Christmas Pie-tårta - Vegan och Gluten-FrigテカrVissa tror att det finns två typer av människor, människor som gillar paj och folk som gillar tårta. Jag tror det finns en tredje sort, människor som vill ha båda. Detta recept är bäst av båda dessa världar. Tillverkad i en söt och lite syrlig tranbär och päron paj, bakat i en flourless chokladkaka. Denna paj-kaka är en härlig kontrast mellan mörka, rika choklad och färsk frukt fyllning. Jag gjorde detta för en thanksgiving husmanskost (trots namnet) och har vänner som har vegan och glutenfri kost. Inte vill lämna ut dem, jag gjorde detta recept vegan och glutenfria. Det var en enorm hit vid husmanskost, ett par dagar efteråt blev jag kontaktad av en av gästerna att tillgodose deras julfest (de hörde mig skryta om mitt jobb) baserat på läckerheter av denna paj-kaka, true story!

Ingredienser inkluderar säsongsbetonade vintern frukt, vilket gör detta till en perfekt semester dessert. Det är himmelskt gott och säkert kommer att bli en favorit vid någon part, plus alla kommer att kunna njuta av det eftersom det inte innehåller någon mjölk eller gluten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pie Crust - Vegan och Gluten-Frigテカr

När någonsin jag går till en husmanskost, det finns glutenfria och vegan kost. Oftast väljer att ta med efterrätten, jag föredrar att baka vegan och glutenfri när jag kan, hur kan du förneka någon paj! Många söta paj fyllningar redan är vegan och lät...

Morotskaka - Gluten-Frigテカr

ingredienser:3 stora ekologiska ägg från frigående höns1/2 kopp ljus vegetabilisk olja eller spektrum ekologiskt förkortning (jag använde kokosolja)1 kopp ekologisk ljus Farin, packade1/3 kopp vanlig yoghurt eller kokos yoghurt2 tsk bourbon vanilj ex...

Mjöl - (och gluten) gratis gnocchi! (Italienska kroppkakor)

Att vara av ukrainska lager, en sak jag saknar sedan gå glutenfri är pierogies. Så min man, att italienska lager, antyd jag försök att göra glutenfria gnocchi att tillfredsställa mina cravings. Tyvärr, alla mina försök till att göra glutenfria gnocch...

Citron Meltaway paj--ingen bakar, glutenfri, Vegan och Amazing!

Jag kom nyligen över kokboken choklad täckt Katie: över 80 Delicious recept att är i hemlighet bra för dig av Katie Higgins och var inget annat än imponerad, chockad ännu. Att vara kroniskt sjuka, jag får energi från maten jag konsumerar, och jag vet...

Pi dagen djupa skålen och Gluten fri Bärpaj

I ära av Pi-dagen (3.14.15), ville jag sätta ihop en Pi (e)-centrerad måltid, komplett med två Chicago style deep dish pizza pajer (både vanlig och glutenfri) och en gluten fri Bärpaj!Nyligen har jag varit på en pizza gör kick, så Pi-dagen presentera...

Snabb (gluten frigテカr tillval) choklad våffla Cookies

Jag gillar verkligen dessa cookies. De är snabba att göra (en skål, ingen elvisp) och de grädda i våfflan järn - så att ugnen inte har att värma upp huset (bra för sommaren bakning). De smakar mums också!De är också lätt att göra gluten fri, bara anv...

Ekologisk vispgrädde Syllabub - traditionell 1700-festlig Pudding - Gluten-Frigテカr

Även om syllabub puddingar i litteraturen är ofta förknippade med bröllop fester de är läckra när som helst på året och särskilt nu, genomsyrat som de är med själva kärnan i festlig cheer. Den version som bilden ovan top är en syllabub coupe gjorda m...

