Cirkelsåg Rip Guide--min VersionRip guider som den här finns på YouTube och i andra Instructables här. De är mycket praktiskt för exakta rippning av stora paneler och trimning saker som dörrar. Jag är även ett par ändringar, dock, att jag tror att läsarna kommer att finna mycket fördelaktigt. En är en kostnadsminskning. En sekund är inget behov av att göra en exakt snitt under byggandet av denna guide. En annan är ett sätt att klämma guiden så att klämmorna inte stör motorhuset på sågen. Fjärde är två arbetande kanter vid en bör vara skadad.

I bilden ser du min rip guide beredd att trimma 1/8 tum från botten av en dörr.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min version av Huskers nerf papper armborst - föraren Slayve

detta är min version av Huskers nerf papper armborst. Jag kallar det Slayve föraren (anpassad stavning). Den har ett bestånd, en foregrip, färger och massor av ammunition lagringsutrymme. Om du vill ha en instructible fråga bara....

Min version av ett Paracord Jig

Jag fick nyligen intresserad i paracord objekt du kan skapa. Så många häftiga dem på denna webbplats kan du göra. Men det är mycket lättare när man har en klämma att hålla den. Du kan göra en eller köpa en. Jag tittade på de som du kan köpa och blev...

Min version av Geoff

att vara tre dagar före Halloween jag kunde få ett skelett billigt.För att klä honom använde jag Mardi Gras-pärlor, min mans Toy Story slips, och min sons sport pälsen och byxor.Jag använde pingpong bollar skära ner till storlek och målade ljusa blå...

Motaboi's Knex Intervention: min Version

Hej killar, detta är barrax här, ger dig min version av Motabois ingripande i en video...Det är killar och tjejer, här:Min version innehåller:en kortare fatenligt min mening den bästa Knex ACOG ännu...en crappy lager i stället för motabois stor, Sven...

Min Version av "The pålitliga" med interna

detta är min version av "The pålitlig" (R3) ursprungligen producerad av The Red Book av Westmarch. Jag måste säga att titeln matchar vapnet, med undantag för tidningen alltid faller. Så för att åtgärda detta, har jag lagt ett tidningen lås på de...

Min version av K' nex AK - 47. 2 Skjut mods! Mycket kraftfull!

Hello !Detta är min nya bössa: min version av AK - 47 (jag kallade det "AK - 48"...) med ett elastiskt system! Gun skjuter med slingshoot mekanism och det är mycket kraftfulla-Ammo: Röda kontakt-Små-Lätt att ladda om-Trigger riktigt braJag skapa...

Sol tratt spis (min version)

Hej alla,Tack för att kolla detta Instructable.Först måste jag ge kredit äras bör. Jag kan tillägga denna spis design är inte alls min uppfinning och är inte en ny teori.Professor Steven E Jones av BYU tror jag ursprungligen utformade och testade mod...

Öl och vin bigos (min version av den polska nationalrätten)

min version av den polska nationalrätten. Det finns många recept på denna traditionella kött och kål gryta och mine är ofta lagt till och ändrat men detta är min grundläggande recept. Detta recept inte kunde bli mycket enklare. Den svåraste biten är...

Firestarter (min version)

Hej,Det är min första instructable, hoppas du gillarLedsen för min engelska...Min version av firestarter, efter mycket forskning här, jag gör detta firestarter.Steg 1: att göra firestarter Material:Ägget boxgamla ljus (för snitt och smälta)sågspånstå...

Circular Saw Rip Guide

Jag jobbar på att uppdatera våra promenader i garderoben, och har ett behov av skära hela ark med plywood i storleken på skåpen. Det traditionella sättet att bryta ner plywood är att klämma ner en rak guide och skär med cirkelsåg. Det kommer att fung...

MIN version av bågreaktorn

detta var inte menat att vara en kopia av Tony Stark. Jag ville ha min egen version. Den har 1 super ljusa lampa. Min mamma visste inte vad en LED var så hon fick mig de. Den har 3 reaktorer kombineras till en.-Devon...

Min version av en billigt bakgård wi-fi internet maträtt

detta är Dcrap's version av en Wi-Fi internet booster maträtt. Det hela började över öl när min granne Wolfie aka Santa sa något om hans hustrus internet. Detta fick mig att tänka om att bygga en booster maträtt.Så vi bestämde sig för att hitta delar...

DIY cirkel kjol i 20 Min

I min sömnad för nybörjare tutorial Visa jag dig hur du skapar en DIY cirkel kjol i några enkla steg.Klicka här för att prenumerera på min youtube-kanalTack för att titta på!Peace & LoveJanine...

Min version av ett bord såg

jag behövde slita upp en hel del virke för vissa takläggning bjälklag i min verkstad. De skulle vara filead i vissa plast styrelser, så jag behövde göra dem korrekt. Eftersom en såg tabell skulle vara runt £90 minimum och förmodligen inte skulle få a...

Trollkarlen från Oz (min Version Outfit). Dorothy Gale klänning.

Hi. Jag gjorde denna två stycke outfit för min dotter Mayah Chang. Perfekt för Halloween eller någon klä upp tillfälle.Outfit består av en livstycket och full cirkel hög midja kjol och en vit blus.Jag använde en av min dotters blusar och upcylced den...

Min version av en svävare

efter läsning om fem svävare instructables här och spendera åldrar övertygande min pappa att han illa behöver en lövblåsare, jag har byggt någon form av en blandning av vad jag tyckte i dessa projekt.På något sätt att göra ännu en svävare instructabl...

Ledade vingar - min version

här är några bilder från min erfarenhet att skapa Rakels ledade vingar @ dessa var för en gargoyle kostym, så har ändringar inriktad mot det specifika målet....

13W LED vakna upp ljus, min version

Jag introducerades till idén av "Blå LED ljuslåda av ewilhelm" och var mycket intresserad av. sovrummet i min förra lägenhet fått direkt solljus eftersom solen stiger, så jag brukade vakna mycket lätt på omkring 6 alla på min på, alltid..Jag äls...

Tidningen plantering krukor; min version.

i mitt sökande efter nedbrytbara plantering krukor jag kom över dessa ingenius newspaperplanting krukor. Som dessa instructables:Jag gillade verkligen konceptet: med gamla tidningar för att göra krukor för odling av plantor.Jag tyckte inte bristande...