Cinderella fågelskrämma! Glad halloween!en blandning av Askungen och en fågelskrämma! Jag hade mycket roligt med detta! Jag hoppas du njuta av det också!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halloween orange fågelskrämma ENG CZ

Mycket lätt trevlig halloween orange :DSteg 1: Verktyg som behövs: / Potřebné nástroje:Kniv, tesked, orange, skålNůž, čajová lžíce, pomeranč, mísuSteg 2: Skär ett hål: / vyříznou díru:Skär ett hål för te ljus.Vyříznem díru pro čajovou svíčku.Steg 3:...

Batman: Arkham Asylym fågelskrämma

Jag ville göra en fågelskrämma kostym från Batman: Arkham Asylum serien.Steg 1: Utrustning som krävsVerktyg:LimpistolKontakta Cement12x1.5 "maskin bultar12 x Hex nötterTvå eller fler penslarBorrmaskinDremmel verktygMask: Crayola modell Magic - 1lbBom...

Fågelskrämma - rankor, tentakler och mer

Väktare av din trick-or-treat skål eller olycksbådande gatekeeper från andra sidan, ditt val!Eftersom jag inte hade några vinrankor som växer i min trädgård, och de som jag hittade på butiker var dyrt, jag bestämde mig att göra min egen, som öppnar e...

Pumpa fågelskrämma

detta Instructable kommer att visa hur jag gjorde en pumpa fågelskrämma. Pumpa var gjord av papper machie, och kroppen av Fågelskrämman gjordes från PVC pipe, palmblad och spansk mossa.På Halloween, det är den första sak som trick eller treaters se s...

Viktorianska fågelskrämma handske

Tack för att Visa mitt arbete! Detta visar min viktorianska fågelskrämma handske som jag hade gjort för Halloween/Comikaze 2015Steg 1: Här är närbilder av detaljer. Helheten har skaffat utrustning mönster i hela. Underarmen har mässing installerad sa...

Gör en fågelskrämma orm

Gör en fågelskrämma orm att avskräcka skadedjur i trädgården. Denna enkla DIY sy projekt tar lite tid, och kan betraktas som en dekorativ samt funktionella tillägg till trädgården. Att placera några av dessa runt frukt eller grönsaksland och flytta d...

"Fauxrrell Williams" för en "Glad" Halloween!

Efter Pharrell Williams utseende på Grammys det senaste året använde jag photoshop att sätta hans berömda "hatten" på mitt huvud och andra vänner och även en stor gummi anka, att få folk att skratta och vara "glad" vid åsynen. Vad en s...

Arkham Knight fågelskrämma

Så, jag arbetar för närvarande på två fågelskrämmor. Och jag har redan gjort en. Ja jag kommer att ha tre olika versioner, och planerar mer. Min första var Arkham Asylum en, mer kommer om detta. Men för nu, Arkham riddarens Fågelskrämman.Bakgrunden ä...

Mycket glad Halloween kort handledning

Med detta kort har du en mycket glad Halloween för säker!Detta kort är lämplig för Halloween evenemang, inklusive Födelsedagar familj & vänner på eller nära Halloween.Obs: På min blogg kan du hitta gratis utskrivbar form mallar som gör det lättare at...

Naturlig storlek fågelskrämma med stativ

min mor och jag ville inte köpa en av de crappy fågelskrämmor på Michaels eller Jo-Ann's, så vi beslutade att konstruera och bygga våra egna. Vi används PVC för ramen, så det är lätt och vattentät och stoppade honom med emballage. Det fanns vissa tri...

Fågelskrämman DIY Halloween

göra det själv demo om hur man skapar en fågelskrämma prop med wearable mask....

Fågelskrämma - Intel IOT Roadshow 2015

Välkommen till fågelskrämma! Detta är en produkt som drar nytta av Intel Edisons sammankoppling med många enheter i ditt hem för att skapa ett billigt och prisvärt DIY hemsäkerhet system. Den innehåller många tekniker som arbetar med Intel Edisons AP...

Batman: Arkham asyl fågelskrämma Halloween kostym

detta är halloween kostym jag gjort i år. Det är Fågelskrämman från utmärkta TV-spelet Batman: Arkham Asylum. Han har en spruta hand som han använder för att injicera sina offer med rädsla toxin....

Rolig fågelskrämma Halloween dekoration

saker som behövsCrafting halm (för hår) hatt, Flanellskjorta, gamla jeans, gamla stövlar, bälte, handskar, stoppning för ben armar och kropp (eller gamla kläder, kuddar, papper) 2 små pumpor (för bytet) 1 pumpa trick or Treat hink 2 stark metall stak...

2015 pumpa fågelskrämma

Detta cool dude är en av sju Pumpkinheaded fågelskrämmor min man byggt för våra Halloween gården visning. Kroppen är en billig bucky, täckt med ett skal av nylon strumpbyxor med en latex glasyr. Cheferna är ristade Funkins, och hela är monterad på en...

Viktorianska fågelskrämma Mask

Tack för att visa min första Instructables inlägg! Här, visar jag mina läder mask som jag hade gjort för en kostym för 2015 Halloween och Comikaze datum. Dessa lappar gjordes för min Fågelskrämman klädedräkt, inspirerad av DC spelet "Arkham Asylum&qu...

Hur man gör en läkare som fågelskrämma

i den nya serien 3 av Doctor Who, en tvådelad berättelse "Mänskliga naturen" och "familjen av blod införa en ny fiende av läkaren, fågelskrämmor. Animerade fågelskrämmor väcks till liv av familjen av blodet som sin personliga armé. Egentlig...

CD-fågelskrämma

bruk gamla CD's för att skrämma dessa djur bort! 1. borra små hål i CD nära kanten. 2. klipp en liten fiske swivel på CD. (detta gör CD att snurra i vinden) 3. Tie line, snöre, wire eller än fungerar för att vrida. 4. Häng CD 5. Ljuset reflekteras fr...

Fågelskrämma i hans fält av majs

för Halloween i år, drog jag ut min Dorothy kostym, vilket innebar att min Valentino behövde en ny kostym...En detaljerad Instructable om min byggprocessen kan hittas här....