Cedar chicken coop condoFor years I read and watched as my neighbors built coops. Att vara en lång person, trodde jag hur hemskt det skulle vara att rengöra och interagera med fåglar på så små och trånga. Efter ca 20 andra coops runt i grannskapet och därefter besökte skissat jag upp denna coop.

Det tog längre tid än väntat att bygga och kostar mer än vi planerat. Men enligt våra county inspektör, är det trevligaste coop de någonsin sett. De tog även en bild.

Coop har electricy med ljus och värme lampor på timers som en gammaldags veranda ljus för framsidan. Vi hade en webbkamera, men med all trafik, det gjorde våra Internetanslutning hemskt, så vi tog det. Åh, och ja, har coop cat-5 kabel. Den bästa delen av denna coop är att våra kycklingar älskar att lägga ägg. Och vi får minst ett ägg om dagen från var och en av flickorna.

Relaterade Ämnen

Bygga en Chicken Coop

Hej och välkomna alla!Mitt namn är Chris, jag är bonde och idag vill jag visa dig hur jag bygger min nyaste hönshuset! Jag är ganska säker på att en massa människor som har kycklingar vill bygga sin egen hönshuset! Det är inte svårt att bygga sin ege...

Chicken Coop

Detta är hönshuset gjorde vi förra sommaren att hysa våra fyra kycklingar. Kycklingarna är luna, stella, ruby och peachy. Taket är tillverkad couragated stål och ramen är täckt med armeringsnät, i stället för hönsnät. dessa, tillsammans med fjäderbel...

Chicken Coop From Scratch

Jag gjorde denna coop för sex kycklingar. Den har två tillhåll inuti, och fem Holkar. (En av mina höns är en tupp.) Jag gjorde en vatten vakt för locket till Holk med hjälp av några ångspärr och fogtätning.Måtten är 7' 3 "x 4' 8,5". Taket har en...

MY $120 "Lollipop" Chicken Coop

Så är här våra hönshuset. Allt detta härrörde från en vit kyckling som dök upp på vår dörr steg en dag. Inget skämt, en dag var en stor vit kyckling på vår ytterdörr. Lustigt nog min hustru, som växte upp i New Mexico omgiven av husdjur, hade bara nä...

Chicken coop/cage/run

Vi beslutade att hålla höns, för deras ägg, gödsel och som husdjur.Jag tittade på några mönster och ungefär baserat formen och färgen på vår bungalow (i Australien, som innebär att ett fristående rum ut i trädgården, inte en enda våningar hus).Jag vi...

Bygga en Chicken Coop i Filippinerna

när Myra sa, "Jag skulle vilja ha några höns," Jag visste att jag var i för en åktur. Hon inte gör något litet jag undrar fortfarande om några var 10or 100 när träet kom. Detta är ett roligt set videoklipp om Myras projektet att bygga en hönshus...

Kyckling Coop från en lekstuga

om du inte har den samma exakta swingset som vi gjorde, detta Instructable kommer bara ge dig en idé om vad jag gjorde att omvandla min lekstuga till en coop. Självklart ska du inte sluta med samma slutprodukten som mig, men förhoppningsvis några av...

Automatisk Kyckling Coop dörren

Jag ville världen utanför en liten dörr att öppna automatiskt (via Arduino - morgon/natt). Göra detta skulle befria oss från oroande om kycklingarna var säkra på natten och för att kunna lämna huset när vi ville) denna dörr kommer att placeras på sid...

Hemlagad kyckling coop

nu jag inte var planerar att göra en instructable om detta vid tiden för byggnad, så några steg kanske saknas, men du kommer att få den allmänna idén. i grunden är detta min hemlagade hönshuset. Jag har ingen trä fungerande färdigheter och grundlägga...

Kyckling Coop - fyra säsonger Kyckling Coop idéer

Hur man bygger en hönshuset för att höja kycklingar under fyra säsonger?Idéer, bygga guider, en detaljerade instruktioner.Läs mer: All-kryddar kyckling coopSteg 1: Bygga en utomhus höna coop med holkarFör sommar säsongen en hönshuset med hönsgård.Läs...

Apocalypse trädgård/bakgård försköning

vi ville försöka bli mer självförsörjande (du vet, om det finns en apokalyps!), så vi förvandlas vår bakgård till en trädgård, vi köpte flera fruktträd till att börja med byggt två fyrkantiga planteringskärl lådor, tre rektangel lådor med en grön gar...

Backyard hönshuset

jag gjorde denna lilla kyckling lada för några år sedan att hysa 3-5 värphöns på min bakgård. Jag är i stan och hade att utforma en "ganska" en att hålla folk från att ha en kyckling kupp (ha ha). Den här var inspirerad av vissa Kansas lador jag...

Automatiserad hönshuset

Detta kommer att guida dig genom grunderna i automatisera en hönshuset. Jag lämnar in några av detaljerna dörr design och utväxling, förutsatt att alla coop kommer vara lite annorlunda. Detta kommer att omfatta sensorer och Raspberry Pi fronten. Du b...

Skicka ett mejl från en Intel Edison (med nodemailer)

Detta projekt visar en metod för att skicka e-post från en dator med Intel Edison IOT genom att trycka på en knapp ansluten till Edison. Medan detta inte kanske verkar särskilt intressanta eller användbara, kan man tänka sig med denna metod som en de...

Turn bunk bed steps into a work bench

This is my first Instructable so bare with me.Jag stirrade detta projekt när jag inte kunde lista ut vad man ska göra med dessa steg för våningssängar som jag fick gratis från stadens lokala uthyrning.Jag var ute efter pallar att bygga en chicken coo...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

DIY Cedar fiske lura

detta drag kan göras i under en timme (inte räkna tavlan processen) och för om priset på en bit av cedar tändved. Varning: knivar och Drillborrpressar ska inte tas lättvindigt. De kan vara farliga.Steg 1: ceder Få din tändved.Steg 2: dra Dra konturer...

Baby Sheldon Cooper kostym

jag började Rita "Flash" logotypen på en vanlig vit tshirt (jag använde en burk lock som en stencil), målning av lightning bolt gul och sedan klippa ut. Jag limmade det på en vanlig röd onesie och voila, en billig blixt tshirt för ett barn (i st...

Caterpillar Condo och metamorfos Hut

Några av mina vänner och jag planterade milkweed tidigare i år som en del av ansträngningarna för att återställa livsmiljöer och avel ställen till Monarch butterfly. Mina växter tog inte så mycket som jag hade hoppats, men min väns växter blomstrade...