Chick-fil-esque Fried ChickenDisclaimer: Jag är inte arg ex-anställd. Jag gör det inte nu heller har jag någonsin haft någon anknytning till Chick-fil-a. Detta är helt enkelt ett recept som smakar nästan exakt som Chick-fil-a kyckling. Så utan vidare...

Detta recept kan användas för att göra kyckling nuggets eller kyckling smörgåsar. Bilderna jag postade är för nuggets, men stegen är samma för båda. Mängden panering här räcker ca 4 kyckling smörgåsar eller 2 kycklingbröst värde av nuggets.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Chick-Fil-A banan Pudding Milkshake: En Haiku

otäck politikfläcker alla deras läckra mat;Inga fler Chick-Fil-A.Banan puddingså sublim är dessa milkshake...Kan inte gå utan.Söt och så komplexaDet visar sig att förfalskning äregentligen ganska lätt.Steg 1: ingredienser Att upprepa detta,behöver du...

Gluten fri Chicken Nuggets friterade

dessa gluten fri chicken nuggets är fantastiska och smaka som godis! De är ärligt bättre än någon annan kyckling nugget jag någonsin haft... med eller med ut gluten.Ingredienser:1/3 kopp sockerfri fint riven kokos (inte kokos mjöl)1/3 cup socker1/3 k...

Panorera Fried Chicken

Pan Fried Chicken är gjord med marinad av vinäger, olivolja, farinsocker och sojasås. Det är en bra maträtt att prova i sommar. Försök detta enkla recept, jag är säker på att du kommer att gilla det.Steg 1: ingredienser2 lb kycklingMarinad:1 dl olivo...

Chick Fil A hund kostym

Jersey Belle, min Bostonterrier, är uppkallad efter en ko, på grund av sin färg. :) Så jag tänkte att vore det lämpligt att slutligen klä henne som en! Plus älskar hon kyckling, så det måste vara ödet.Steg 1: behöver Rosa tyg för juver.Khaki tyg för...

Lätt Crispy Fried Chicken

allvarligt den bästa, enklaste, crispiest stekta kyckling receptet jag någonsin stött, denna metod för pan-frying kyckling kommer inte att svika. Detta är min gå-till recept på saftiga stekt kyckling varje gång jag vill imponera på en folkmassa, elle...

Asiatiska Fried Chicken Wings (mejeri och ägg gratis)

bästa vingar du någonsin kommer att göra. Fällt. Människor har bad mig att göra en vinge shop. Jag hade snarare att alla bara göra sina egna vingar.Serverar 8 till 10Ingredienser6-7 lbs vingar, separeras i drummettes och vingar (tips reserverade för...

Asiatiska Fried Chicken Wings

serverar 8 till 10Läckra krispiga och perfekt för din nästa fest. Har våtservetter för FINGRARNA händig!Steg 1: ingredienser 6-7 lbs vingar, separeras i drummettes och vingar (tips reserverade för använder en annan gång)2 dl kokosmjölk½ dl hackad kor...

Hur göra hemgjorda Fried Chicken

detta är den enklaste och godaste stekt kycklingen att någonsin göra! Om du följer detta recept, kommer du har perfekt stekt kyckling varje gång. Hemligheten ligger i kärnmjölk. Detta är ett recept jag har känt av hjärtat som har förts vidare av fami...

Eldig Fried Chicken

När jag flyttade till söder fanns det en hel del saker som verkligen förvånade mig. Från kultur till folket var ingenting helt vad jag trodde det skulle bli. Alltid till bättre. Jag antar att vara en förorts barn från södra Kalifornien verkligen kast...

Fried Chicken

jag lärde mig hur man gör stekt kyckling från min ex. hennes är den bäst stekt kyckling jag någonsin smakat. Min är inte så pjåkig men jag behöver fortfarande lite övning att få det precis rätt.Vad du behöver-en kyckling, skär upp-vegetabilisk olja-f...

Red Velvet Fried Chicken

den ultimata mash-up: röd sammet tårta + stekt kyckling = en fest för smaklökarna. Om du någonsin behövt en anledning att steka tårta, är idag din dag. Jag var ärligt talat skeptisk hur röd sammet tårta skulle para ihop med stekt kyckling, men nu när...

UPPKÄFTIG FRIED CHICKEN

Hej vänner,Detta är ett enkelt recept som hälsosam mat som serveras även som mellanmål. Det är mindre kryddig och mer välsmakande.Steg 1: ingredienserKYCKLING: 500 gVITLÖK och ingefära klistra in: 2 tsk.CHILLI SAUCE(RED/GREEN): SOM PER KRÄVSGURKMEJA...

Mumsig krispig Fried Chicken

Nu, vem vill äta mumsig krispig stekt kyckling direkt från köket...? Alla gör! Bara tanken på de krispiga kycklingbitarna med i saftighet fyllt i det gör munnen vatten, så utan slösa någon tid, här är receptetSteg 1: ingredienser Du behöver:kycklingV...

Crispy Fried Chicken

Stekt kyckling är fuktig och krispiga snacks. Det är också en perfekt förrätt för alla tillfällen. Här har jag använt alla ändamål mjöl i det yttre krispiga lagret. Du kan också ersätta den med ströbröd. Jag hoppas du kommer att gilla min version av...

Svamla Fries

Att göra perfekta våfflan pommes frites hemma är enklare än du tror. I själva verket verkligen finns det inte mycket till det alls. När du vet tricket, kan du festa på våffla frites till ditt hjärta innehåll. Inte längre har du att gå till fina matst...

Mekanisk Hand med bara snabbmat strån - halm Builder projekt #1

halm Builder projekt #1: mekanisk Hand med bara snabbmat strånSom med alla mina halm projekt, kan du vara stolt över med hjälp av fritt tillgängliga material. Till skillnad från andra konstruktioner leksaker är fästande processen del av byggmaterial....

Fransk vanilj iskaffe

När Chick-fil-A började som serverar vanilj iskallt kaffe, fastnade jag. Så jag försökte experimentera hemma, och kom upp med detta copy-cat recept. Super lätt och oerhört läcker!Steg 1: Vad du behöverDessa är de ingredienser du behöver:-is-kaffe-Fra...

Italiensk stil panerad kycklingsmörgås

det slog mig nyligen att den enda skillnaden mellan en hamburgare och en smörgås är formen, med det i åtanke jag original designade detta som en utstuderad burgare som skulle vara något som jag ville köpa om det fanns ett ställe som serverade dem.Jag...

Glasfiber mugghållare

jag har en 1991 Chevy S10 Pickup truck, 5-växlad manuell växellåda. Det fanns alltid en sak om detta fordon som jag aldrig förstod, och ärligt talat, föraktad. Av okänd anledning beslutade Chevy att inte inkludera cupholders... i en pinne SKIFT. Jo v...