Cigarett återvinning projektDetta projekt handlar om återvinning används cigarett stubbar. Hittar att miljarder £ och $ värt av tobak slängs varje år av en slump som används stubbar. Du kommer bli förvånad på hur mycket tobak finns fortfarande kvar på slutet av påbörjad, och det snart monterar upp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bottle Caps växt?! (Återvinning projekt)

Detta är en en stor återvinning projekt för alla, det är lätt att göras,Du kan men det på skrivbordet, fönster... etc och det kostar inteEn massa pengar.Det kan också vara en utmärkt sista minuten gåva.Material:Naturligtvis en flaska capEn mössa av v...

DIY ROOM DECOR/organisation ❤ återvinning projekt | Söt & billigt idéer!

Hey guys! I dagens video jag ge dig två återvinning projekt som är både lätt och billigt, och jag är säker på att du redan på hem de flesta av sak som behövs.För tidningen innehavaren behöver du: ett flingpaket, och vissa omslagspapper eller decoupag...

Mitt återvinning projekt

Hej jag talar inte enlgish men jag ska försökaär första gången som jag lägger något häri detta fall vi återvinning en gammal datorVi behöver på utsidan av datornVi behöver en borr, en skruvmejsel, gångjärn, träskruvar för gångjärnet1, vi tog på dator...

Flaska örtagården – ett återvinning projekt.

Många liknande idéer finns. Jag vill visa dig hur man återanvänder 2l läsk flaskor och skapar en örtagård. Den bärande tanken här är att du vatten från toppen och överflödigt vatten körs i "grytan" nedan och så vidare. Om du bygger en liknande s...

DIY - torr radera lista: att göra från en CD-box! (Återvinning projekt)

Hi!!Idag vill jag ge dig en riktigt snabb och enkel DIY! Den är gjord av gamla CD-fodral som jag är säker ni alla har hemma, och det är perfekt för att hjälpa dig att organisera: en torr radera "att göra-lista"!Tack för att titta på!...

"3D" ditt namn här chrismas (återvinning projekt)

Hey varenda en... Jag kom hem efter 6months... Vädret är chill här.det mest fantastiska är att jag gjorde pocelain lera 6months sedan... och väl igår såg jag att de var i * gummi * form. Det var nåt som ett suddgummi... med mjukhet. så jag gjorde en...

DIY ROOM DECOR/organisation ❤ återvinning projects| Söt & billigt idéer!

Hey guys! I dagens video jag ge dig två återvinning projekt som är både lätt och billigt, och jag är säker på att du redan på hem de flesta av sak som behövs.För tidningen innehavaren behöver du: ett flingpaket, och vissa omslagspapper eller decoupag...

Toalettpapper Groddplanta krukor - slutlig återvinning

det är dags att börja tänka på trädgården och momma har gjort ett bra jobb för att spara papper handduk rören för vårt återvinning projekt.I slutet av februari är min minst favorit tid på året, rådjur säsongen är ett minne blott och våren plöjning är...

Cork broderi handledning

väntan på Earth Day och att visa medvetenhet för skydd av vår älskade jord, jag har förberett en söt, återvinning projekt – bestående av sömnad cork skivor.När broderad, korka vinner ett berikat och fantastiska utseende och smycken skapade med små ko...

DIY presentförpackning i söt form (inte Origami metod)

Hej!Gifting säsong kommer upp! Jag antar att de flesta av er har söker efter Presenttips och köpa presenter! Komplettera din gåva, varför inte att göra rutan gåva själv istället för att köpa det för? Det kommer att göra din gåva har en mer personlig...

DIY plast Finger plockar

jag gjorde detta projekt eftersom jag bröt min spik en gång för många. Jag spelar clawhammer banjo, och för att få tonen jag gillar jag behöver min spik ut förbi mitt finger tips.De flesta kommersiella finger plockar är tillverkade av mässing, stål e...

Kompakt förvaring av livsmedel

Lagra mat kan vara en frustrerande insats och ta upp en massa utrymme i köket. Här är ett sätt att återvinna och skapa instant billig lagring.Steg 1: krav En tom plast mat burken med en bred mun och skruva på locketHobbyknivPlast mat kvalitet väskaMa...

A återvunnet svamp moln lampa

Här är snabbt: om du har 1 dollar och en glödlampa, hur kan du gjort dig en cool lampa?Hitta din gamla leksaker och göra dem till en cool Atom boom lampa som faktiskt fungerar sedan! XDFör en trash-återvinning projekt gjorde jag denna awesome lampa i...

En bukett av blommor gjorda från vitlök Mesh påsar

jag är en stor anhängare av återvunna produkter. Jag hade samlat en hel vitlök mesh väskor tänker jag kunde göra något med dem. Och jag gjorde. Jag använde dem för att organisera och säkra min nylon brodertråd från blir ogjort.Men dessa mjuka, nettas...

Candy stativ med repurposed plastflaskor

jag har ingen aning var inspirationen till denna godis stand kom ifrån... Jag har en hög med skurna plastflaskor som jag spelar regelbundet med för att tänka ut idéer att använda dem, och detta en bara dök in i mitt huvud. Jag tycker det skulle vara...

Kaffe älskar pussel

jag älskar pussel, spel, träslöjd, böcker, matlagning etc. Jag älskar också kaffe. Kaffe är en god kamrat för din andra älskar. Du kan dricka en kopp kaffe när du löser ett pussel eller när du läser en bok.Detta pussel är ett knepigt ta isär pussel o...

En enkel fågelholk, återvunnet material

fick jag uttråkad idag och eftersom det var så kul och soligt ute tänkte jag på att göra något trevligt för det kvittrar dussinet av birdies som alltid komma runt min trädgård att umgås, foder och spela.vad du behöver:gamla (5 liter) plastflaska, kan...

Barn till huset konvertering av Phil Sacchitella

Denna artikel handlar om omvandla ett sekel gammal timmer-frame hölada i en varm och inbjudande hem för min familj att leva i och vänner att besöka. Detta projekt hade begränsningar testat gränserna för vår uthållighet och påhittighet. Flera anpassad...

Laptoprecycling-Touchpad

En monthago jag postat en instructable återvinning ett Laptop-webcam (), tre veckor sedan jag postat en andra instructable över återanvända Bluetooth-modulen (Laptop) nu är jag tillbaka med den tredje instructable framför återvinning delarna av en tr...