Choklad Macaron recept (italienska metod)

Hej alla! Så många av er har frågat mig hur man gör olika smaker av Macarons ska så idag jag visa dig hur man gör en verkligen speciell en, från Bouchon bageri, choklad Macarons.
Detta recept är lite annorlunda från den första franska Macaron recept som jag visade dig eftersom den använder den italienska metod. Jag föredrar faktiskt den här metoden lite mer eftersom det ger stabila resultat och kommer ut perfekt nästan varje gång. Så jag kommer att visa dig hur. Låt oss komma igång!

Du kommer att behöva:
-en skala eftersom vi kommer att mäta allt i gram.
-212 gram (1 3/4 koppar + 2 1/2 matskedar) mandel mjöl,
-184 gram (1 3/4 dl) strösocker,
-28 gram (1 msk) av hög kvalitet osötat kakaopulver,
-82 gram (3 ägg) äggvitor,
- och en annan (3 ägg) 90 gram äggvita eftersom vi kommer att dela upp den i detta recept,
-236 gram (1 cup + 3 msk) strösocker,
- och 158 (2/3 kopp) gram vatten.

Först ta en stor skål och sålla samman din mandel mjöl, strösocker och choklad pulver. Blanda väl, sedan göra lite väl i blandningen, och Lägg sedan till din 82 gram äggvita i. Ta en spatel och rör om det jämnt tills det blir en tjock mandelmassa.
Kombinera din strösocker och vatten i en liten kastrull och placera den på spisen på medellång låg värme. Värm upp tills det blir en tjock sirap, och när den når 248ºF, ta bort kaminen omedelbart.
Placera din 90 g äggvitor i en bunke och vispa det tills den bildar mjuka toppar. När du har mjuka toppar och din socker har nått 248 grader F, häll sockerlagen ner sidan av mixerskålen, och fortsätt Vispa i ca 5 minuter, tills din ägg vita toppar blir hård och blank.
Nu tar en tredjedel i taget, blanda i din maräng med din mandel mjöl blandning, och fortsätta att lägga till resten av din maräng tills det blir en tjock menyfliksområdet textur.
Du behöver inte oroa dig så mycket om den "femtio slag" i den här eftersom marängen är mycket stabilare. Bara hålla blanda tills det blir en lava-liknande konsistens. Du kan testa detta genom att släppa lite av smeten på en plåt och om toppen försvinner inom 20 sekunder, det är bra att gå. Om det finns kvar efter 30 sekunder, fortsätta slå smeten.
Nu är du redo att röret ut dina Macarons!
Först Värm ugnen till 350ºF. Sedan linje din cookie plåt med bakplåtspapper. Därefter över din smeten till en stor spritspåse med rund spets. Då röret ut små cirklar på din pergamentpapper. Det bästa med detta recept är att du inte behöver låta macarons sitta. Du kan bara lägga den i ugnen direkt.
När din ugnen nått 350ºF, stänga ner till 325ºF och grädda dina macarons i ca 8-10 minuter tills ett mjukt skal och en satin-y glans har bildats.
Ta ut den ur ugnen och låt den svalna i ca 5 minuter tills du skala det bort.
Och där har du det, din choklad Macarons. Om du märkte att du har betydligt mindre "fötter", men dessa mindre fötter representerar "ingen hollow." Jag fann att när jag får riktigt stora "fötter" får jag en massa luftfickor inuti och det är verkligen ihålig så du inte vill att det. Och nu ska vi frost det med lite choklad Ganache. Konsistensen är lite mer segt också, som jag verkligen gillar.
Tack för att titta på ett avsnitt av Kaprifol Catering. Låt mig veta hur detta recept fungerat för dig och om du föredrar den italienska eller franska metoden. Jag faktiskt få bättre resultat med detta så jag är nyfiken på att höra vad ni tycker också.
Glöm inte att prenumerera nedan om du vill se fler videor och recept, och jag hoppas att se er snart! Bye

Relaterade Ämnen

Hur till: choklad franska Macarons (recept och Tips!)

Att göra franska macarons är en söt men komplicerad vetenskap. Dessa delikata kakor kräver massor av uppmärksamhet och vissa speciella kök know-how, men med lite hjälp från vår video, du kommer känna som en parisisk konditor på nolltid. Och om du int...

Choklad Macarons | Josh Pan

Detta är min första handledning i en serie av smaksatt macaron recept. Jag ska börja med något enkelt idag: choklad macaron. Denna smak är så klassiska och så elegant. Perfekt för choklad knarkare.Om du gillar detta, glöm inte att kolla in min YouTub...

Hem gjorde choklad kakor recept

Yummy nya stilen görs klassiska cookies för en avvikande stil genom att lägga till choklad och fyllning med riktig choklad.Barn vill gärna ha det och så kommer de som älskarna choklad... ge ett försök...Steg 1: ingredienserIngredienser1) alla ändamål...

