Cheapo formsprutning med GluegunKära Moderator, de flesta av bilderna jag lagt upp inte visas och på något sätt har deras filnamnet ändras till "blob". Jag har försökt spara bilder i olika format och redigera dem men inget tycks hjälpa. Vänligen meddela. ***

Frågan: behöver anpassade formad täcker för vissa pluggar.
Lösningen: varmt lim anpassade gjuten för att passa på plats.

Det är en bit janky, särskilt första gången, men detta verkar vara en tjusig lösning med praktiken. Det är naturligtvis inte bra för varma miljöer eller super starka men det är ack så lätt, och det är bra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Plast formsprutning med matkassar

jag hatade att se alla dessa perfekt bra plastpåsar gå till spillo, så jag bestämde att jag skulle lista ut ett sätt att återanvända dem. I detta instructable jag ska visa dig hur du använder gamla väskor mögel plast-delar.Steg 1: Samla material Allt...

Hem plast formsprutning med en epoxi mögel.

jag gjorde en epoxi formen av ett befintligt plast objekt. Sedan kunde jag göra kopior av objektet med hjälp av ett hem plast formspruta.Denna process bör fungera för många olika typer av artiklar eller modeller. Observera att det ursprungliga objekt...

Komplett DIY Raspberry Pi väderstation med programvara

Tillbaka i slutet av februari såg jag det här inlägget på webbplatsen Raspberry Pi.http://www.raspberrypi.org/School-Weather-station-...De hade skapat Raspberry Pi väderstationer för skolor. Jag ville helt en! Men på den tiden (och jag tror fortfaran...

Experimentera med små delar på skrivaren 3D

Detta är en "levande INSTRUCTABLE" om en ny upptäckt.DET KOMMER ATT VÄXA, MOGNA OCH FÖRBÄTTRA DRAMATISKT ÖVER TIDEN. SOM ERFARENHET OCH KUNSKAP ÄR FÅTT, SKA JAG UPPDATERA MINA SLUTSATSER HÄR FÖRST, SOM GER ETT BEKVÄMT SÄTT FÖR DEM SOM ÄR INTRESS...

Guitar Hero: World Tour Drum reparation

vissa problem har noterats med GH:World Tour trummor. Detta instructable syftar till att reparera dessa frågor samtidigt som sund Tömning din garanti. Om huvudet röd trumfisk är icke-funktionella, eller kanske din orange cymbal eller verkligen proble...

Hur man gör super lätt dubbade armband (inga sew och mycket billig)

denna idé kom till mig sedan mycket lång tid. När jag var i årskurs 7, hade jag denna besatthet armband. Jag gjorde denna mycket punk stil en ur en gammal bälte och rester av facbic. Nyligen återupptäckte jag glädjen i DIY punk saker.Här är hur jag g...

Makro fotografering Robot för omkring $15

Detta Instructable visar dig hur man bygger en robot som hjälper dig att skapa fantastiska makrobilder med din DSLR-kamera. Det kommer inte endast att skapa vackra statiska bilder som de som visas ovan, men det kan även snurra i ämnet för att få en f...

Perfekt rökt Buffalo Wings

Buffalo Wings är en fantastisk behandling, rökt kött är ännu bättre, i somras beslöt jag att kombinera dem för den 4: e och våra veckovisa gathering: "Kött & stor: A köttätande Carnival" där jag eld upp rökaren, gas grillen och kolgrillen fö...

Limma behållare

en "Pensel i locket" typ lim behållare fungerar mycket bra med lim receptet jag har postat.En "penseln jag medaljong" behallare tills tills klistret Jaggan gett receptet paSteg 1: Få dina leveranser tillsammans En ren Tom glass behålla...

Formarna direkt från en 3d-skrivare till en injektion vittra

i detta Instructable jag kommer att dokumentera processen för ett experiment som jag har arbetat på test ganska lågt tryck formsprutning med 3d tryckta formar.Du bör kunna hitta allt du behöver för detta projekt om runt ditt hus:-En idé och möjlighet...

'Ljud graffiti'

detta är en enkel elektronisk gadget kan du bygga själv med hjälp av gamla elektronik och billiga kit. Ansluta komponenterna, skydda dem med polyuretanskum och installera dem på gatan. Spela in ett meddelande och låta andra spela in egna meddelanden....

Everlamp lampa Base - CNC mögel tillverkning

detta Instructable fokuserar på att tillverka en form för den Everlamp - en mycket anpassningsbar, miljövänlig lampa för att hålla en livstid. Gillar det på Facebook för att få uppdateringar på när går det för försäljning.Everlamp är inte bara en öpp...

Nu kan du göra gravyr på läder med 2.1W och 3.5W uthållighet L-Cheapo!

Nu kan du göra gravyr på läder med 2.1W och 3.5W uthållighet L-Cheapo!Lätt, bekväm, praktisk!Du kan gravera nästan på alla material såsom trä, plywood, acrilic, plast.Endurances lasrar kan inte gravera bara skära upp till 0,2 tum av trä och plywood.L...

Flexy Rack (med MDF färgning tips)

jag tittar på att köpa ett rack för ett nytt ljud system jag sätter ihop för mitt hemmakontor, men kostnaden för "audiophile" rack gjorde mig kvävas. Jag var ute efter en snygg, anständig rack utan att bryta banken, och beslutade att bygga en. M...

Bygga en Smartphone projektor med en skokartong

Visste du att du kan omvandla en gammal skokartong och vissa kontorsmaterial till en Smartphone projektor? Ja kan du! Det är en rolig, enkel och lätt fysik experiment som du kan göra hemma. Lära sig och observera hur ljuset.Projektet har varit runt p...

Cheapo PIR

intro:Vill du göra något med rörliga människor? (Aktivera en video eller ett roterande bord i en fönsterbräda, larm när inbrottstjuven besöker ditt hus...)Officiella PIR-sensorn för dyrt? (cirka 10 euro)Har du en butik som åtgärder i närheten?Få en P...

Betong räknare med min råd för att bygga din egen spara pengar & gör det för under $30

Jag går överallt jag ser nice glänsande Visa plattor... Men det behöver inte vara! Jag ville ha en mattare, mörkare platta som inte konkurrera om att vara stjärnan i mitt kök, eftersom jag redan har tillräckligt skinande rostfritt stjäla apparater (s...

Slug-a-pult, hur bli av med de där irriterande slemmiga sniglar (roligt sätt).

Först, jag vet, det är faktiskt en slug-canon. Men slug en pult låter mycket coolare.Slug, varje trädgård ägare värsta mardröm. (Jag vet, sniglar är lite av en pest, men jag skulle vilja fokusera på skogssnigel idag).Det finns många sätt att bekämpa...

Bad Anslut fix med Sugru

Nyligen kom kedjan koppla kontakten till min badkar av, dra rakt igenom gummit på kontakten så enkel re fastsättning var inte ett alternativ.Jag skapade denna korrigering med hjälp av en mini pack Sugru, ursprungliga gummi pluggen från badkaret, och...