CHICK IN ägg hantverk: tillverkad av MDFjag hade nöjet att se ca 100 av dessa små killarna kommer till liv på en lokal Easter Egg Hunt förra året. Jag skapade mönstret och Lyckligtvis hade några vänner och grannar hjälpa med skärning, slipning och grundmålning. Och sedan vi låta barnen lös och resultaten var hysterisk. Ändå verkade leveranser men var och en har sin egen personlighet.

Glad våren till alla.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Supercade - hur att designa och bygga en Bar Top MAME Arcade

Gör en MAME (flera Arcade Machine Emulator) maskin bygga är en av de mer utmanande DIY projekt du kommer över kunskaper och verktyg. När du är klar, kommer du har använt din arbetande/möbler i byggnaden, elektriker, målning/behandling, PC byggnad och...

Gear Clock

hjärtat av klockan är en PIC 16f628A mikrokontroller (PDF). Denna mikrokontroller har en intern oscillator emellertid en extern 20MHz kristalloscillator används eftersom det måste noggrant hålla koll på tiden i veckor och månader. Mikrokontroller är...

Hover prototypplattform

här är en Hover plattform vi byggt för en kommande unga innovatörer Festival som anordnar vi på Scitech.Detta är hur du kan göra en Hover flytande stil plattform enkelt och billigt. Huvuddelen av enheten är tillverkad av MDF (Craftwood) och en presen...

Bent Lamination Plywood Lamp

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

9 fot lång giljotin!

Göra detta 9 fot lång franska giljotinen och vara den coolaste grannen här (och alla) Halloween!Steg 1: Du behöver...Det finns inga strikta åtgärder för att bygga detta. Följ bara videon och du kommer få känslan för förhållandet och åtgärder.Det är m...

En carbon fibre fiol jag gjort från scratch

förra året gjorde jag en carbon fibre violin,Jag började genom att rita en fiol på papper, träna kurva höjderna, plottning partiet på papper,När jag hade mina planer dras det var dags att börja göra gjutformar, violin plattan formar började som block...

CARNIVAL PARTY:

Slutet av sommaren 2010, bara några dagar före den första dagen i skolan, hade vi en tillbaka till skola karneval part. Alla priser var skolan leveranser, roliga pennor och mappar, Squishies och suddgummin. Barnen hade skitkul och begärde för att gör...

Lägga till led ögon i din packman gost

jag gjorde det på Techshop! www.Techshop.ws på Shopbot CNC router. Alla gjorde en i klassen SBU. Men jag sätter LED ögon i min. Här är hur.Steg 1: leveranser1. gost (min var tillverkade av MDF)2. LED julbelysningen3. platta litiumbatteri4. högtalarka...

Hur man gör en shelve med en stoppskylt

HejIdag ska vi göra en unik shelve med ett "stop" tecken.Tecknet är för stor för att öppna shelve som en klassisk dörr, så vi kommer att utforma en cool system av upp och ner öppningssystem, alla gjorda i träQuicly:Steg 1: Gör hyllan strukturSte...

1000W Combo gitarrförstärkare

Jag är gitarrist och enda chordist för medlem 15 jazzband. Jag spelar också ibland melodi och solo. Par av gitarrförstärkare som jag äger är inte högt nog för att spela över bandet medan fortfarande klingande ren. Min musikprofessor föreslog vissa Ja...

ATX Powered bilstereo och 3 vägs högtalare (för hemmabruk)

det har varit ett tag sedan jag har forskat om hur att driva upp en bilstereon utan ett 12 volts batteri som jag säkert kommer att ha att ladda senare. Varför?Tja... eftersom jag har en sony mp3 cd usb aux ipod-kabel, 4x52w watt w/sub-ut, vad mer kan...

Steampunk hög kvalitet MP3-spelare

Hej och hälsningar från den norra Tyskland igen.Som du nämnde jag verkligen älskar glas kupoler och RaspBerry Pi är en av mina nyaste leksaker. Och ja, jag älskar indikator rör också. Så var tanken att sätta alla dessa saker ihop och bygga en högkval...

En annan DIY vakuum tidigare

jag vet jag är verkligen inte den första personen att göra sina egna vakuumformning tabell, och jag vet att jag inte kommer att vara sist. Men eftersom jag gör en jag trodde jag skulle dela det ändå.Detta är en ganska standard design. Jag har en trär...

DIY Laptop står

Tja, laptop cooling stand är det viktigaste om din bärbara dator startar av misstag agerar som en ugn... : P är rykande varm luft och gör ytan irriterad att arbeta med.Så är här vad jag hade gjort för en månad sedan för att hjälpa min laptop.Alla sta...

MAME TRON arcade Kontrollpanelen

Detta är en fortsättning på min andra Instructable som ger en översikt över en bar top MAME kabinett. Eftersom detta är en förenklad version av att bygga kan du få mer information där.Den ursprungliga baren top är bra men det är mycket tung och tar u...

Christmas Ornament bildar papper toalettrullar / DIY snöflinga

Hej vänner! Jag Visa gör det själv steg för steg Christmas Ornament bildar papper toalettrullar / Diy snöflinga.Det är alltid en härlig känsla när vi gör förberedelserna inför julen. Det är bra tills vi dekorera och också mer spektakulära blir om du...

Hur man gör en R2-D2 Robot

Dettaär mitt R2-D2 projekt för flera år sedan, det var tillverkat av ett delvis färdiga projekt som någon annan hade igång, liksom delar gjorda från grunden av mig.Steg 1: Steg 1: kupolen Men jag hittade en halv färdiga projekt på eBay som jag köpte,...

Reheeling Beatle stövlar

eftersom dessa är för fint för att göra sig riktigt än.Jag fixa alla mina Beatle stövlar på TechShop.Steg 1: Du behöver: Tjockt läder eller hård träfiberskivaKontakta cementGummidukSandpapperHammare eller brad spikpistolSmå naglar eller nubbGrundlägg...

Halloween Time Machine

Hej alla! Så denna halloween jag beslutat att bygga en simulator rida för bakgården av min tillhåll! Denna tur kommer att ha tre LCD kör för att simulera fönster, flytta rattarna, flimrande ljus, och även vibrerande platser! Låt oss ta en titt på de...