Christmas pepparkakor mannen tårta barerCHRISTMAS PEPPARKAKOR MANNEN TÅRTA BARER

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...

Twitter: https://twitter.com/FactoryTreat

Instagram: https://instagram.com/treat.factory/

Tumblr: http://treatfactory.tumblr.com/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Treat-...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör pepparkakor mannen

Jag visar hur man gör pepparkakor mannen från grunden. Ingredienserna är ganska vanliga och du kommer förmodligen har de flesta av dem redan. Pepparkaksdeg är ganska lätt att göra och kan användas för att göra pepparkakor cookies oavsett form du önsk...

Pumpa tårta barer

vi hade en burk med pumpa och våra rumskamrater köpte en pumpa paj så jag beslöt att göra något med som kan pumpa och andra saker i vårt skafferi :)Jag skulle prova och göra det Vegan men vi hade inte några ägg substitut så istället gjorde jag det me...

Pepparkakor tårta barer med citron glasyr

första gången jag smakade kombinationen av Pepparkaka och citron var när jag gjorde mycket tidskrävande (men värt det!) hembakade pepparkakor glass smörgåsar med en citron sorbet/glass. De var ljuvlig, men mödosamt. Detta är ett enklare alternativ fr...

Kari & pepparkakor mannen

Du kan göra denna typ av leksak om du kan:RitaSySkriva berättelserGöra eller spela upp en videoDu behöver dessa material:Lysdioder färgade tyg; ledande och regelbundnaTråd; tjock och tunn; ledande och regelbundnaNålar; tjock och tunn ett par scissor...

Pepparkakor födelsedagstårta

Så, var min födelsedag kommer upp, så jag behövde en tårta för mina gäster.Jag beslöt att göra mig en Pepparkaka och skiva det för att ge det några fyllning, fyllningen är vanilj smaksatt buttercream.Det var skönt, men jag hade extra buttercream, vad...

Cherry Bakewell tårta barer

Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfactory.tumblr.com/Facebook: https://www.facebook.com/pages/Treat-...Steg 1: Mördeg130g osaltat smör40g strösocker210g allrengöringsmedel mjöl...

Pepparkakor bageri (Dollhouse stil)

Detta pepparkakor bageri har ett öppet koncept för baksidan, precis som ett dockskåp som leksak och det lyser i mörkret eftersom det har 2 batteridrivna lampor :)Steg 1: Pepparkaksdeg House Detta är ett ganska stort pepparkakshus, 30 cm x 30 cm medan...

Festlig pepparkakor Cheesecake tryffel

det är dags för semester! Och alla vet vad det betyder... tid för semester bakning! Alla jag känner gör de vanliga frostat sugar cookies som ser alltför bra att äta. I år ville jag vara lite annorlunda så jag bestämde mig att göra några... Festlig pe...

Pepparkakor kex krans (GF)

VideoIngredienser vid 0:50Dekoration ingredienser vid 4:38Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera på min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man cookie 1. börja me...

Friska pepparkakor Paleo vänlig

Allra bästa hälsosam jul behandla som du kan göra mycket enkelt gjorda av endast naturliga ingredienser. Du kan göra alla slags former från bara cirklar pepparkakor mannen själv. Oh och inte bromsa hans ben som jag gjorde i video:-).Hur man gör peppa...

Nerf Gun-3d tårta

Hej jag Ozge, ägare av 2cute2bite. Mig i İstanbul, TR, samt den populära kaka bloggen. Jag är en prisbelönt tårta dekoratör. Mitt arbete har varit med på tårta centrala magazine, socker Geek Visa fb sidan och många fler. Tack för att ladda ner min Fo...

Pepparkakor män med Royal Icing

dessa pepparkakor män är perfekt för semester, och super lätt att göra!Steg 1: ingredienser För cookie basen, beslöt jag att göra socker cookies eftersom de är min favorit kaka och vem älskar inte socker cookies!?Cookies-* 3 pinnar smör, mjukt* 3 dl...

Sötaste gåvan att ge: Christmas Cupcakes bukett

ibland är det svårt att tänka på en julklapp för någon speciell men alla älskar att äta i allmänhet, så vad är bättre än att ta emot en bukett av ätbara julstjärnor på jul? Ännu bättre är att de är faktiskt cupcakes! Jag tog inte tillräckligt med bil...

Halloween igelkott tårta

jag fick idén att göra den här lilla killen när jag insåg att jag hade köpt alldeles för mycket godis majs. Sätt, alldeles för mycket.Material som används:Godis majsChoklad (wafers)Glasyr - choklad och vaniljBlandade säsongsbetonade godisEn liten vas...

Meyer citron tårta

en meyer citron tårta från sidorna av Lindsey Shere Chez Panisse desserter. Det är syrlig och slät, något söt, med en flagnande skorpa och djupt energigivande doft av citron. Av alla citron tårtor jag har gjort, är det absolut bäst. (Någon citron gör...

Saltade choklad tryffel tårta (glutenfri)

ibland skapar jag recept som smakar riktigt bra. Andra gånger jag leka och göra något så hemskt att det går direkt i papperskorgen kan. Då och då, jag förvånar mig själv och skapa ett recept som är fantastiskt. Detta faller i den kategorin! Inget skä...

Zombie pepparkakor prydnad

Vad granen skulle vara komplett utan några av dessa läckra odöda läckerheter hängande från dess grenar? Denna handledning tar dig steg för steg genom processen att göra din egen gingerdead män ornament.Steg 1: Samla ditt materialDu behöver:En förpack...

Mokume Gane silver & koppar hjärta hänge

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en silver och koppar Mokume Gane vedträ och formas till ett hängsmycke. Det är inte ett enkelt projekt, men jag gjorde mitt bästa att hålla det så enkelt och prisvärt som möjligt, bör någon blir i...

Breaking Bad pepparkakor RV

Om konventionella pepparkakshus är lite alltför twee för din smak, överväga att göra en Pepparkaka meth lab. Här är hur jag gjorde RV från Breaking Bad, komplett med Heisenberg och Jesse pepparkakor män.Först hittade jag en tecknad av RV som jag anvä...