Lätt att göra hemlagad choklad kaka recept

detta är den mest lätt och bästa recept att göra choklad hemma. Du kan gåva dessa hembakade chokladpraliner till dina nära och kära eller du kan servera dem till dina gäster. För att göra ut choklad behöver du följande ingredienser.Ingredienser:160 g...

Smält choklad Frappuccino recept

Starbucks nyligen hade en Smält choklad Frappuccino för en kort tid och jag miste om det, men jag tänkte inte låta det hindra mig från att försöka göra det själv. Vad gör upp denna välsmakande dryck är choklad, kaffe, choklad, chips och en choklad es...

Läcker choklad Bark recept

dag jag kommer att visa dig haw för att göra choklad bark. Min syster använder detta recept ofta för en mängd olika tillfällen som semester eller bara ett enkelt och gott mellanmål. Detta recept tar bara cirka 20 minuter för att göra, men det behöver...

Choklad robot recept

här är mitt recept på läckra choklad robotar!I detta Instructable, ska jag förklara hur man gör ganache fyllda choklad godsaker i form av allas favorit robot. Naturligtvis, du kan göra dem i någon form som du ville ha, men jag kan inte föreställa mig...

Lätt choklad dessert recept

det är en polska dessert kallas bajaderki. Det är enkelt och kan göras även av tårta rester.Du behöver:350 gram kakor, tårta eller något sånt (utan gelé eller grädde)50 gram smör4 msk kakaonågra Rom aromSmält smöret. Slipa kakan och tillsätt kakao, s...

Cherry choklad Macaron(Clay)

jag älskar Macaron så mycket.Smakar bra och det ser söt.Men tar det tid att laga mat.Lyckligtvis hittade jag detta sätt för att göra en macaron!!!Lätt och realistiska!Jag kan hålla den för alltid!...

Choklad choklad Muffins Recept

om du älskar choklad, kommer du att älska dessa choklad choklad muffins. Vi gör dem med kakaopulver och halvsöt choklad, chips, så de kommer att tillfredsställa även de mest allvarliga chocoholics.IngredienserGör 12 muffins.1 1/2-2 dl (190 till 250g)...

Matcha grönt te Macarons | Josh Pan

Välkommen tillbaka till ännu ett av mina macaron tutorials. Idag kommer vi att försöka en mer exotisk smak: Matcha grönt te Macarons. Om te inte är din kopp te (se vad jag gjorde där?), kanske prova recept från förra veckan: choklad Macarons recept....

Choklad franska Macarons

jobbade som en pâtissier och fräs kock ett tag i en exklusiv klubb och gjort många efterrätter men en av de mest önskade desserterna var den franska Macarons som en senior pâtissier lärt mig om hur man gör. De tar lite skicklighet och det första part...

Nutella Macarons (choklad hasselnöt franska Macarons)

NUTELLA MACAROONS (CHOKLAD HASSELNÖT FRANSKA MACARONS)FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treat...

Choklad vispgrädde grädde recept

Jag ville prova att göra Starbucks smält choklad Frappuccino och bestämde att jag behövde göra några choklad vispgrädde. Jag tittade runt på internet på vad andra människor har gjort och sedan beslutat hur jag ville göra choklad vispgrädde.Jag gillar...

Hur man gör MACARONS (en kondenserad Guide) | Josh Pan

Macarons kan vara knepigt att göra. Så mycket kan gå fel: sprickbildning, brist på fötterna, sipprar, etc. etc. etc. Listan fortsätter. Här är mitt försök att dela mina recept och metod för min grundläggande, vanligt macarons. Naturligtvis, jag låtsa...

Rainbow Macarons

detta är en rolig och enkel teknik som ser mycket mer komplicerat än det verkligen är. Om du inte är en macaron fan, kan du använda detta för någon toppning eller smör vispgrädde.För mer information, besök: http://www.duhlicious.com Steg 1: Ingredien...

Emoji franska Macarons

Hej momoluvers, det är Momo och i dag jag kommer att visa dig hur man gör dessa spektakulära macarons. Jag älskar franska macarons och har experimenterat med olika recept nyligen, och jag måste säga att jag har hittat en som är otroligt! Dessa macaro...

Macarons au Chocolat

Välkommen till den underbara världen av macaron!Denna lilla parisiska smörgås cookie har få dragkraft i USA nyligen. Skälen för sitt överklagande är uppenbara. De kommer i en bazillion olika färger (söt!) och smaker (rose eller gåslever någon?), för...

Framkomligt (nybörjare) Macarons

När jag började först försöker göra macarons, jag alltid känt att den precision och exakthet i alla recept gjorde upplevelsen mycket mer stressande (och jag slutade med många, många misslyckade batchar). Då jag hittade en video som använde enkla mätn...