Den godaste Tater salladen runt! Vegan och låg fett :)

Mmm mmm mmm! Vem kan motstå en god ol ' potatissallad på denna vackra sommaren? Inte jag! Så jag piskade upp en vegan version av originalet med unika inslag att tillfredsställa mina smaklökar och min egen personliga moral, använder vegenaise och utel...

INTE baka hallon tårta, Eggless och Flourless kaka

Vill du prova något annat? Varför inte göra denna NO baka hallon tårta! Denna kaka är perfekt för sommaren. Och sommaren kommer. Långsamt, men kommande! Detta är en uppfriskande och enkel dessert, som innehåller en hel del godsaker och smaka läckra!...

Christmas Present för Joe och Jen

-detta är Matts gåva till Jen och Joe-Gåva är detta instructable om hur man bygger en vacker vin hylla ur trä pallSteg 1: Samla material -1 pall-1 låda med träskruvar-1 hammer-1 borrmaskin-2 trähästar-1 cirkelsågSteg 2: Skär lastpallen -Halvera palle...

Lätt koreanska grodda mungbönor och Gurksallad (Vegan och rå)

Min vän juni började groddar mung bönor hemma och vänligt gav mig några att prova. Hon berättade också för mig hur man gör denna läckra maträtt. Det är snabbt, enkelt, gott och hälsosamt. Jag fixade hennes recept lite och gjorde en rå version. Nu mun...

Havremjöl Chia frukost kakor (Vegan och låg fett)

Havremjöl Chia frukost Cookie recept:1 kopp havre½ dl mjöl2 tsk. bakpulver¼ tsk salt½ kopp äppelmos¼ kopp chia frön1 tsk vaniljextrakt2 tbsps. vegan smör, mjukt (jag använde jorden balans)1 dl kokos sockerKlicka på länken för Vägbeskrivning: Njut av...

Superfood Eggroll, Gluten-Frigテカr

min instructable visar dig hur man gör en hälsosam, vegetarisk, glutenfri, eggroll med öken och dryck, med tio olika "Superfoods". Om du inte vill använda ägg kan du använda en hälsosam tortilla men det kanske inte längre är glutenfri, beroende...

DIY snabbt och lätt frukt Smoothie uppdaterad

detta Instructable kommer att hjälpa dig bränna fett och eliminera dåliga matvanor. Detta är en mejeri-fri och gluten-frigテカr smoothie. Detta är också sockerfri. Detta kommer att fylla dig upp för minst 4 timmar. Det är lätt att göra, smakar jättegot...

Min fantastiska Vegan Scramble!

Detta kommer att vara ett recept för en vegan "rusning" jag gör att njuta även köttätare i mitt liv! Det är gluten fri och fullpackad med SMASKIGA ingredienser! Första saker först dock är att samla in de nödvändiga ingredienserna. Jag har inte a...

Jordnötssmör & gelé Smoothie

Denna snabba och enkla hälsosam smoothie är bra för någon som mig som alltid är på språng! Det är ett kraftpaket med protein, fibrer och antioxidanter för en övergripande energi fix. Det är ett hälsosamt alternativ till klassiska jordnötssmör och gel...

Zucchini Pasta Aglio E Olio

Du kan enkelt göra zucchini nudlar utan spiralizer, allt du behöver är skalaren och bara skal det tills du träffar center, rotera och upprepa.Jag ger dig också min favorit zucchini pasta recept Aglio e Olio som är zucchini tagliatelle med vitlök infu...

Mini Nutella S'more tryffel på pinne

hösten och vintern menar mässor, festivaler, söta drycker, varma bränder, och alla typer av fester. Jag ville skapa något för att försöka få alla dessa saker tillsammans i en behandling som var roligt (och relativt lätt) att göra och skulle vara hemm...

Hur för att vara gluten och soja gratis hur glad och frisk

Gluten och soja allergi och intolerans blir allt vanligare med tiden. Ingredienser som består av dessa två produkter visas i ett enormt utbud av de livsmedel som amerikanerna har kommit att älska. Många av dessa livsmedel startande till framträda i a...