Christian fisksymbol för en hyrbilJag är seriös om min kristna tro. Jag har alltid gillat historia och mening i den kristna fisksymbolen, särskilt med de grekiska bokstäverna för ichthus (fisk). Jag kommer att förklara om det senare.

Vi flyger över hela landet att besöka våra barn och se våra barnbarn. Det betyder ofta får en hyrbil när vi anländer.

Jag uppskattar att se en kristen symbol på en annan bil i trafik. Det säger jag har något gemensamt med den drivrutinen. Jag har velat kunna bifoga en kristen fisksymbol till en hyrbil, och ta bort det igen när vi slår i bilen. Jag vill göra detta på ett sätt som inte lämnar ett märke på hyrbilen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Christian Louboutin Macarons

franska Macarons inspirerad av den franska designern, Christian Louboutin. Jag har varit kär i den spetsade Marianna Rider Hobo bag sedan jag först upptäckte den. Jag antar att det skulle vara min inspiration. (Annat än det faktum att jag älskar svar...

DIY Christian Louboutin "Kronblad" sandaler

eller Visa det på min blogg... www.lovemaegan.comHärhttp://www.lovemaegan.com/2009/05/DIY-Christian-Louboutin-Petal-sandal.htmlSteg 1: Vad du behöverSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:...

Christian "Ichthus" (fisk) Auto stötfångaren Emblem

även min lokala Biltema har en kristen fisk emblem av kromad plast. Varför skulle någon göra sin egen snarare än helt enkelt köpa en till ett par dollar och hålla det på hans stötfångaren?Jag vill ha en som innehåller de grekiska bokstäverna stavning...

Poul-Christian skytt staden kockar köttätande Pizza glädje gryta

Titta på som dessa 8. matlagning vitsord dela en gryta idé som kan göras före tid med ingredienser du förmodligen redan i ditt kylskåp. De kom upp med denna idé på egen hand, och de uppmuntrar dig att prova det men du vill ha!Du behöver:Några remsor...

DIY Christian Louboutin "Kronblad" Bag

.. .en matchande handväska ursprungligen här:http://www.lovemaegan.com/2009/06/Louboutin-Petal-Bag-DIY.htmlSteg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7: www.lovemaegan.com...

Christians Springs gård - världen klass chile såser

Chile bonde & maker världen klass salt Köldbärare jäsning chile såser, behöver finansiering för certifierade kommersiella kök.Tillbaka i 70-talet bodde jag i New York City djupt inbäddade i konstlivet. Min flickvän vid tiden var en magdansös. Jag ble...

Beats av: Dylan A. & Christian M. (DIY hörlurar)

Få 4-5ft av isolerade spole tråd.Få en lim pinne.Klippa spole ledning med avbitare eller sax.Lägga band på lim... Klibbiga sida upp.Börja Linda spole (ingen överlappar varandra).Linda 30 spolar.Skjut bort noggrant.Har två ändar av spolen.För att kopp...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

Hur man gör "Ännu en annan perfekt Martini"

med de olika så kallade perfekt versionerna av detta klassiska klassiker varför inte väga in.Första saker först, en martini är gin. Inte vodka. Jag gillar Michael Ruhlman förslag att en vodka martini ska kallas en "vodkatini".När det gäller deta...

Bryta typ

Hej. Mitt namn är Yi, och idag skulle jag vilja berätta om varför jag är så kär i rörelse.En ganska välkänd kampsportare sa en gång, "vara formlös, oformlig, som vatten. Nu, du sätta vatten i en kopp, blir det cup. Du sätta vatten i en flaska blir de...

Baby steg-- och några jätte språng--mot besparing

massor av frågor har tagits upp, inklusive min favorit dumpster dykning, spara gamla grejer för delar eller bara konsumera mindre. Här är några av de saker jag gör som jag inte har sett (och jag ber om ursäkt för upprepningarna om du redan har beskri...

Amerikanska flaggan soffbord - lastpall möbler

Henry Ford sa en gång "vad som är rätt om Amerika är att även om vi har en röra av problem, vi har stor kapacitet--intellekt och resurser--att göra något åt dem." I dag kan bygga något som sätter det stora intellektet att använda! Det finns inte...

Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulele

i detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att b...

Flying pendel ålar

master tinkerers på BionicBlox byggleksaker presentera Flying pendel ålar för lärande om all-mekaniska tidhållning enheter.Gångsegment uppfanns i slutet 1800-talet, och är en mekanisk anordning som överför energi från en sår klocka (en oscillerande a...

Como Ahorrar Agua En El Fregadero De La Cocina

Consultas sobre el proyecto sv: www.conexionelectronica.comCon la skrivning de evitar que el agua corra constantemente mientras la lavamos vajilla, que por lo regelbundna sería unas tres veces al día, han instalado en manera de prueba sv mi hogar, FN...

Elektriska Bon-tar

Vill du göra en awesome elgitarr med integrerad Bongos?Steg 1: Samla alla dina material och utrustningMaterial1) trä ark för att göra den rektangulär låda eller det organ av gitarren2) gitarr strängar3) elektriska Audio Interface4) krokar att förankr...

Omfattas jul Advent bok (ingen sömnad)

Jag fick en jul Advent bok år innan jag hade en familj. När min familj kom, mina barn älskade berättelser inuti och minnas jular förflutna från berättelser och lägga till fler historier.Varje år första efter trädet går upp barnen se till jul boken fo...

Sparsamhet butik nr-sy kavaj Makeover

Ta en grundläggande kavaj och ge det en 80s Christian Lacroix makeover med spets och pärlor och inte ett enda stygn. Jag använde E-6000 Fernström-Fuse är att tvätta och torka tvättbara.Steg 1: Se video tutorial!Steg 2: Du behöverGold lace och trimE-6...

En grundläggande introduktion till kristna symboler

påsk kommer snart och du kommer att se olika symboler som avser. En av de vanligaste är Easter egg. Kristna antog ägget som en symbol för Jesu uppståndelse från de döda mycket tidigt. Som den äggskal verkar livlös och en levande brud kommer ut av det...