Chibi länk plyschEnkla Chibi plysch handledning.

Jag hittade mönstret för grundläggande konturen på DeviantArt - se hur jag anpassade den för att göra en söt länk nedan!

Mall:- http://melzyv.deviantart.com/art/Chibi-Plush-Patt...

_______________________________________________________

Facebook Page:- https://www.facebook.com/sabstacreations

Instructables:-

Twitter:- https://twitter.com/sab4555

Google +:- https://plus.google.com/+SabrinaCavallaro/posts

DeviantArt:- http://sab455.deviantart.com/

eBay (om/när jag väljer att börja sälja!):- http://www.ebay.com/usr/sabborg

YouTube-kanal:- https://www.youtube.com/user/italianbellezza09/

Se Steg
Relaterade Ämnen

1-UP svamp pincushion/plysch

detta är min första gången att göra en instructable så snälla ha tålamod med mig om inte jag är tillräckligt genomgripande i mina förklaringar.När jag arbetade på en klänning för min svägerska bestämde jag mig för jag var trött på att nå in i min PIN...

DIY Creeper plysch

Hej killar, detta är Bob min lilla creeper plysch. Du kan lära dig att göra honom i denna video.Mönster:HUVUD: 6 kvadrerar mäter 4 x 4cmKROPP: 2 rektanglar mäter 4cm med 6cm2 rektanglar mäter 6cm 2 cm2 rektanglar mäter 4cm 2 cmBen: 16 rektanglar mäte...

DIY Panda Sleeper stövlar med plysch

jag gjorde detta panda sleeper stövlar för min väns födelsedag med en matchande panda plysch. Det var ganska svårt att leta efter en present för henne eftersom hon äger i princip allt redan. Och jag kan inte få henne en pojkvän, så jag gjorde henne e...

Kände mig glass fruktglass plysch

detta Instructable är att visa dig hur man gör en bedårande glass plysch från filt (komplett med glass skopor, sirap toppning, vispad grädde och ett körsbär, jordgubbar och cookie pinnar).Observera att denna typ av plysch inte bör ges till små barn s...

Kände mig Pizza plysch

i detta instructable du wil lära dig hur man gör en pizza plysch från filt och bomull.Snälla, inte lämna denna plysch till små barn, eftersom små delar kan dras och de kan vara farliga.Steg 1: leveranser -Blandade färger av filt.-Sax.-Nålar.-Kartong....

Hur man gör en tjurig katt plysch

hela dagen igår, försökte jag göra den tjurig katten. Det är inte perfekt, och det finns saker jag skulle göra annorlunda om jag skulle göra det igen, men jag tror jag gjorde ett okej jobb på att göra kändis katten till en plysch katt. Det tog ett ta...

Göra en Sir Finley Mrrgglton plysch från Hearthstone

Min man är oerhört svårt att köpa för, som han aldrig vill något. Det är vår lilla familj skämt. Men denna jul, han gjorde ett skämt förslag som han spelade stenhäll, och loving den nya ligan av upptäcktsresande expansionen. När Sir Finley Mrrgglton...

E-Z: Kirby's Epic garn plysch

Oh My God, jag är så så glad om detta spel! När jag hörde att Nintendo var slutligen kommer för att släppa en ny Kirby spel för Wii tillbaka i 2007, var jag överlycklig! Kirby serien är några av mina absoluta favorit utgåvor från Nintendo och hans pl...

Göra en Bob-omb plysch - Super Mario Bros

Mönster finns härhttp://thatsps.com/blog/How-to-make-a-plush-Bob-ombMaterialEn symaskinSvart, gult och vitt tyg. Desto suddigare bild desto bättreEn påse med PolyfillMönstretVissa skärande redskapSvart vitt och gult trådTyg pennor eller pennorSömnad...

En söt DIY Uggla plysch leksak-lätt

så Hej idag jag gör en uggla plysch leksak som är DIY och riktigt söt lim behövs för detta är också limning är också en huvudsaklig del det inte bara sySteg 1: Vad behöver vi Behöver vi ett kit som heter sy söta fyllda Uggla kit jag köpte min från Jo...

Äventyr tid knölig utrymme prinsessan plysch

Åh min Glob! Hur mycket är klockan? Knölig utrymme prinsessan plysch att göra tid!Steg 1: Skapa mönstret Förnödenheter som behövs:Verktyg:DatorSkrivareSax / papper TrimmerMaterial:TejpFör att skapa mönstret började jag söka efter vissa bilder av LSP....

Kirby's Epic garn plysch II

Hej Instructabrarians!Dagens 17 oktober, en mycket spännande dag som jag har sett fram emot i flera månader nu ända sedan det tillkännagavs i juli 2010. Det är rätt, idag är den nordamerikanska releasedatumet för Nintendo Wii: s nyaste spel Kirby's E...

Plysch Super Mario Block med ljud

detta naturlig storlek Super Mario frågetecken block spelar slumpmässiga Mario ljud när du träffar den längst ner. Den stegvisa Instructable förklarar hur du kan göra en själv. Design och utveckling av Piem Wirtz och Simon de Bakker.Plysch Mario ljud...

DIY Nigiri Sushi plysch

I denna tutorial kommer jag att visa dig hur du gör din egen nigiri sushi plysch!Det är mycket enkel och snabb att göra och kan användas på många olika sätt. Du kan göra en själv och mycket mer för dina vänner och familj.Låt oss komma igång!Steg 1: M...

Plysch Thwomp med ljud

Gör en plysch thwomp som grymtar när du släpper honom!Steg 1: leveranserLeveranserFyllning för kuddeGrå filt (2 delar)Svart filt (1 st)Vit filt (1 st)Mjuk grå material, 1/2 gården (jag använde microfleece, kan använda något material du vill dock)Digi...

Göra en egen plysch med ditt barns röst

I detta Instructable ska du registrera ditt barns röst och göra en personlig plysch leksak! Barn älskar absolut höra sin egen röst kommer från leksaker. I det här exemplet jag ska vara min dotters röstinspelning och att lägga till hennes fyllda unico...

Miss La Sen i klänning kände plysch leksak

Att göra en Miss La Sen i klänning kände plysch leksak är inte svårt.Steg 1: Ladda ner detta mönster för främre kroppen. Skriva ut i A3-papper.Steg 2: Hämta detta mönster för tillbaka kroppen. Skriva ut i A3-papper.Steg 3: Hämta detta mönster för klä...

Plysch ballong djur

alla älskar ballong djur, men så småningom de tömmas och roligt är över. Gör din egen plysch ballong djur, och partiet har aldrig till slut!Upcycle ett par barnens tights till roliga nya leksaker, som gör en mycket söt gåva. Ingen sömnad färdigheter...

Hur man gör en Mario power star plysch

Hej igen! Detta är en guide om hur man gör en plysch power star från Mario. Jag har lagt till en liten ficka på baksidan men du behöver inte. Den största stjärnan är gjord av polar fleece (guld/ljust gul) men ögonen är kände (svartvit). Det är i prin...