"Chick Magnet" kostymjag kom upp med denna idé för Halloween, eftersom jag gillar punny kostymer och ville göra min kostym. Jag har spenderat ca $10 på denna kostym, och människor älskade det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cat inbrottstjuv Joule tjuv

göra en cat inbrottstjuv som "stjäl" lämnade över joule från batterier. När cat inbrottstjuv blir hans små tassar på ett batteri är hans näsa LED-lampor fram till alla joule borta. När avrunna, återvinna batteriet. Du sover mer sunt att veta din...

Man Cave förlängningssladd

Jag hade en bit av 3/8 fanerad plywood och denna gamla 1967 Ford Falcon svans ljus och sidan markör namn från den allra första bilen där jag lärde mig att köra. Bilen fick uppgick till lite tog jag ljuset och namn av bara för att få min första bildel...

Intro till illrar

illrar gör awesome husdjur. Min instructable är om hur man vårdar, träna och kunna hantera illrar.Jag hoppas du njuter (:Steg 1: hålla illrar Hantering av illrar är en viktig del om iller vård. Korrekt hantering tekniken är att göra en vagga med arma...

Kartong båt kostym AKA Chick magneten

IntroduktionEn vacker dag vår tech lärare Ms. Green tilldelat oss en skrämmande uppgift... bygga en kostym helt från kartong, men vänta det inte är allt! Också denna kostym var tvungen att använda slitsade konstruktion vilket innebär att papp inte ka...

Chick Fil A hund kostym

Jersey Belle, min Bostonterrier, är uppkallad efter en ko, på grund av sin färg. :) Så jag tänkte att vore det lämpligt att slutligen klä henne som en! Plus älskar hon kyckling, så det måste vara ödet.Steg 1: behöver Rosa tyg för juver.Khaki tyg för...

R2-D2 Halloween kostym

Halloween (eller egentligen, helst) kostym av våra favorit Star Wars droid, R2-D2, för min 9-åriga vän (ca 4 fot lång) på hennes begäran, främst av saker som jag redan hade runt huset, förmodligen totalt $40 värt av material om du var tvungen att köp...

Dr Strange kostym

En Dr. konstigt kostym väcks till liv med trollformler med microcontrollers, lysdioder och sensorer!Se, trollkarl högsta!Med filmen kommer snart, sa en vän till mig min nästa kostym bör vara Dr Strange... Jag tror inte att han menade mig att ta honom...

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Hand made Iron Man kostym

jag ville ha en Iron man kostym för en födelsedagsfest men problemet var kostnaden! Om jag ville köpa en på ebay eller någon annanstans var det ganska dyrt.Jag köpte bara masken för 10€.Sedan köpte jag en unibody lycra röd kostym och vissa tyg färger...

Hur man bygger en stor hjälte 6: "Gogo Tomago" kostym

Gogo Tomago är den gula speedster av stor hjälte 6 laget. Hon är spinnet, gillar att ta ansvar och är en övergripande B. A.Efter att ha sett filmen Big Hero 6, föreslog min vän att vi har dräkter skapade för de senaste Chicago komisk och entertainmen...

Hur man gör en Marvel: "Agent Venom" kostym

Vi är gift! Efter de symbiotiska obligationerna till sin nya värd, Flash Thompson, blir de ålder Venom. Blixt tydligen var tydligen en korpral i den amerikanska armén och förlorade båda sina ben i kriget i Irak. Flash accepterar gärna symbiot för möj...

Mystic Herren kostym: horn, armor, silkesmålning + mer (oh min)

att man gör en galen kostym, mer eller mindre från början till slut, med några roliga tekniker för att överraska dina vänner och blanda ihop dina fiender. Kondenserad version av fyra månader av mitt liv, prydligt förpackade för din bekvämlighet - eft...

Stor hjälte 6 Hiro Hamada och Gogo Tomago kostym

För Halloween ville min dotter att vi skulle gå Trick eller behandling av som Big Hero 6 (en 2014 Disney animerade filmen). Hon är ett fan av Gogo Tomago (flicka i gul färg) och ville ha hennes bror vara Hiro Hamada (pojke i lila färg). Jag tittade p...

"Nana" kostym, St.en Bernard hund-dräkt från Disney Peter Pan

detta är att göra (för skötsel och underhåll referens) full St Bernard hund kostym används för "Nana" CYT Fredericksburg framställning av Disneys Peter Pan.Om du finner detta instructable först och vill hyra följer detta länk.Hoppa till videon i...

Kolossal Pirate kostym

Jag är en av de människor som går en liten bit över toppen för Halloween. Vi konstruerade en ganska utarbeta pirat inredning förra året. så behövde jag allvarligt uppgradera min kostym. Jag tänkte att konstruera styltor skulle ge några jätte-ness och...

Cyborg Cybernetic robotic maskin främmande arter Laser rökare LED'S Halloween kostym! LEGIT

HejMitt namn är Kenny, och jag har alltid varit ett stort fan av teknik! Jag har alltid varit bra med sladdar. Jag har tusentals random trådar jag har samlat genom åren) min andra talanger består av lödning, ändra komponenter, datorer och spelsystem,...

Årtionden kostym idé: 90-talet Hip Hop Girl

OK, så detta kommer att låta corny (för mig, förstås!), men många av er kanske vet att jag är född 1991, gör mig en 90-talet chick! Så, för att hedra denna stads decennium, jag bestämde mig att sätta ihop en DIY dräkt idé om hur man klär sig som en a...

Hur man bygger robot halloween kostymer.

Dessa kostymer var ett år i vardande för brainstorming, skissa, och utforma följt av en tredagars cram session att få dem byggde i tid för vår Halloweenfest.Vi brukar alltid gå överbord för Halloween men i år tror jag vi överträffade oss själva. Dett...

Onda Krusty vs. Simpsons Couch kostym - Treehouse of Horrors III

jag är övertygad om att den verkliga utmaningen i bygga en Halloween-kostym, kommer upp med en ursprungliga konceptet. Jag är förvånad över maker gemenskapens förmåga att återge kostymer och tecken med precision och detaljrikedom. Kreativitet i energ...