Cloud kontrollerade Music PlayerLinkit en har många bra ansökningar direkt ur lådan. En av mina favoriter är möjligheten att spela mp3-filer. Kombinerat med wifi och moln sandlådan jag skapade denna bra musikspelare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LittleBits WiFi Music Player

Trådlöst styra musikspelaren med din telefon eller genom en mängd IFTTT kanaler.Använda Cloud Control (på telefonen eller datorn) till förskott från från låten till nästa eller prova IFTTTS datum & tid kanal för att göra en anpassad musikaliska väcka...

Roulette Party Music Player

Detta är Roulette Party musikspelaren, för allt är bättre med en liten bit av risken rätt?När du ställer in musik för en insamling av vänner (part, spelkväll, Seans, etc.), har du verkligen två alternativ. Du kan låsa allt med en per-beslutsamt spell...

Rörelse aktiverat Random Music Player

detta projekt kom att vara för alla de rätta orsakerna, leenden, skratt och dela lycka med andra. Jag känner mig välsignad att arbeta med en fantastisk familj och grupp människor som vardagliga generöst dela, gör och inspirera andra i den kreativa pr...

Cloud kontrollerade julgran

Styra din julgransljus med telefonen!Lägg till några lila, förlorar gröna, men hålla vita. Text en färg till ditt träd att ändra stämningen. Detta projekt används cloudBit, IFTTT, IR-sändare och 3 AC växlar för att styra 3 olika färgade strängar av l...

Raspberry Pi Multi-Room Music Player

Länge har jag försökt att räkna ut vad jag behöver för en multirumsmusik ställa in. De flesta produkter att köpa är en betydande kostnad per rum för mig med tanke på I alla redo har högtalare/förstärkare på plats. Sporrad av mina barn lära sig om Ras...

Music Player

HejI detta instructable jag ska visa dig hur man gör en enkel musikspelare med hjälp av en Arduino och en SD-kortläsare. Det är ganska enkelt att använda och är kul att göra. Obs: Detta är bara för skojs skull och inte för seriös användning. Jag förs...

VARI-PITCH sträng MUSIC PLAYER

Konstruera en sträng musikaliska INSTRUMENT någon kan spela INSTINKTIVT av ÖRAT genom att ändra längden på strängarna.Det kan göras för barn att ha kul med också. Musiken är liknar en gitarr eller ukulele. Göra en i 3 nätter.Steg 1: Bakgrundsinformat...

Återanvändning oönskade infraröd fjärrkontroll till användning med XMMS2 Music Player

IntroduktionDet är en bra idé att fjärrkontrollen XMMS2 mediaspelare via IR-porten av samma anledning som man gör det med XBMC/KODI. Jag grävde i min låda med delar och hittade denna infraröd fjärrkontroll av en hem teatern DVD systemet som jag kasta...

Cloud kontrollerade Dune Buggy - styra den från var som helst!

Att vara från en hårdvara orienterade bakgrund, se grafer av data som ritade framför mina ögon för första gången var spännande, men titta på min robot följa kommandon som jag gav det var vad verkligen blåste mitt sinne!Ända sedan jag har dragits till...

Rörelseutlöst Music Player

Slå på musik så fort du går in i ett rum! Denna handledning täcker en minimalistisk ingången sensor som utlöser musik av ditt val. Utformningen kan enkelt anpassas till olika behov (t.ex. larmsystem, Rörelseutlöst lampor, etc.).Systemet styrs av en R...

PFDMP: Bärbar diskettenheten Music Player

Jag läste instructables n1cod3mus och analog-Chick och blev intresserad av att bygga en musikalisk plumsa inställning av min egen. Mitt mål var att skapa mobila inställningar som lätt kunde överföras och används på webbplatsen självständigt. Som jag...

LinkitONE Music Player

HejHär kommer jag visa dig hur man gör audio spelaren med hjälp av LinkitONE.Vi kommer ansluta hörlurar till LinkitONE att lyssna till några häftiga ljud.Steg 1: delar Du ska behov-1 x LinkitONE1 x hörlurar1 x SD-kort1 x kortläsareSteg 2: Kopiera fil...

Arduino / Raspberry Pi internetradio

Detta är ett projekt för Arduino och Raspberry Pi att göra en Internet Radio, syftar till att mellanliggande skicklighetsnivå. Viss erfarenhet med Linux användning kommer att vara till nytta (eller tillgång till någon som kan hjälpa till om det behöv...

Mini ko högtalare USB uppladdningsbara

Denna mini ko högtalare är först och främst design ett projekt att utveckla min produkt design färdigheter. Det hade varit bra att utveckla projektet vidare och förvandla det till en säljbar produkt men för nu är det fortfarande en teenage dream. Föl...

Bygga din egen Wifi-radion

Internet är värd massor av online radiostreams, de flesta med ett visst tema, allt från gamla tiden klassiker till tibetansk riverdancing. Jag måste erkänna att jag älskar att lyssna på dem medan jag bygger grejer, så jag kan välja vilken musik jag g...

Steampunk hög kvalitet MP3-spelare

Hej och hälsningar från den norra Tyskland igen.Som du nämnde jag verkligen älskar glas kupoler och RaspBerry Pi är en av mina nyaste leksaker. Och ja, jag älskar indikator rör också. Så var tanken att sätta alla dessa saker ihop och bygga en högkval...

Musik spelas väckarklocka

Detta Instructable kommer att utforma en musikspelare från använder olika byggstenar. Ni förstår kommunikationen mellan mikrokontroller, minne, dator, LCD-display, RTC, IR-fjärr och musik fil dekodern. Jag ska försöka mitt bästa för att lära dig på e...

JARVIS Home Automation Control Center

kanske är det på grund av spendera orimligt mycket tid titta på serier som Star Trek eller Minority Report, men jag har alltid velat kunna styra min omgivning via dator. Jag har nyligen haft mycket mer fritid än med pengar, så jag har beslutat att ge...

Elisen Lebkuchen - speldosa - non stop ljud!

I Tyskland de baka dessa underbara "Elisen Lebkuchen". Det är en speciell från staden Nürnberg. De säljer även dessa cookies i speldosa som gåva ( http://www.lebkuchen-markt.de/ , http://www.manufactum.de/Produkt/193510/779545/ElisenlebkuchenSor...