Choklad Bacon med Bacon Chocolate Chip muffins
Märkligt nog, gå Bacon och choklad faktiskt riktigt, riktigt bra tillsammans.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Banana kaffe Chocolate Chip Muffins

jag hade några browning bananer att arbeta med och ville prova något annat än vanliga bröd eller cupcakes. Jag visste att bananer och choklad gick bra ihop och jag visste att choklad och kaffe gick bra ihop... men vad sägs om en combo av två? Jag vis...

Chocolate Chip Muffins

detta är det enklaste och mest tasiest chocolate chip muffin reciep - jag piska en sats av dessa upp vecka för mina pojkvänner lunch lådor. De fryser också riktigt bra, om de gör det till den frezzer som är!Steg 1: Steg 1 - torra ingredienser -Sålla...

Chocolate Chip Muffins Banana Bröd

Detta är ett underbart mellanmål att ha någon tid på dygnet! Dessa muffins är säker på att en stor glädje för din familj och vänner att njuta av.De är ett lätt mellanmål att förbereda i köket och ett bra sätt att göra använda av din mogna bananer.Och...

Pumpasoppa, Chocolate Chip Muffins & Cookies

Det är en gammal tradition i min familj att använda allt du kan och slösa lite eller ingenting av vad du använder. Om du skär ner ett träd för virke kan rester bränns som ved eller flisas för landskapsplanering och boskap sängkläder.Vi gör samma sak...

Vegan stavat pumpa chocolate chip muffins!

I eftermiddag, jag gjorde dessa läckra lätt för att göra vegansk fullkorn dinkel pumpa choklad chips muffins! Ja! Det är rätt! Det är en munsbit, hey? Jag gjorde dem inte så söt så man kan äta dem som en härlig bärbara frukost, ett hälsosamt mellanmå...

Låg fetthalt Chocolate Chip Muffins

Låg fetthalt Chocolate Chip Muffins Recept:2 koppar alla ändamål mjöl½ kopp socker substitut (jag använde stevia)3 tsk. bakpulver½ tsk salt1 tsk vaniljextrakt1 dl mandel mjölk1/3 kopp äppelmos2 äggvitor¼ Kopp farinsocker1 kopp halvsöt choklad chips (...

Nutella Chocolate Chip Muffins med en Nutella tryffel centrum

NUTELLA CHOOCLATE CHIP MUFFINS MED NUTELLA TRUFLLE CENTRUMFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://t...

Bacon Chocolate Chip Scones!

De två bästa sakerna i världen... CHOKLAD och BACON!United äntligen!!!Dessa scones är så bra med en varm kopp Earl Grey te (om du vill vara alla fancy :)Steg 1: Receptet SCONES2 3/4 koppar mjöl1/3 cup socker1/2 tesked Salt1 msk bakpulver1/2 kopp smör...

Mint chocolate chip muffins med nutella toppning

dessa cupcakes är bra för både barn och vuxna. De är lätta att göra och smakar bra!Detta recept gör 12 ordinarie storlek cupcakes.För att göra dessa muffins, behöver du...2 ägg110g smör225g golden strösocker150g självjäsande mjöl125g vetemjöl120ml mj...

Hur man gör lätt Chocolate Chocolate Chip muffins

detta recept tar dig genom steg som krävs för att göra enkel choklad choklad-chip cupcakes. Detta recept är unikt genom att det ger ett stort antal cupcakes givit beloppen av tid lagt ned på detta recept. Detta recept innehåller en lista över nödvänd...

20 minuters, 4 verktyg, 6 Muffin, Chocolate Chip Muffin recept

Detta är en mycket förlåtande (till kocken) recept på muffins, att göra lagom för en 6 muffinsplåt.Hela processen, inklusive matlagning, bör vara 20 minuter (5 minuter att göra, 15 minuter att baka).Du behöver bara 4 kök verktyg för att göra detta, v...

Craisin-Chocolate Chip Muffins

detta är en särskild favorit för mig; Jag har alltid älskat kombinationen av Craisins och choklad och muffins har varit en långvarig glädje för mig. Samtidigt tänkte av ett projekt att arbeta på, fick jag denna lysande idé att kombinera de två för at...

Banana chocolate chip muffins

så detta är inte den mest ursprungliga receptet eller något annat än det är inte på Instructables (inte när jag sökte, men kanske missade jag sådant recept) och det är en cupcake så nu kör vi! Jag ber om ursäkt ymnigt i förväg för kvaliteten på bilde...

Trippel Chocolate Chip Cookies

dessa cookies är packade med tre sorters choklad, sötad med god kvalitet vanilj, med en touch av salt för att true beroendeframkallande kvalitet. Perfekt med en kopp te eller kaffe för en mitten av morgonen mellanmål eller som en socker rush när du ä...

Chocolate Chip Cookies Bacon

så detta är tid på året för bakning, och vet du vad min favorit sak att baka är? Chocolate Chip Cookies. Men märkte nyligen jag att min choklad chip cookies saknades något. Du vet vad de var saknas? BACON. Du måste bara att lita på mig den här och dy...

Choklad Bacon Jalepenos

Dessa var ett experiment som min moster ville att jag skulle prova för sin fästman, att se om de ville ha dem för bröllopet. De visade sig vara jättegott. Sorry om bristen på bilder, jag gjorde dessa för några dagar sedan och inte tunn att jag skulle...

Chocolate chip recept. Crescent choklad chip ost.

Mer recept här http://bit.ly/1wXboegChocolate chip recept. Crescent choklad chip ostkaka.2 pkgs. halvmåne rullar 2 (8 oz.) pkgs. färskost 1/2 till 3/4 c. socker 1 ägg äggula 1 tsk vanilj 1 påse mjölk choklad chips (reserv 1/2 c. chips)Linje en 9 x 13...

Grandma's Chocolate Chip Cookies med Video

Grandmas Instructable Chocolate Chip Cookies från 3ds på Vimeo. Prep tid: 20 minuter - Cook tid 8-10 minutes(chewy) - redo i: ca 35 minuterPortioner: 10Ursprungliga receptet avkastning 3 dussinIngredienser:3/4 kopp (3/4 stick) smör smak Crisco (eller...

Choklad Bacon!

Eftersom vi alla vet att bacon är den nya cupcake, bestämde jag mig att se vad för slags mayhem jag skulle kunna åstadkomma på min kära vän choklad party. Förhoppningsvis läcker, välsmakande mayhem och äventyr!Steg 1: Prep och koka bacon, också facon...