Christmas Cookie ShootersDet finns inget riktigt gillar en Christmas cookie. Färgerna, strössel, den... sprit?

Ja! Du måste dela dessa med dina gäster! De är helt utsökt!

Ingredienser:

1/8 oz Grenadine

1/4 oz Creme de Mint

1/4 oz Biscotti Baileys

1/4 oz vanilj Vodka

1/4 kopp av strössel

Kola/enkel sirap

Hårdvara: Shot glas, 2 plattor och en sked. (Om du har Häll pipar för dina flaskor, det gör det mycket lättare!)

Recept:

1) rim glass med kola eller enkel sirap

2) doppa i strössel

3) i ordning ovan, häll försiktigt sprit över en sked och in i snapsglas.

God jul och bo säkert ute!

-Stacey Roy aka Nerdy bartendern

Har några frågor? Känn dig fri att tweet mig

Relaterade Ämnen

Christmas Cookie skog

Frosted cookies är en klassisk semester. Med en stjärna Tree Cookie Cutter Set och några extra sötsaker kan du göra en härlig semester scen för att njuta av din söta tand.Massor av bilder på det färdiga projektet kan ses i steg 11 i detta Instructabl...

Christmas Cookie smörgåsar

med bara några enkla ingredienser och en timme av din tid, du kan ha dessa läckerheter jul! Lätt att göra och kul för hela familjen, dessa julen cookie smörgåsar blir en hit bland alla åldersgrupper.Steg 1: Samla dina ingredienser För denna enkla beh...

Christmas Cookies (smör cookies recept)

färgglada och söt, bra presentera för barn :)Jag har inte många bilder orsak jag inte trodde jag skulle ladda upp det här: XHoppas du kan fortfarande njuta av denna Instrutable oavsett :)Steg 1: Vad du behöverGör 25-30 (beroende på hur stor din cutte...

Christmas Cookies hämmar

Där jag bor, finns det en hel del kvinnor som älskar organisera mat hämmar för jul och jag donera normalt påsar med olika kakor.Jag älskar när December kommer som jag får att baka mycket ^_^Steg 1: Minty Malt Cookies1 3/4 koppar allrengöringsmedel mj...

Målat glas Christmas Cookies

i stället för att göra samma gamla jul cookies i år, imponera på Santa med fantastiska glasmålningar cookie prydnader!Steg 1: Råvaror och förnödenheter 1-1/4 kopp osaltat smör1-1/3 cup socker1 ägg + 1 äggula2 tsk vaniljextrakt½ tsk mandel extrakt3 ko...

Classic Christmas Cookies

Enkel, smörig sugar cookies och krämig vanilj glasyr - med en "friskare" twist.Utan karamellfärg eller färgämnen används.Färgerna visas i grädde på dessa dekadenta fester för traditionella Western uppnås med hjälp av spice och växtbaserade färge...

3D tryckt Christmas Cookie fräsar

Med julen kommer att är runt hörnet en hel del människor vara bakning deras favorit säsongsbetonade cookies. Om du har en 3D-skrivare, ska denna tutorial show dig hur du kan göra några unik och anpassad cookie fräsar.För att någon ska kunna replikera...

Christmas Cookies

för dig som gillar att göra tyska julkakor(Vanillkipferl), här är receptet :)För pasta:300g mjöl250g smör100g pulver socker150g malda mandlar1 äggen nypa salt10g vaniljsockerBlanda allt. Knåda degen och Lägg den i kylen i en timme.Gör det lilla "horn...

CHRISTMAS COOKIE PLATTAN

Jag arbetar med en kille som är en fantastisk baker. Han kommer ofta i speciella behandlar som han gjort för att dela med oss. När jag valdes till hans "secret santa" ville jag göra honom en speciell behandling så jag bestämde mig att göra honom...

3D pepparkakor Cookie Christmas Tree

Denna vackra "snö" täckt cookie träd är en av de första julpynt jag gör – Ja, jag menar jag baka varje år. Det kräver inte några specialverktyg. Allt du behöver är ett spett, en kniv, royal icing och naturligtvis kakan degen! Använd din favorit...

Smörig Rich Spritz Cookies

Med jul snabbt över oss, och julen cookie bakning pågår, jag trodde jag skulle dela min spritz cookie recept från 1980.These cookies är fina, fräscha med en rik, smörig smak som smälter i munnen, du kommer hålla komma mer... definitivt en Christmas c...

Salt deg Pepparkakor Cookies doftande

jag hittade ett recept på Pinterest för salt deg prydnadsföremål och var gladaJag bestämde mig att byta upp receptet lite genom att lägga till kanel och ingefära att göra ornament doftandeDu kan också prova pepparmynta och någon doft av julJag använd...

Christmas pannkakor

med en blogg fokuserar på godis, frukost är inte ett ämne som jag täcker ofta, om alls. Men jul pannkakor så roligt och enkelt som dessa verkligen uppfyller kraven för "kreativa godis made simple". Starta en ny tradition på ditt hus genom att pi...

Lätt 3D julgran Cookies

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör 3D Christmas Cookies, som är inte bara lätt att förbereda, men också mycket god.Du kan ju dekorera dem på något sätt du vill.Jag kommer att ge en ett år pro medlemskap för alla som gör dem och inlägg...

Igelkott Cookies - skicka hedge-kramar dig denna alla hjärtans dag

I detta Instructable, ska jag visa dig hur man gör en speciell alla hjärtans dag behandling för familj och vänner eller söta cookies för en date night.Denna alla hjärtans dag jag blev inspirerad att använda vissa igelkott cookie fräsar som jag har fö...

McDonalds Christmas Krans

dag när du är ute shopping, mina barn bad mig för Mcdonalds till lunch. Inte ser fram emot att göra dem lunch efter lossning allt från bilen och tar den bort när vi kom hem, jag bestämde mig McDonalds till lunch det var! Efter att jag lagt allt bort...

Hur man bakar en Pepparkaka jul Advent krans

Denna video visar hur du förbereder advent kransen gjord av pepparkaksdeg. Det är en ganska grundläggande krans som enkelt kan göras med barn!För att kontrollera receptet på degen, klicka på denna länk: www.happyfoodstube.com/best-christmas-cookie-do...

Lätt ätbara julgran dekoration

jag ska en julfest ikväll så jag gjorde en jumbo Christmas Cookie! Super lätt och läcker. Jag gjorde trädet av buttercream och presenter av starbursts, dra n' skala Twizzlers och prickar.Steg 1: för Cookie Följ Nestle Toll House berömda chocolate chi...

Cookie hus med Christmas Lights

jag hade så roligt att göra denna söta lilla hus. Absolut allt är ätliga. Jag la lite kanel till detta socker kakan degen så att det skulle lukta bra också. Min favorit del är de choklad täckt solrosfrön (Christmas lights), kransen och den smulade co...