Choklad pingvin lådor fyllda med vit choklad snöflingorlära sig att göra din egen helt ätbar choklad pingvin rutan och fyll den med vit choklad snöflingor att ge till någon speciell. Här du görs med enkla former sätta ihop att bilda en jättesöt pingvin. Basen och locket på lådan är fast choklad medan sidorna och dekorationer är gjorda av välsmakande modellering choklad. Du kan fylla din box med någon form av godis, kakor, nötter eller choklad inklusive dessa festliga vit choklad snöflingor.
Se Steg
Relaterade Ämnen

GLUTENFRI MINI RICOTTA choklad CHEESECAKES med vit choklad GANACHE

Det tog mig två dagar att slutföra de fyra stegen som krävs för att skapa denna dessert, men jag tror att slutresultatet var värt besväret... och jag hoppas du också gör!Steg 1: FÖRBERED & baka GF GRAHAM KRACKER skorpa Värm ugnen till 350 grader F.DU...

Schwarzwald Pizza med vit choklad sönder toppade

jag älskar grillning pizzor, jag typicaly knäppa en cookie blad upp sidan ner på rosten, vrid grillen upp till full blast och placera min pizza pan på toppen efter grill temp har maxade ut. Min favorit är en getost med sauterad lök och rostad vitlök....

Hemgjord Graham kex med vit choklad Frosting

Jag kände vagt av någon anledning som graham kex var tänkta att vara en "nyttig" mat. Jag är inte säker på om det är något jag fick höra från min barndom eller en tro som innehas av samhället eller vad. Detta har alltid förvirrat mig eftersom de...

Choklad fisk fyllda med tårta!

Det här är för alla fiskälskare där ute! Detta var min bror födelsedag och han älskar fiske (uppenbarligen) så jag gjorde denna mycket enkel kaka. Denna tutorial är för alla som inte gillar carving kakor eller arbetar med fondant eftersom våra riktig...

Smält choklad tårta med vit Chololate hjärta

för 4 personer100 g (= 1/4 lbs) mörk choklad4 rutor av vit choklad3 ägg80 g (= 1/3 kopp) socker50 g (= 1/8 lbs) osaltat smör20 g (= 1/4 dl) mjölLite mjölkSteg 1: Bryta 3 ägg i en skål, tillsätt socker och Vispa ihop.Steg 2: Tillsätt mjölet och blanda...

PAN FRIED TILAPIA FYLLDA med färsk GRÄSLÖK, lök & PAPRIKA

Det har varit nästan 30 år sedan tillbringade jag en underbar vecka i Barbados men jag har aldrig glömt dagen att jag seglade Karibien ombord på en 60 fots katamaran och njöt av en fantastisk lunch serveras ombord på båten medan det var förankrad i e...

BAKADE ACORN SQUASH FYLLDA med ris och Turkiet korv

Du kan enkelt skräddarsy detta recept till din egen smak. Även om jag använt varm italiensk Turkiet korv för att ge skålen "krydda", kan du använda en mild korv (kyckling, nötkött eller fläsk), eller ens marken nötkött. Lämnar ut köttet och göra...

Ugnsbakad ZUCCHINI FYLLDA med RICOTTAOST & italiensk varm korv

När du tar en "tour" i mitt kylskåp, undrar vad man ska äta till middag i går kväll upptäckte jag lite ricottaost som hade att använda innan det bortskämda, plus 8 uns av rå italiensk varm korv kvar från en tidigare recept, och ett par Zucchini...

BENFRITT nötkött botten runda steken gnids in med knäckt svartpeppar & FYLLDA med ROSTAD vitlök

Eftersom jag brukar laga mat för en (mig), och eftersom nötkött är så dyrt dessa dagar, tycker jag sällan en av mina favorit förrätter - lean, sällsynta, rostbiff. Särskilt rostbiff tillagas mitt sätt; gnuggade med knäckt svartpeppar, fyllda med färs...

AUBERGINE fylld med GRUYERE ost, CHAMPINJONER, PAPRIKA och lök & BAKAD i en röd vin MUSSELSÅS

Har du inget behov av en sida skålen att gå med en hälsosam servering av detta protein & vitamin rika bakad aubergine fylld med Gruyere ost, baby portobello champinjoner, röd paprika, lök & tomater kokt i en röd vin musselsås!Steg 1: Ingredienser...

Cal. 88mm hjärta Piercing Bacon rulla - fylld med lök och plommon, insvept i en bacon fläta

i detta instructable jag vill visa dig hur jag gör min berömda Cal. 88mm hjärta Piercing Bacon rulle.Detta är mitt eget skapande men jag antar i utvecklingen av grillning här barnet har sett dagens ljus i dag mer än en gång.Det är en fläskfilé fylld...

Rostad pumpa fyllda med allt bra

Rostad pumpa fyllda med allt braDet är perfekt huvudrätt för den här hösten.Steg 1: ingredienserEn söt liten pumpa (cirka 2 1/2-3 pund)Långkornigt ris - 1 koppKycklingbröst - 1/2 koppPaprika (gul, röd, orange) - 1/2 koppLök, storlek medium - 1Frysta...

DIY ätbar choklad låda fylld med choklad doppade jordgubbar

vad kan vara bättre än att ta emot en låda med tryffel eller choklad doppade jordgubbar? Om rutan själv var gjord av choklad, naturligtvis! Att göra ätbara choklad rutor är så enkelt, jag kan inte tro jag inte trodde på detta innan. De gör en riktigt...

Brownie med vit choklad hallon Orb

detta recept är inte för brownie, men för den delikat vit choklad hallon orb som ligger ovanpå brownie, redo att dök och spilla sin läckra flytande center ner över kanterna på denna choklad dessert. Redo dina gafflar...Brownie med en vit choklad hall...

Jordnötssmör Cupcakes med vit choklad Ganache glasyr

Ingredienser:1 låda gyllene kaka mix1 kopp mjöl1 dl socker1/2 dl jordnötssmör1 kopp gräddfil4 äggvitor1 1/3 dl vatten2 msk vegetabilisk oljaRiktning:Blanda torra ingredienser. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda tills väl blandat. Häll i cup...

HUR MAN GÖR EN GLASS KROSSAT PÅ EN CHOKLAD VÅFFLA FYLLD MED JORDNÖTSSMÖR!

Detta är den ultimata desserten att ta till någon part! I denna tutorial kommer jag att visa en enkel men fantastisk efterrätt för alla choklad älskare!Musiken i den här videon är italienska eftermiddag av Twin Musicom är licensierat under en Creativ...

HUR MAN GÖR NUDLAR CHOKLAD KOPP FYLLD MED PANNKAKOR!

Efter att göra fkc hinken jag var tänkande av andra kakor med hjälp av samma teknik och jag tänkte på detta och det är verkligen så kul när du använder skopan eftersom det bara sparar så mycket tid från carving och täcka med fondant... Jag gör en ann...

Bakade fikon fyllda med valnötter

från tiden i lila tävlingen kom upp jag hade varit på jakt efter färska fikon att dela min bra recept. Endast på sommaren kunde vi köpa dem fritt till ett lägre pris. Ah! Slutligen lyckades jag köpa några färska fikon för ett mycket högt pris efterso...

BAKADE POBLANO PAPRIKA FYLLDA med RUSSIN & PINJENÖTTER

För detta recept, du vill ha ganska stor Poblano paprika; fin, glänsande, fast, mörkt gröna paprikor utan fläckar eller mjuka fläckar. Om du inte är bekant med Poblanos, de ser ut som jätte jalapeño paprika, men de är en tjockväggiga milt hot pepper...