket enkelt och billigt? Tja, är just nu efter jul och du kan köpa delarna av vita LED-lampor för nästan ingenting. Det är en enkel operation att konvertera över till LED operation. Fördelarna är my...

Arduino ATTiny85 spänning Monitor RGB LED

Denna lilla enhet när konstruerade ritar om 2,5 mA från batteriet är ansluten över så för båtar, bilar, etc. Det kan lämnas på hela tiden.Det ger batteriets spänning som en färg i en RGB-LED.Mycket låg spänning-blinkande röda Under 11.5VLåg spänning-...

Hur konvertera helljus DRL till LED-lampor

Många biltillverkare som Acura/Honda, Lexus/Toyota/Scion, Dodge/Chrysler, Mazda och Subaru väljer att använda funktionen hög beam som varselljus, vilket innebär att samma helljus lampan lyser svagt under dagen eftersom det bara tar emot om en 6-9V in...

Konvertera en Halogen fixtur till LED del 1 v.2

konvertera din energi förbrukar/kort lampa liv halogen- och glödlampor fixturer till LED-teknik. Denna video är en värdefull guide för alla som funderar på växeln halvledar-belysning, om montering en LED ersättning från komponenter eller installera e...

Konvertera en Halogen fixtur till LED del 2 v.2

konvertera din energi förbrukar/kort lampa liv halogen- och glödlampor fixturer till LED-teknik. Denna video är en värdefull guide för alla som funderar på växeln halvledar-belysning, om montering en LED ersättning från komponenter eller installera e...

Vanlig glödlampa till LED eftermontering på de billiga.

När man jämför leds till vanliga glödlampor, i slutändan du öka glödlampa hållbarhet/livslängd och effektivitetstimmar för användning av batterier med en liten uppoffring av lumen utgång, spektrum fokus. Jag tror du kan något ändra inriktning och spe...

Förvandla din 12V DC eller 85-265V AC fluorescerande ljus till LED - del 2 (utseende)

detta är del 2 av mina instruktioner för att ta en fluorescerande armatur, konverteras till LED och att göra det mer tilltalande. I Del1 gick jag över de inre detaljerna för installera lysdioderna och att få dem hugat upp. I denna del går jag över at...

Förvandla orkanen lampor till LED-lampor

Jag använde gamla spotlight fixturer för att förvandla paraffin lampor till LED-lampor. Dessa LED-lampor använder endast 4W av makt, vilket innebär att de kommer att inte bara minska din månatliga elförbrukning och minska din klimatpåverkan, men de ä...

Konvertera gamla dynamo strålkastare till LED cykel ljus

Konvertera gamla dynamo strålkastare till cykel lysdiodGöra en miljö vänliga ynamo drivs cykel LED-ljus jag har en spolit billigt dynamo ljus. Jag ändra min befintliga cykel ljus för denna led ljusDu behöver:gamla strålkastare för cykelen L-form bild...

Hur konvertera BMW 3 serien Sedan Halogen strålkastare lager Angel Eyes till LED

Om du har grundläggande trim av 2009-2001 BMW E90 3-serie sedan, du förmodligen hatar ditt lager tråkig och gulaktig angel ögon mycket. Inte bara hatar du det, men du också inte kan göra något åt det eftersom det finns ingen sådan produkt på marknade...